מחירי מלונות באילת.

בובי

New member
מחירי מלונות באילת.

בררתי מחירים בכמה מלונות באילת לימי חול בחנוכה. קרלטון באדיבות חיים מורד. 380 ש"ח חצי פנסיון ליחיד בחדר זוגי 280 ש"ח ארוחת בוקר ליחיד בחדר זוגי. אמבסדור. פה זה קצת מוזר ביום הראשון לפני חנוכה 219 ש"ח לבודד בחדר ליחיד ארוחת בוקר בחנוכה המחיר קופץ ל 408 ש"ח לערב. הריף 255 ש"ח ליחיד בחדר יחיד עם ארוחת בוקר. יש גם את הדיל של צלילה כהלכה. בקעת הירח 280 ש"ח ליחיד בחדר זוגי (למעשה זה חדרי סטודיו) חצי פנסיון !!! יש לדבר עם דניס ולהגיד שזה במסגרת צלילה כהלכה. ממנטה עוד לא קיבלתי מחירים כי לא היה עם מי לדבר. אני יברר עוד כשעה מחירים ויסגור ענין. אני כנראה ילך לריף שממוקם צמוד למרינה דיוויס. בהזדמנות זאת אני מחפש בני זוג לצלילה כך שמי שיהיה בחנוכה באילת מוזמן ליצור עימי קשר.

אזהרה/המלצה על מלון הריף

המלון עצמו נחמד ונעים מאוד אבל בסמוך אליו בחוף הוילג´ מתקיימים (או לפחות התקיימו) מסיבות חוף בשעות הקטנות של הלילה. לפניי כחודשיים ישנו (או לפחות נסינו לישון) במלום בצד הפונה צפונה לעבר החוף, מומלץ להתעקש על חדר שפונה דרומה.

משהו לגבי מלון "הריף"

לפני חודש-חודש וחצי היינו שם ולא יכולנו לישון בלילה בגלל מסיבת חוף שהתקיימה בחוף הוילז´ בין 12 בלילה ל-6 בבוקר. למרות שסגרנו את כל החלונות, זה לא עזר. תברר אם המסיבות האילה עדיין מתקיימות (יכול להיות שהם הפסיקו עם זה בחורף), ואם כן תתעקש לקבל חדר שפונה לצד השני.

בובי

New member
תודה על העיצות

כשאני עיף אז גם פנטום מונע לא יעיר אותי (מניסיון שלי בצבא)
ולמקרי חרירום אני תמיד מסתובב חמוש
אבל אבקש חדר דרומי כדי שאוכל לקפוץ בבוקר מהמרפסת לבריכה

למעלה