"מחיר הבגידה"

מישהי 111

New member
"מחיר הבגידה" ../images/Emo70.gif

אז הלכנו והגענו יותר מבזמן לסינמה סיטי, אך לצעירנו המקומות היחדים ל"הוסטל" היו בשורה ראשונה (שלא מוכרים כי זה קרוב מדיי, לדבריי הקופאית) ושנייה וויתרנו על הסרט. ואז חשבנו ללכת ל"מחר הבגידה" שגם עליו קראתי באינטרנט לפניי... הקופאית אמרה שזה סרט טוב ואין ספק שלראשונה אני רואה סרט מעולה עם ג'ניפר אניסטון. היא עלתה בכמה וכמה רמות מכל הסרטים האחרים שהיו לה וזה סרט שמומלץ בחום. שיחקתי בו בן זונה! שאלתי את אמיחי אם לא מפריע לו שאני ככה מתנשקת עם מישהו אחר.. חה חה.. (למי שלא הבין, יעני אני אניסטון). בכל מקרה, אין לי ספק שזה אחד הסרטים היותר טובים שראיתי בשנתיים האחרונות והיא ללא ספק הפתיעה אותי. ובסרט הזה בניגוד ל "השמועה אומרת ש..." היא נראית סוף הדרך... הייתי עושה לה טובה או שתיים... בעצם למה לא להסתכל במראה ולהנות? סתם.. באמת סתם... אבל סרט מדהים ומי שלא רואה אותו- מפסיד והרבה! אני נהנתי.... והיה ממש כייף בלי קשר.. אני ואמיחי אנשים שזורמים. אמרתי לו שאם הייתי רואה זוג כמונו מהצד ממש הייתי נהנת לראות אותם. אנחנו מגניבים ביחד... לא כמו כל בחור שהייתי איתו... אנחנו יכולים להתווכח ולא להסכים ולא יודעת מה, ופתאום נבעט אחד בשני ונזרוק פופקורן אחד על השני ונרים אולם שלם בדיבורים שלנו... מזכיר לי שהיה אחד שזרם איתנו... היה קטע (אני לא אגיד מה כי זה יהרוס לכם הכל) שהוא אמר משהו ואולם שלם נקרע ממה שהוא אמר.... הוא דיבר איתנו לפניי.. אמיחי כזה נכנס ביחד איתי והוא חיכה לחברה שלו או לא יודעת מה (הבחור) ואז זרמנו שלושיתנו בשיחה קצרצרה ומצחיקה שכזו ואז אמיחי כזה אמר "תהנו מהסרט" ואני כזה " תודה, גם אתם". אין עלינו! ליגת העל! עפה לישון למרות שאין בי טיפת עייפות. אבל הבטחתי ליגאל פגישה מחר על הצהריים, אז....... אוהבת מאד!

adii1201

New member
אוקע, תודע על ההמלצה נבדוק את

הנושא
אגב, שמחה שאת עושה חיים

טוב שלא הלכת לראות "הוסטל".. אלא

אם את אוהבת לראות סרטים כאלה.. אני רוצה לראות אבל יש הגבלה לגיל 18 (ברור). מצד שני זה היה טוב לראות את זה עם חבר שלך.. זה סרט שלא רואים לבד! שמח שנהנית לך..

מישהי 111

New member
מה הכוונה ל"סרטים כאלה"?

מה, יעני מפחיד? הבנתי שאמרו שהוא מפחיד.... חפי מאד מאד התעקש אז זרמתי איתו בקשר לזה.... אבל אזלו הכרטיסים... לא נורא... הסרט שהלכנו היה ממש ליגה.. הרבה זמן לא נהנתי ככה מסרט... ועוד של ג'ניפר אניסטון. יגאל בדרך אליי עכשיו.. איזה מצחיק זה.... בעצם מה מצחיק בזה?

זה סרט חדש?

סחה על ג'ניפר... כמה סרטים חדשים?! העיקר שהוא טוב.. נלך אליו מתישהו נראה מה הוא שווה
תגידי פושה!!! מה העיניינים??

רוני1002

New member
זה באמת סרט מעולה.

בחצי שעה הראשונה זה נראה קצת צפוי אבל זה הולך ומפתיע וג'ניפר משחקת בו ממש טוב. לדעתי, זה הרבה יותר טוב מ"השמועה אומרת ש..."

מישהי 111

New member
"הרבה יותר טוב"?

הסרט הזה לא רואה את "השמועה אומרת ש..." ממטר! זה כ"כ סטייל שונה ולא ניתן להשוואה בכלל... סרט גדול... והסרט לא היה צפוי בכלל... אותי הם הפתיעו. מודה! סרט יפה... הקטע של האונס (סליחה חבר'ה) היה כזה ענק.. בהתחלה עוד כולם מדברים בסרט, את כמירה את זה. פתאום הקטע עם האונס כולם עם פעור... לא להאמין...

רוני1002

New member
נכון.

וואי, וגם לגלות בסופו של דבר שהיא שיתפה איתו פעולה במשך כל הסרט זה היה בכלל משהו...

adii1201

New member
נכון ../images/Emo46.gif

אני לא קראתי.... ראיתי שהיא כתבה "לגלות שבסוף הסרט" וסגרתי ת'הודעה! דייייי לגלות לנו אני רוצה לראות ת'סרט הזה תודע

למעלה