מחיר גבוה לגירושין

מחיר גבוה לגירושין

שלום רב התגרשתי לפני 14 שנים . יש לי 4 בנות בין הגילים 16-33 . אני יזמתי בזמנו את הגירושין בשל בגידותיו האין סופיות של מי שהיה נשוי לי. כיום אני נשואה פעם שניה ללא ילדים משותפים. ולאחר הרקע ,הבעיה: מאז הגירושין בולטת מאוד העדפת הבנות את אביהן ,את בייתו וכו. די השלמתי עם כך שאני בכל מקרה אזכה רק בפירורים. כשהן באות לבקר ביישוב שלנו הן גרות אצלו וכו. אלי קופצות לקפה. בשיחות בינינו בנושא הן טענו שאני רגישה מדי וצריך ללכת לידי על ביצים וליד אביהן אין חשש אז נוח להן שם. לאחרונה אני מרגישה גם מהנכדה (בת שנתיים) שהיא בעצם לא קרובה אלי ורוצה כל הזמן " את סבא". ראה לי שבשל הכאב הרב שהדבר גורם לי מתגבשת בי ההכרה שבעצם אני מעדיפה עם כך שלא יהיה קשר ביני לבינן. אולי כדי לשמור על עצמי מפני כאב מיותר. שהרי אין זה בשליטתי כל העניין. האם אני הולכת לכיוון נכון? אודה על התייחסותך בתודה אלונה

גרא.

New member
שינשינית במיל,להערכתי, בחרת בכיוון

לא נכון, כי בהחלטתך לנתק כל קשר עם בנותייך ונכדתך,את שורפת את כל הגשרים,ובעצם לא מענישה אף אחד,זולת את עצמך.דומה שאת בעצמך אמרת כי המשוב,ואולי ההסבר שקיבלת מהן, הוא כי את רגישה מדי..ומכאן שמשהוא ביחסך אליהן, הוא בהתנהגותך אליהן,מרגיז/מקומם, או לצערי אפילו דוחה אותן לבוא אלייך שוב פעם..מכאן אולי המקום ,מעבר לפנייה לכאן, להתייעץ עם איש מקצוע,כיצד אפשר להבנות מחדש את הקשר אם-בנות-נכדה..תמיד ישנה אפשרות גם לפנות יחד עם הבנות, אחת או כולן לשיחת גשור עם מומחה לכך.אל תוותרי כל כך מהר, וכל כך לכאורה בקלות, על הקשר המשפחתי הזה, כי ככל שאת מתבגרת והולכת, הוא ייעשה בשבילך יותר ויותר משמעותי.

למעלה