מחירי EMS

ronen1709

New member
מחירי EMS

שלום אני מבקש לדעת לגבי מחירי EMS האם המחירים שמופיעים במחירון כוללים מע"מ או שהמחירים הם עסקה פטורה ממע"מ תודה

ozitex

New member
חו"ל נטול מע"מ

המחירים שאתה רואה שם, כשאתה מפעיל את המחירון למדינה כלשהי שאינה ישראל הם נטולי מע"מ.

ronen1709

New member
כולל או פטור ?

שתי תשובות שונות יש איזשהי תשובה יותר מכרעת ?

ozitex

New member
זה מאוד פשוט

כ ל המחירים של רשות הדואר לחו"ל הם ללא מע"מ.

tsahallah

New member
ביום חמישי כתבתי תגובה מפורטת אבל היא לא מופי

עה בגלל שלתפוז היו בעיות אז או שתחפש בהיסטוריה ותמצא תגובה מפורטת שלי לעניין או שפשוט תשתמש בבולים, זה הסוד, אם תיתקל בבעיות תשאיר לי הודעה עם טלפון ואני אחזור

tsahallah

New member
שאם מביילים עם בולים ולא תוי ביול וכיוב' אז

כן אפשר להזדכות על המע"מ פקידות הדואר לא מתות על זה ולעיתים אומרות שאסור לבייל EMS אבל מותר גם מותר אני עושה את זה כל הזמן. טוב, אם כבר תפוז החליט לעבוד אני אכתוב את התשובה היותר מפורטת: שליחת דואר לחו"ל זה כנראה סוג של עיסקת יצוא בעיני הדואר אחרת אני לא מבינה למה מע"מ 0. סתם בלבול מח לדעתי אבל לא חשוב, לא ניכנס לזה. כשאתה קונה בולים, אתה קונה בולים ואף אחד לא יודע מה תעשה איתם לכן יש מע"מ 16.5% כמדומני. מותר לבייל EMS אפילו קיבלתי החזרים כמה פעמים כשהם לא עמדו בזמנים. כדאי לקנות את הבולים הקטנים של 10 ש"ח עם האיש שרוכב על אופניים כי גם ככה כדי לבייל EMS צריך שטיח של כאלו וזה יוצא הכי קטן. קשה להשיג אותם, במקרה הכי גרוע תקנה דרך האינטרנט, הזמנה במייל. הכי מומלץ זה לקנות בסניף ממנו אתה שולח, ככה יעשו לך פחות פרצופים ועם הזמן גם ישתדלו לדאוג לך למלאי. סבבה? שלח לי שי צנוע בהזדמנות מההחזרים בהצלחה

למעלה