מחירי סוסים

• פותח הנושא mmtt
  • פורסם בתאריך
סוס טיולים טוב ובמיוחד

בגיל כזה עולה יותר! המחיר נע בין 7000 לבין 12000 מניסיון...קנינו עכשיו כמה סוסים שהיו פעם סוסים טיולים ואלה המחירים! והם מעל גיל 7!!!

אבו-דני

New member
כמה הערות

--- עדיף גרעיני שיבולת ולא תערובת אולי אפילו שעורה (משעורה עושים בבטן בירה) והחציר שיהיה רק!! שיבולת ולא בקיה או תלתן 2 קג'גרעיני שיבולת לסוס ללא מאמץ עד 4 קג' לסוס בעבודה שק שיבולת 50 קג' עולה 50 שח' בלה חציר 500-600 קג' 250-300 שח' כמו כן לא לשכוח לתת "מטמיוסיל" אחת ל 3-5 חודשים תלוי בכמות החול בחבילה (מטמיוסיל) אותה אבקה לעצירות ש"סופחת" את החול מהקיבה ומונעת קוליק בטוח. כמו כן זריקת כלבת,טטנוס, שפעת הניתנות יחדו..טיפול למניעת זבובים לרקוח משחה מ-שום, עמבה או חומרים כימיים, טיפול נגד גרדת אם יש.. להמשיך? חושש שלא תתייאש סוסים זה לא הובי או עבודה זה דרך חיים והעיקר בהצלחה

פרסה

New member
מה???????

נתת מחיר מופרז! הסוס שלי סוס מקומי בן 4 עלה 3 אלף שקל מאולף ומפורזל עם הובלה וזה סוס מצוין לטיולים וילדים קטנים על סוס מקומי של טיולים לא נותנים יותר מ5 אלף

mmtt

New member
מחירי סוסים

היתי רוצה לשאול על מחירי סוסים, איפה אפשר לקנות אותם וכמה עולה מזונם?

פרסה

New member
אז המטומטם שיגע אותי.....

זה באמת לא הגיוני.................... אגב אבו דני ברכות על השיבה לפורום

אני עוד לא ראיתי

סוסים במחירים כאלה... לוידעת איפה מצאת אותו אבל זה די מחיר מציאה לפני איזה חצי שנה קנינו סוסה שהייתה סוסת טיולים בעיקר וידעה אילוף בסיסי ונכון היה לה פטנציאל אבל לא יותר מזה ב14,000 שקל...

פרסה

New member
לא יכול להייות

סוס טיולים זה לא בהכרח סוס מקומי זה יכול להייות גם טורברייד או פינט או ערבי או כל דבר אחר אני דיברתי על מקומי ודיברתי על זכר שאגב נקבה מקומית מאותם תיאורים שנתתי עולה רק אלף ש"ח יותר וזה לא מחיר מציאה ברמת הגולן הם מוכרים לסוכרים לפי ראש ב2000 ש"ח סוסים כמו שלי (גיליתי שגם שלי היה כזה)

זה ממש תלוי

באיזה סוס אתה קונה אם זה סייח או סוס בוגר בן כמה הוא מה הוא יודע וכו.... זה יכול לנוע בין 500 שח(סייח צעיר ולא מאולף) ל20000(סוס מצויין שיודע המון ויכול להתחרות או גיזעי ששוה הרבה) להחזיק סוס זה עולה הרבה כסף יש את האוכל את הטיפול הווטרינרי את הפירזול ("נעלי הברזל" שיש להם בתחתית הרגליים) ובכלל אם אתה לא מחזיק אותו בבית אלא בחווה זה עולה לך אחזקה.... קיצור לקנות סוס ולהחזיק אותו זה לא עסק זול במיוחד אלא אם כן אתה מגדל אותו לבד בבית שלך וגם אז זה לא מעט כסף.....

למעלה