מחירי קורסים

אחרי שאני בדקתי...

תלוי יש מלא הנחות לחיילים משוחררים ודרך כל מיני מוסדות. הקורס של היי קיו אחרי הנחות סביב 5600 ושל קידום 5800 אנקורי 4500 זה מה שידוע לי

Kayben

New member
סתם מחשבה...

המחירים האלה גמישים חבל על הזמן. סתם לשם העיניין דוגמאות של משפטים מועילים - "מכון X הציעו לי 5000, אם תיתנו לי איזה הנחה מהסכום הזה..." "אולי את יכולה לעזור לי עם המחיר..." הרבה תחרות +מיקוח, פילפל ודברי חנופה יכולים לקזז כמה מאות ותנאים נוחים :)

ממש לא נכון

זה לא בסטה בשוק, יש מחיר סטנדרט שיכולים לקבל הנחת חיילים משוחררים אבל בערך זהו. זה גם לא הגיוני שאנשים שהתמקחו ישלמו 1000 שח ואנשים אחרים ישלמו 4000 וכו' אני ביררתי בהייקיו וקידום ואחרי שאמרתי להם שזה יקר וכו' התחילו לומר לי כמה עדיף להוציא קצת יותר על קורס מאשר אחכ על מכללה..

Kayben

New member
אז תתפלא

אתה דווקא טועה. אולי הגזמתי במאוד גמישים... מן הסתם לא זורקים הנחות של 3000 ש"ח בשום מקום. מדובר על הנחות של כמה מאות בודדות - ככל שהמחיר הראשוני יותר גבוה, יותר קל לנסר ממנו ואילו ככל שהוא נמוך מראש, יותר קשה עד אי אפשר להוריד ממנו. ומן הסתם "סתם, תנו לי הנחה" לא עובד וצריך לשבת עליהם וללחוץ כמה פעמים. אבל זה מאוד אפשרי - ואם אתה חושב שכולם באותו קורס עצמו משלמים בדיוק אותו דבר, אז אתה תמים. מה שכן, לא בהכרח שווה לשבור את הראש בשביל 200 ש"ח מתוך 5000. בסופו של דבר הם יודעים שהכסף בא מהפיקדון - אבל אם סתם דוגמא יש תחרות בין מכונים כמו בערים הגדולות תגלה הרבה הנחות על הרשמה מוקדמת, ועוד כל מיני סוגי מבצעים. עוד דוגמא, קבוצה של אנשים שמתראגנת לטובת מחיר משופר... יש הרבה "קומבינות"... תזכור בסופו של דבר הם עסק ולא בית ספר חינוך ממלכתי. מן הסתם הם לרוב לא יסכימו להוריד - בטח ובטח לא בלי סיבה טובה מאוד. אבל לפעמים עדיף להם לוותר למישהו בקצת כסף ולהכניס אותו. מן הסתם גם תלוי בביקוש והיצע לאותו קורס ועוד גורמים משניים. תזכור שאתה קודם לקוח אצלם ואחר כך תלמיד ולא להפך. ועוד דבר לא פחות חשוב הם יותר מיומנים "במשחק" הזה מאשר ממך...

אתה טועה

אני בת!! ולגבי מה שרשמת- על הרשמה מוקדמת יש מצב. אני נגיד נרשמתי עד מועד מסוים וקבלתי ערכת הרשמה חינם. מהמחיר לא היה מה לנסר כי גם ככה זה מחיר מוזל לחיילים. בשאר המקומות, ותאמין לי עשיתי סקר מקיף, עדיין יצא מחיר ממש יקר.

אבל בכללי

לא ניסיתי להתארגן חבורה וממה שלי היה נראה, לא היה אכפת למכונים לוותר עליי עם כל זה שהם רוצים להרוויח כמה שיותר. גם כשאמרתי שהסיבה היחידה היא המחיר הם התחילו להגיד שבגלל איכות הקורס ההוראה וכו' משלמים ככה ואז אמרתי טוב אני לא ארשם והם ניסו להמשיך לשכנע עד שאמרתי שאני עסוקה ולא יכולה לדבר. וזה לא שחזרו אליי אחרי כמה ימים עם הנחה מפתה או מבצע מטורף. שכחו ממני ואני מהם לגמרי.. אם לך יצא טוב- הרווחת. אני על בשרי לא ראיתי הנחה משמעותית ולהוציא 5700 זה לא בעיניי מחיר כזה מוזל

למעלה