מחיר טיסה

asibar3

New member
מחיר טיסה

שלום לכולכם , הגעתי לשלב הרציני לפני הטיול - קניית הכרטיס. הטיסה המתוכננת ל5/4 עד נובמבר ככה.. אני טס למקסיקו וחוזר מבואנוס איירס. רציתי לדעת מה בערך המחיר שזה צריך לעלות ומאיזה סביבות של מחיר שמציאים לי להבין שזה זול . אם מישהו יכול לייעץ לי בנושא אשמח מאד . בתודה מראש , אסף.

asibar3

New member
ככה

אגיע ממקסיקו לפנמה , משם טיסה לארגנטינה , סיבוב בפטגוניה , בוליביה פרו קולומביה ברזיל וחזרה לבואנוס לחזור.

natyh

New member
תארייכים משוערים ?

עלות טיסה מפנמה לארגנטינה ? למה דוקא לארגנטינה ? מתי ?

asibar3

New member
פנמה ארגנטינה

עלות זה כמה מאות אני מאמין, בדקתי לפני כמה זמן היה 600$ נראה לי בסביבות . לארגנטינה כי חשבתי פשוט לעשות את פטגוניה ואז לעלות לבוליביה , פרו , קולומביה משם לברזיל ואח"כ בארגנטינה קצת בבואנוס ולחזור. יש לך הצעה שונה?

natyh

New member
מתי הטיסה ?

עונות הנדידה משתנות ממדיננה למדינה , המפתח הוא הזמן התאריך ,בלי תאריך הדיון לא רלונטי.

natyh

New member
אפריל הזמן הכי טוב למקסיקו

השאלה היא לגבי הטיסה מפנמה ולאן בי ברגע שקבעת את הטיסה מפנמה אתה צריך להגיע לארגנטינה בעונה המתאימה עונה זו היא סוף נובמבר תחילת דצמבר ולכו לא יהיה לך זמן חמדינות האחרות , כלומר הטיסה לא יכולה להיות מפנמה לארגנטינה ניסיתי לרמו לך כי תיכנון טיסת ההמשך מסובך יותר מאשר קביעת הטיסות הלוך וחזור . בכלל קשה מאד לטייל בשני האזורים מרכז ודרום באותו טיול ועדיף להתמקד באחד מהם . מקסיקו שוה לפחות שלושה חודשים , גוטמלה לפחות חודשיים , ועדיין נותרו לך ניקרגואה אל סלוודור ,בליז , פנמה וקוסטה ריקה , מה שניתן לשקול הוא טיסה מקוסטה ריקה ללקולומביה המשך על קו החוף לאקודור ופרו , והנה זהו נגמר הזמן . אתה רוצה להספיק בשמונה חודשים הרבה יותר ממה שאפשר , זהו טיול לא מסע מזורז .

asibar3

New member
נהה נראה לי שהגזמת טיפה

גוואטמלה אני לא מתכנן על חודשיים .. ניקרגוואה קצת זמן , אל סלוודור וקוסטה כמה זמן אבל לא יותר מידי , ברור שגם לך תדע מה יהיה וכלום לא סגור אבל עדיין...

natyh

New member
לקבוצת מוצילרוס
?

בשמחה עדיף שתירשם קודם לאתר משם ההוספה קלה יותר עבורי .

למעלה