מחיר החופש

מחיר החופש

רוצה שיהיה טוב. כבר שנים רוצה שיהיה טוב. לא מזמן הבנתי שאין זמן נכון או מוצלח. שאין שום טעם בדחייה והתמהמהות עוד. שאין לי יותר אויר. ש-די לי. הודעתי לו שזהו, נגמר. לא רוצה יותר לנסות, לא רוצה כלום. רוצה חופש. התחלה חדשה. רגע לפני, חודרים להכרתי המחירים, ולצד התרוממות הרוח וההקלה על קבלת ההחלטה מנקרים הפחדים האיומים מפני ההתמודדות הלא קלה, מפני העומס שבחד הוריות יומיומית ל 3 לא גדולים, מפני הויתורים הנוספים שיצטרכו הם לעשות, כי במתמטיקה הפשוטה - מה שלא הספיק כשהיו שתי משכורות, בטוח לא יספיק כשיהיה פחות, והעוד קצת על משכורת אבא יילך אליו, כי גם הוא עתיד לשלם על הרצון שלי בחופש, באהבה, באושר, בהתחלה חדשה. וכבד לי, וחונק בגרון, כי אני יודעת שאנוכי לרצות כשאחרים משלמים את המחיר, אבל אין לי יותר אויר. נחנקת, קמלה. תמיד אמרו כאן שזה המקום לפרוק כשכבד, רוצה באמת ומכל הלב להאמין שעדיין כך. נ.

טייגר ולא מנייר ../images/Emo45.gif

יופי שפרקת פה. התחלה חדשה יש בה התרגשות לקראת הבאות ופחד מפני הבאות, ואין סתירה בין השניים. ואני לא מסכימה שאחרים משלמים מחיר שאת גובה כי זוגיות מאמללת - מאמללת את כולם. אז תעשי לי 'טובה' - תעקרי משורש את היבלית הזו שקוראין לה מצפון מלוכלך. זה מיותר, לא מדויק בכלל, ולא מועיל ממילא. בין הסיפור הזה ולבין רכבת הרים עם 3 לופים, הרכבת מפחידה הרבה יותר. יופי שפרקת. עכשיו תישארי פה איתנו, טוב?

kisslali

New member
כמה נקודות שאולי יקלו מעט

את יודעת איך זה שיש ימים שאת קמה פנתרה ולא משנה מה קורה זה עובר מולך? ויש ימים שאת קמה "שבר כלי" וכל דבר הכי קטן גומר עליך? אז להיות נשואה כשרע לך זה לקבוע שמעתה מול כל דבר בחיים את מעמדת ה"שבר כלי". ואילו להתחיל מחדש זה אומר שיהיו קשיים אבל את תעמדי מולם כמו פנתרה. אז מה עדיף? אני לא יכולה לנהל מכאן את חשבון ההוצאות שלך אבל אם סבבה לך אז גם ירידה ברמת החיים לא תשבור אותך. וזה אומר שאם את מאושרת גם לילדים יהיה טוב יותר ולכן גם להם ה"קצת פחות" לא יפריע כ"כ. מי שבאמת אוהב את הילדים שלו דואג להיות מאושר.... אין לך אויר כי את בפניקה והדרך הטובה ביותר להתמודד עם זה היא לכתוב פה ולדבר עם חברות ולטחון את "מה יהיה" ומה יכול להיות וכו' עד לאבק דק שיתפזר ברוח ויעלם.... יש כאן שפע של כתפיים ואזניים, תרגישי חופשי ואל תדאגי יכול להיות יותר גרוע וגם יותר מפחיד! נשיקות ללי

noa128

New member
רוח גבית

התגובות כאן, ושיחה עם חברה טובה שמאירה ומעירה לי את מה שקשה מבפנים - החזירו את החיוך וייבשו את הדמעות. רוח גבית כבר אמרנו? תודה לכם,

שיוואנה

New member
אנחנו מזמינות אותך

לפרוק איתנו עוד ועוד ועוד... את הפחדים, החששות, התהיות...

למעלה