מחירי צניחה

paradive info

New member
מחירי צניחה

צנחנים יקרים, החל מה-1/1/07 יעודכנו מחירי הצניחה בפרדייב. הנכם מוזמנים לרכוש את חבילות החורף, או ממגוון החבילות המוצעות במחירים הישנים עד ה- 15/1/07. חג שמח!

כמובן שהמחירים יורדים..

הדולר בקנטים, מחירי הדלק ירדו האינפלציה ב-0 אז בפרדייב מורידים מחירים. איזה דרך טובה יותר אתה מכיר לגרום לצנחנים לצנוח יותר ולעודד חדשים להצטרף לספורט מאשר הורדת מחירים? איך אף אחד לא חשב על זה קודם? פשוט גאוני! זה ניהול מסוג חדש, משהו שלא נראה עדיין במחוזותינו...

braunies

New member
../images/Emo208.gif

שישאר למעלה עד שיצא עדכון לגבי העדכון... אני בטוחה שכוווווולם רוצים לדעת קצת יותר פרטים

shivekroi

New member
אז מה זה עושה???

יש סיכוי שתהיו טיפה יותר ספציפים??? המחיר עולה? בכמה הוא עולה? למה הוא עולה? יש סיכוי שתפרסמו מחירון חדש פה בפורום? אם המחיר עולה זה אומר שמחזירים את רון???

shivekroi

New member
חזק או חלש...

או שאני סוג של JUST A GUY 11, או שאני פשוט השמוק היחיד שאומר מה שיש לו לומר... אני רק חייב להבין דבר אחד: צנחנים יקרים, האם אני האדיוט היחיד שמעוניין לדעת מה עומד להיות עם המחירים?? או שכולם בפורום הזה (חוץ מעובדי פראדייב) מחרבנים סטפות מגולגלות של דולרים, או שאני לא יודע מה קורה פה... באמת שאני לא מנסה לגרום פה לסכסוך / פרובוקציה / חרם צרכנים (למרות שחשבתי על זה), אבל וואללה, איפה כולם? אנחנו מקבלים שירות - אנחנו צרכנים... אמורה להיות לנו השפעה, גם על המחיר וגם על השירות... עם גישה ניהליסטית כזו, לא פלא שהרעת תנאים היא לגיטימית...

iec

New member
המחירים אמורים לצנוח...רק ש...

אני מקווה שלא תהיה תרמיקה שתרים אותם מעלה מעלה...

FalxOri

New member
אתה לא היחיד.

פשוט הייתי בחו"ל... פעם אחרונה ש"עדכנו" מחירים הייתה כשעברו מדולרים לשקלים לפי שער של כמעט 5 שקלים. כשהדולר ברצפה והנפט לא הרבה מעליו לא ממש ברורה ההצדקה לעליית מחירים (ואני מאוד מקווה שאין פה הנחה סמויה של ביקוש קשיח וקהל שבוי). O

shklele

New member
שיר מאת - YAZ - רמז עבה

השיר הזה יצא באיזור תחילת שנות התשעים. אם מישהו זוכר את שם השיר, הרי שהתשובה ברורה. סאאמממקקקק

braunies

New member
נו... ../images/Emo208.gif

למה זה לא מקפיץ כשמבקשים יפה בפעם הראשונה???????????

shivekroi

New member
לא יצא (זמן עתיד) עדכון...

יש ששומרים על זכות השתיקה... והאמת, שאני כבר לא בטוח מי...

המחיר לצנחנים פרטיים???

אני רוצה לתת את הקרדיט לפרדייב שהם אכן פועלים לטובת הצנחנים לכן אני מציע לחכות ולראות מה המחירים החדשים וכן אני כן חושב שיש מקום לחרם צרכנים כדי להעביר את המסר שלא על הטנדם לבדו יחיה המועדון

הצנחנים הפרטיים = $

אני רוצה לתת את הקרדיט לפרדייב שהם אכן פועלים לטובת הצנחנים לכן אני מציע לחכות ולראות מה המחירים החדשים וכן אני כן חושב שיש מקום לחרם צרכנים כדי להעביר את המסר שלא על הטנדם לבדו יחיה המועדון

למעלה