מחירי ספקים

מחירי ספקים

מתנצלת מראש אם היה אמור להיות משורשר לאן שהוא.

אנחנו צפויים לחתום חוזה עם אולם השבוע, מה שאומר שלאחר מכן יתחילו כל שאר הארגונים.
מישהו יודע פחות או יותר עלויות לדיג'יי, צלמים [סטילס, וידאו ומגנטים, ליום האירוע, אנחנו לא מתכננים לעשות טראש], איפור, שיער, שמלת כלה, נעלי כלה, חליפה לחתן, נעליים לחתן, רבנות ושטויות לרחבה? מעדיפה לדעת סדר גודל כדי שנדע שלא עושקים אותנו. ואם יש עוד משהו ששכחתי ברשימה. אטרקציות למיניהן כמו בלונים וכד' אנחנו לא מתכננים.
מדובר על חתונה באזור חיפה בסוף מרץ.

Shir Rose

New member
המחירים נעים על טווח גדול מאוד

צילום (תלוי חבילה) 7000-12000
DJ - 3000-7000
איפור ושיער - 1200-3500
שמלה (חדשה תפירה) - 5000-15000
חליפה- 700-2000
מגנטים 800-1500

בקיצור.. הכול תלוי ביקוש, מיקוח, כמה הספק חדש או מבוקש ומה השם שלו..

תודה

הטווח זה בדיוק מה שרציתי לדעת. וברור שנתמקח על המחיר או לפחות על דברים נוספים שאפשר לקבל במסגרת מה שיציעו לנו.
תודה

elinoket

New member
מוסיפה

המחירים שכתבו לך הם די נכונים, אבל אם את רוצה יש גם באינרנט טווחי מחירים (כמו באתר של וואלה או הסדרנית)

תודה

ת'אמת שבאתרים האלה אם אני משווה מחירי מנות למשל ראיתי שהטווח שהם מציגים כנראה מתאים למרכז שהמחירים שם יותר גבוהים מאשר בחיפה ובצפון. מניחה שגם בספקים הם מציגים מחירים שגבוהים יותר ממה שאני צפויה לראות באזור כאן.

אז עכשיו שחתמנו עם האולם. שאלות על הספקים- מאיפה מתחילים???

אז חתמנו עם האולם וסגרנו תאריך. אמנם יש עוד זמן אבל אנחנו רוצים להתחיל גם לחפש ספקים ולחתום גם איתם.
איך ניגשים לכל העניין הזה? יש לנו כמה ספקים שאנחנו חושבים לקחת מתוך היכרות, אירועים שראינו בעבר והמלצות אבל אנחנו לא נעולים על שום דבר.
אז מה צריך לשאול כל ספק? כרגע מדובר בעיקר על דיג'יי, צלמים, איפור ושיער, שמלת כלה ורב.
נעליים לי ולו, חליפת חתן, תכשיטים, זר וקישוט לרכב, ושטויות לרחבה מאמינה שנמצא לבד, כלומר לא משהו שצריך חוזה או התמקחות רבה על מחירים.
&nbsp
דיג'יי- איך בוחרים? מאמינה שלכולם יש את היכולת לזרום עם הרצונות של החתן והכלה ועם האורחים וזה גם מה שהם בטח יגידו בפגישה. אז מעבר ללראות אירוע שלהם איך יודעים שהם באמת טובים ויקשיבו לרצונות שלנו?
&nbsp
שמלת כלה- כמה זמן לפני החתונה צריך להתחיל לחפש? ואיך זה קורה בכלל? בלי קשר לחתונה אני בתהליך של ירידה במשקל. אז איך מודדים משהו שכנראה לא במידה שאהיה בה בחתונה? כמה מדידות בד"כ עושים?
&nbsp
רב- איך בוחרים? ואיך עובד כל התהליך הזה?
&nbsp
&nbsp
&nbsp

elinoket

New member
קודם כל מזל טוב!

העצה שלי: כל פעם תקבעו עם שני ספקים ורק אם ממש לא התחברתם, תקבעו עם עוד שנים.
אנחנו סגרנו עם התקליטן הראשון שראינו וסגרנו עם צלמת אחרי שראינו אותה ועוד מישהו וזה הספיק לנו.
גם שמלת כלה הייתי בשני מקומות וזה הספיק לי

חשוב מאוד שתרגישו חיבור חיובי בפגישה עם הספקים, כי אתם תבלו תקופה ביחד. והכי חשוב לא משנה כמה הכל סבבה ביניכם, לעגן הכל בחוזה עם כל ספק
לגבי התקליטן חשוב לראות שהוא בראש שלכם, שהוא ישים דגש על המוזיקה שחשובה לכם וידע לשלב את זה עם צורכי הקהל גם כן.
לגבי הצלם הכי טוב לראות עבודות ואם אתם מתחברים לסגנון צילום
שמלת כלה לוקח 3-4 חודשים לתפירה מאפס. אני גם הייתי במשטר כושר ותזונה וזה משהו שהמעצבות לוקחות בחשבון. מה גם שיש איזה 4-5 מדידות ותמיד עושים תיקונים תוך כדי...
לגבי הרב מה שמשנה זה האם יש לך העדפות מסויימות לגבי הטקס, לי למשל היה חשוב שהרב יאשר לי לשתות מיין לבן ושאוכל לתת טבעת לבעלי גם כן בטקס.
יש כאלה שחשוב להם רב מהעדה שלהם, רב מזמר ועוד כול מיני דברים.

בסופו של דבר לכל הספקים אין כמו המלצות מיד ראשונה (משפחה/חברים), אבל אני נעזרתי בעיקר באתר MIT4MIT ובהמלצותיו.

ronitvas

New member
הכל עניין של כימייה ותקציב

אלה לדעתי הפרמטרים החשובים ביותר לבחירת הספקים.
התחלתם נכון - צריך לשאול ולתחקר אנשים לגבי הספקים שלקחו או שהתלהבו מהם... ואז לסנן לפי מה שמתאים לכם.
מסכימה עם אלינור לגבי כמות הספקים שרואים. אני בחרתי את התקליטן הראשון והיחיד שראיתי, וכך גם לגבי הצלם.
אם לומר את האמת, מבחינת הצלם, במבט לאחור, הייתי שמחה לראות עוד ספקים. הוא היה סופר נחמד וסופר מקצועי, אבל היום, בראייה מקצועית, אני חושבת שהייתי צריכה לבחור אחרת.
לגבי תקליטן, אגב, הוא עד היום המומלץ הכי מומלץ שלי :) וכמובן שהוא יתקלט גם בבר המצווה של הבן שלי בקיץ!

לגבי רב - אני מאוד מתחברת לרב שלמה הכט. הוא גולש אדום פה בפורום. הניק שלו הוא הרב אחיהוד. את יכולה לשלוח לו מסר. לא ראיתי חופות שלו, אבל אני בהחלט אוהבת את הגישה שלו ורואה את ההתנהלות שלו כאן בפורום במשך שנים. מצרפת את דף הפייסבוק שלו https://www.facebook.com/shlomo.hecht.1?fref=ts

למעלה