מחיר הדם ומחיר החיים

מחיר הדם ומחיר החיים

אזרחים יקרים ומודאגים!!! אני מודע הייטב הייטב לפחד, לחשש והדאגה שיש לכם מהמצב הנורא שהולך במדינת ישראל, אני יודע שכבר נמאס מהפוליטיקאים והטרור, אני יודע שכבר אתם פוחדים לצאת לרחוב ולנסוע באוטובוס, והאמת היא... שגם אני פוחד!!!!! אז כולם שואלם מה יהיה???? מה הפתרון???? אז חלק אומרים: למוטט את הרשות!!! וחלק אומרים: די לכיבוש!!!! צריך לפנות את כל ההתנחלויות!!! וחלק אחר אומר: טרנספר!!! רק טרנספר יציל את המדינה. וכל אחד אומר משהו אחר. אבל בין האמירות, ובין הוויכוחים הפוליטים, ובין הפגנות התמיכה בעד וכנגד מדינת ישראל והפלשתינאים, הדם היהודי, דם ישראל, הדם של התינוקות ושל החיילים הקדושים, הדם הזה נשפך!!!!!!! ולצערנו הרב, יתכן מאוד שהדם הזה ימשיך להשפך עוד ועוד בזמן הקרוב היו לא תהיה!!!!! אז מה באמת הפתרון האמיתי, ומהו הגורם שימנע את שפך הדם הרב הזה? ועוד שאלה, למה אנחנו רואים שהדם הזה נשפך דווקא במדינת ישראל ולא בשום מקום אחר בעולם????? הדברים הללו אולי נשמעים כדברים קשים בפעם הראשונה למי ששומע אותם, אך אין מנוס מלאומרם, וחובה היא לאומרם, שלכל הפחות מי שירצה להקשיב להם יקשיב להם, ומי שלא אז לא. כידוע שהעם היהודי היה עד לא מכבר מפוזר בכל רחבי העולם. יהודים חיו בארצות אירופה וארצות האיסלם, כיום רב יהודי העולם מרוכזים בארץ ישראל ובארה"ב ואירופה, ששם בחו"ל הם חיים טוב, למעט את גל האנטישמיות הערבית ששטף את אירופה לאחרונה בגלל המלחמה בערבים. כידוע שלפני מאה שנים הגה ד"ר הרצל (הרצל) את הרעיון של הקמת המדינה. ואכן, לאחר כחמישים שנה קמה מדינת ישראל. בעת ולפני קום המדינה, היה ברור היטב למקימיה שהעולם הערבי מתנגד להקמתה בתוקף, מכיוון שהערבים ראו את ארץ ישראל כחלק מהמרחב הערבי שלהם, ולא היו מוכנים לקבל את ה"שלטון הזר" שבו ראו גורם משתלט שמאיים על קיומם. למרות ידיעות אלו, החליטו בכל זאת מייסדי המדינה להקים את מדינת ישראל בארץ ישראל. ואכן, מדינת ישראל קמה על אפם ועל חמתם של הערביים יושבי הארץ והאזור כולו, ואלה פתחו במלחמת חורמה (ג´יהד) כלפי ה"כובש הציוני" ומאז ועד עתה נרצחו ככל הידוע למעלה משלושים אלף יהודים במלחמות ובטרור. לאחרונה המלחמה ב"כובש הציוני" התפשטה גם לחו"ל, ומוסלמים בצרפת שרפו בתי כנסת וכו´ כחלק ממאבקם במדינת ישראל. אז כולם שואלם מה יהיה???? מה הפתרון???? אז חלק אומרים: למוטט את הרשות!!! וחלק אומרים: די לכיבוש!!!! צריך לפנות את כל ההתנחלויות!!! וחלק אחר אומר: טרנספר!!! רק טרנספר יציל את המדינה. וכל אחד אומר משהו אחר. אבל בין האמירות, ובין הוויכוחים הפוליטים, ובין הפגנות התמיכה בעד וכנגד מדינת ישראל והפלשתינאים, הדם היהודי, דם ישראל, הדם של התינוקות ושל החיילים הקדושים, הדם הזה נשפך!!!!!!! ולצערנו הרב, יתכן מאוד שהדם הזה ימשיך להשפך עוד ועוד בזמן הקרוב היו לא תהיה!!!!! אז מה באמת הפתרון האמיתי, ומהו הגורם שימנע את שפך הדם הרב הזה? אז כאן כבר כל אחד צריך לעשות עם עצמו חשבון נפש אמיתי ולשאול את עצמו בכנות מה הוא יותר רוצה: מדינה או חיים? כי מי שרוצה מדינה, אז הוא צריך לדעת שבשביל קיום המדינה יש מחיר דמים כבד מאוד, יש מחיר של תינוקות שנרצחים, יש מחיר של חיילים שנהרגים תוך כדי משימות וכד´, יש מחיר של דם!!!! ולהפך, מי שמעדיף את החיים, מי שבאמת איכפת לו מכל אלפי הקורבנות וחללי הטרור, אז הוא צריך להבין שמחיר החיים הוא קיום המדינה, כלומר, לוותר על מדינת ישראל ולעשות הסדר עם האו"ם שיהיה כאן שלטון אחר, שלטון של שלום. זוהי לצערנו הרב האמת המרה מאוד מאוד, חמישים וארבע שנות קיומה של מדינת ישראל המחישו לכולנו בצורה הכי הכי מרה ונוראה מהו מחירה של מדינה יהודית שקמה במרחב ערבי מוסלמי מובהק בניגוד לרצונו, מחיר הדם. אשמח לתגובות.

guypele

New member
אני איתך.

ויתרה על זו - לטעמי אנחנו הפכנו כמו הגוים בהקמת המדינה. נשק, צבא, שלטון כוחני על אדמה, דגל, המנון וסמלים לאומיים - לא זה מה שהיה חסר. חסר היה כבוד האדם שלנו, חופש ויכולת לחיות ללא פחד. אכן בגולה נרדפנו ונטבחנו - האם בזאת עלינו להפוך לרודפים? את החופש כבלנו לחיים על החרב ואת הפחד מיסדנו כאסטרטגיה. הכנסנו את הנורא מכל - נשק גרעיני - למזרח-התיכון, כדי כביכול להבטיח את קיומנו. להקים מדינה במרחב ערבי ולצפות לקיום דימוקרטי, לחיים טובים ופוריים, זו תמימות. זוהי איננה עוד אדמה יהודית גם אם היתה בעבר. הפיתרון המועדף מבחינתי היא גלות עכשיו. אין סיכוי ממשי לשלום עם התרבות הערבית - היא שובניסטית, כוחנית וחסרת כל סובלנות לזר, מלגלגת על ערכינו המערביים של דימוקרטיה ופלורליזם (וזהו תיאור מפי חברים פלשתינאים). היא איננה מוכנה לקבל פחות מכל העוגה (אכן מסקנות עגומות). אני נשאר פה לעת עתה ומנסה לתמוך בפיתרונות שלום וחלוקה (שלכולם צריך להיות ברור שהם זמניים, כי הם ישמידו אותנו ברגע שיהיה להם סיכוי - ע"ע המיתוס של עז-א-דין אל-קסאם)בלית ברירה. מצבנו בכי רע. כל שנותר לי הוא לכעוס על הורי שהיגרו לארץ המטורפת הזו וילדו אותי לתוך מציאות קיימת של שפה ומקום ומשפחה שכ"כ קשה להינתק מהם.

אני שמח לדעת שאנשים הגיעו למסקנה

הזאת.זוהי השאלה האמיתית. השאלה היא מדינה או חיים,ואני בוחר בחיים.זה לא זמן לפטריוטיות צבועה.זה לא יוליך אותנו לכלום. לכן אני מוכן לתת לפלשתינאים הרבה מאוד,בתמורה לחיים נורמליים...משפחה...וילדים.

metal_slug

New member
אוי לנו שלזמנים כאלה הגענו

שממערכת החינוך שלנו יוצא אדם כפוי טובה כמוך, שכותב את הזבל הזה ביום הזכרון לחללי מערכות ישראל, שהקריבו את חייהם כדי שאתה תוכל לשבת על התחת שלך במקום בטוח ולכתוב את כל החרא הזה. תתבייש לך. נמאס כבר מהקוטרים שמזיינים במוח על כך שהגלות טובה יותר, אבל באותו הזמן גוזלים את כספי המדינה כשהם נשארים פה. אין מילים שיכולות לתאר את הגועל שאני מרגיש עכשיו. רק שאני לא מבין עדיין אם אתה מ-חד"ש או מ"נטורי קרטא", שניהם מסוגלים לכתוב את אותה האיוולת.

הגלות לא טובה יותר

אין לנו ארץ אחרת,בתור מדינה. אבל אני רוצה לחיות.לא מעניין אותי איך,אני בן אדם וכאדם החיים שלי ושל משפחתי חשובים לי הרבה יותר מכמה מקומות "קדושים" שקדושים רק לשליש מהעם שלי.אותו שליש צריך לדעת לוותר,כי אחרת אנחנו לא נחיה לא פה ולא במקום אחר.

Snapple

New member
בזמן שאתה אומר את זה אתה חי פה

אנשים כמוך ממש מרגיזים אותי! אם כול לא אכפת לכם מפטריוטיות "צבועה" כפי שכינית אותה ואתה רוצה להיות בטוח אתה בהחלט חופשי לעזוב את המדינה. זה לא שזה בלתי אפשרי הרי עכשיו אתה משלם כמה אלפי דולרים ואתה גר בקנדה, וזה הרי כלום בשביל הביטחון האישי שלך. רק בבקשה שיתחילו להשמיץ אותך על כך שאתה יהודי אתה תראה שמדינת היהודים היא המקום היחיד בשבילנו.

guypele

New member
הי לך,

כמה אלפי דולרים=אזרחות קנדית? איך בדיוק? לי יש אפשרות לאזרחות רומנית - נכון שכיף לי?!

Snapple

New member
אם אני לא טועה זה בערך

כ 100,000 דולר ככה שמעתי בחדשות. ואני לא יודעת איך אבל זה גם לא מעניין אותי ככה שלא טרחתי לברר. לי יש אזרחות אמריקאית ואנשים אחרים היו מתים לעוף לארצות הברית מצידי שייקחו את האזרחות שלי אין לי צורך בה כי אני לא מתכוונת לעזוב את ישראל כשהמצב נהיה קצת קשה.

guypele

New member
marry me?

אני יותר מאשמח להשתתף באזרחות שלך (לסלי קולג´ בוסטון here I come). נ.ב. אם כך את מרגישה למה את מחזיקה באזרחות הכפולה שלך?

Snapple

New member
שיהיה מה אכפת לי?

תמיד טוב שיש עוד אזרחות אז מה אכפת לי? דבר שני כדי ללמוד בארצות הברית אתה לא צריך אזרחות. דוד שלי למד בארצות הברית בלי אף אזרחות.

אריאל1

New member
יש לי אזרחות אמריקנית

ואין לי כל רצון לממש אותה. זו המדינה שלי. אין לי ארץ אחרת. אם רק בגלל שאנשים נתנו את החיים שלהם כדי שיהיה לי אותה.

guypele

New member
סבבה אגוזים.

תחיה לך כאן ותקים אימפריה יהודית פשיסטית (ועם כמות האנרגיה המינית שמתורגמת ל"בעילת אדמות" ותשוקה לקרקע, אני הייתי אומר פטישיסטית) על שתי גדות לירדן. חיה על החרב חרחר ריב ומדון ותזכיר לעצמך שאין לנו ארץ אחרת ואין מקום אחר ליהודי, אלא שפתאום תבין.... שבאר"הב יש יותר יהודים והם חיים בביטחה ללא שום הקרבת קורבנות לאלוהים בעבור ארץ הקודש רווית הדם שלו. נ.ב. רבאק, לא פייר שיש לכם אזרחות ואתם לא רוצים בה! למה אין החלפות?

גיא יאללה לך, ביי, קישטא!!!

אני ועוד רבים נמשיך לחיות בארץ "החרב ומדון" הזו עד יומנו האחרון...בטוב וברע!!! "אין לי ארץ אחרת, גם אם אדמתי בוערת"- חונכתי כמו רבים אחרים לאחדות גורל -ואני לא הולך להפר את המשפט הזה לעולמים. חלק מקרובי משפחתי, ובכלל כל הנופלים, במותם ציוו לנו חיים ומדינה. ואני בכל אופן אדאג שכבודם יישמר, גם אם זה יעלה לי במחיר החיים שלי עצמם... זה הבית שלי, זה הבית של אחרים., זה המקום בו הכרתי רבים וטובים מחבריי, וזה כולל כמובן את החברה (4 חודשים). במקום הזה קיבלתי ערכים, דרך ארץ, אהבה למולדת, משפחה, את המחשב ועוד דברים רבים וטובים...ואני לא רואה דברים אלו כמובן מאליו.... אתה בכל אופן מוזמן לעזוב את הארץ בכל עת וזמן דרך האוויר
, היבשה
או הים
....ואם לא תמצא דרך אחרת, אז אני בטוח שיהיו פה רבים שיעזרו לך. רק לך בבקשה, יאללה ביי, קישטא!!! יחי הגאווה הלאומית

Vendetta

New member
גיא?

כזכור לי, ציינת שאמריקה היא אפילו יותר צמאת-דם ורצחנית מישראל - אז למה אתה רוצה להגר אליה? פרט, נמק והסבר.

guypele

New member
בהחלט!

אם גיס חמישי פירושו חתירה לקראת חברה סוציאליסטית-קהילתית ללא דת או לאומיות, התנגדות לפשיזם, לכוחניות ולהפרת זכויות אדם ואזרח (ואר"הב עושה זאת בסיטונאות)....אז אכן אלו כוונותי.

guypele

New member
שוב, אם הכוונה...

לדחוף למען אר"הב ועולם טובים וצודקים יותר - אז כן.

guypele

New member
אכן אר"הב היא מדינה איומה...

במעשיה כלפי העולם. אבל: א. אין מקום טוב יותר להלחם בקפיטליזם ובגלובליזציה מאשר במוקד עצמו. יש בלשון המעטה הרבה "עבודה" באר"הב, אני לא אבחר את מקום מגורי לפי כמה נוח ואסקפיסטי לגור שם. ב. אר"הב היא מדינה עצומה - וכמו שחצי מהם בחרו בוש (מה שצריך להדליק נורה אדומה), יש גם אינטלקטואליה פעלתנית וערים עם צביון אירופאי יותר מה"עם" הפשוט. ג. אין לצערי שום מדינה כעת בעולם שהיא מי-יודע-מה מוסרנית יותר, רק צבועה יותר, ובכל מקרה הגלובליזציה הורסת את כל כדו"הא כיחידה אחת. ד. אני בעיקרון בחור של קנדה (מספיק שהאמריקאים לא סובלים אותה להראות שיש בה משהו - ע"ע blaim canada). וכן, כמובן שגם לה יש לו מעט שלדים בארון (חלקם עדיין מדיפים ריח טרי). ד. אני דיברתי ספציפית על בוסטון (שאין דין ערי החוף המזרחי כדין כלל אר"הב) וספציפית על לסלי קולג´ בבוסטון - בי"הס גבוה ללימודי חינוך, שמתמחה בחינוך טיפולי אלטרנטיבי (=>אני רשום נכוון לעכשיו לפסיכולוגיה+ חינוך מיוחד באונ´ העברית). ה. לכל יקירי ומוקירי (המייעצים לי בנימוס לעוף
מארצנו הקטנטונת - יש לי אמא חולת ניוון עצבים סופני, כך שלא נראה לי שאני עוזב בזמן הקרוב. בכל מקרה אני אזכור את הצעתכם הנדיבה לסיוע (בראש ובראשונה אודה אם תצליחו למצוא לי מישהי עם נתינות זרה שתסכים לנישואים פיקטיביים).

Esmena

New member
נהרגים בשבילו?אז למה הם לא נהרגים

בשביל כל הילדים שכבר מתו בפיגועים? חסר קשר לחלוטין למלחמה הזאת, אולי קצת,אחרי מבצע מגן.

למעלה