מחיר התוכנה

yaron1213

New member
מחיר התוכנה

למי יש מושג כמה עולה תוכנה של ריקודי עם? ואני מתכוון לתוכנה מלאה

avigal23

New member
למה אתה מתכוון?

ל-megatone? d.j.power? לפי מה ששמעתי הם עולים בסביבות ה-4000 שקלים כ-1000$ גם אני הייתי מתה לתוכנה כזאת (מגה טון)

אביגל עד כמה שאני יודעת תוכנה

לא מגיעה עם מוזיקה, במגטון בטוח, ד.ג´י.פאור אפשר להוסיף עבור תשלום נוסף (אני חושבת שירון מוכר)גם את השירים, אבל זה יקר מאוד.

avigal23

New member
כנרת-ידוע לי שהתוכנה לא באה עם

המוזיקה. הכוונה שלו לפי מה שאני הבנתי זה לקנות את התוכנה המלאה. נגיד יש אתר שמציע לנסיון את הדי ג´י פאוור (נסיון=דמו). לפי מה שידוע לי מהמרקידה שלי זה שבמגה טון השירים לא באים עם התוכנה,וגם כשחיפשתי את התוכנה לפחות לנסיון אז לא היה כי היא הסבירה לי שאיזה אחד שצריך לקנות ממנו... בכל אופן תודה על ההסבר

yaron1213

New member
תודה

כנרת2 תודה על המידע וכוונתי היתה כולל את השירים אבל לפי המחירים שאני רואה כאן זה מאוד יקר.

את DJPower תוכל לרכוש ב"רוקדים"

(אצלי). המחיר כתוב לך 550$ + מע"מ. את בסיס הנתונים המכיל את כל השירים ולרובם גם את שם מחבר הריקוד, שם הזמר, שנת החיבור תוכל גם כן לרכוש אצלי ב-1900 ש"ח + מע"מ. נכון נשמע יקר, אך דברים טובים אינם זולים. הקנייה היא חוקית והתמלוגים לאקו"ם משולמים בהתאם. חוץ מזה הריקודים מחולקים לפי נושאים בספריות של מעגל, זוגות, שורות, ילדים, חגים, גיל הרך וריקודי עמים עם חלוקה פנימית נוספת. יש לך גיבוי על דיסקים עם שמך בפנים במקרה וחלה תקלה במחשב והחומר נמחק (גם זה קורה לפעמים) בקניית התוכנה אצלי תזכה להנחה של 200 ש"ח ברכישת בסיס הנתונים. אשר למגטון: א. רוב המדריכים שעבדו עם מגטון כבר מזמן עברו ל-DJPower. ב. מגטון הינה תוכנה שלא מתפתחת וכמעט ואין לה גיבוי ושרות. שונא צרות ירחק... ג. שאל את ירון אלפסי על מגטון...

סטיב007

New member
מה עם השירים לריקודים החדשים

האם כל פעם שישנו ריקוד חדש צריך לשלם על השיר להורדה במחשב. באיזה צורה מעדכנים את המחשב בשיר החדש הכוונה באיזה פורמט מגיע השיר החדש? תודה

שירים חדשים

מגיעים על דיסקים ואותם צריך להעביר כקבצים למחשב ולהמיר ל-mp3

yaron1213

New member
שאלה עבור ירון מישר

ירון האים אפשר לקנות את התוכנה בכרטיס אשראי ובכמה תשלומים? אודה לך אם תענה

לכל המשתתפים: בבקשה שאלות של

מחירים, תנאי תשלומים ודומיהם - במסרים אישיים ולא בפורום.

למעלה