מחירי מטבחים

badabada

New member
מחירי מטבחים

קוראת שקטה פה בדר"כ אבל הפעם אשמח לקבל את עזרתכם,
מדובר בדירת קבלן, אנחנו בשלב בחירת מטבח,
הלכנו אתמול לחברת המטבחים שעובדת עם הקבלן
ואני מודה שקצת הופתעתי (קצת..)
המטבח שלנו יהיה פינתי (צורה של ר) כשכל אחת מזרועותיו באורך של כ2.5 מטר (כולל המקום למקרר)
מטבח קטן, לא?
המחיר שהוצע לנו למטבח הוא 30 אלף שח!
(וזה אחרי הנחה של 10 אלף שח מטעם הקבלן)
אלו מחירי מטבחים? אמנם?
אני מנסה להבין מה אמור להיות מחיר סטנדרטי ממוצע לכזה גודל של מטבח (בהנחה שאנחנו לא מתכננים מטבח מפואר אלא משהו סטנדרטי)
ועל הדרך, אשמח לקבל המלצות איפה אני יכולה למצוא מטבחים איכותיים בעלות קצת פחות גבוהה, אם יש כאלו.

תודה

POOH*

New member
תלכו לעוד מקום...

אנחנו גילינו שבין החברות שעובדות עם אותו קבלן יכולים להיות הבדלים גדולים מאד.
אותו דבר גם בקרמיקה.
לחלוטין הבדלים של כמה עשרות עלפי שקלים.

אבל בגדול - כל תוספ/שינוי על מה שהקבלן נותן עולה כסף.
ולא מעט ממנו...

POOH

רחלילי

New member
ככה זה במטבחי קבלן

והפתרון הוא לקחת מהקבלן את השני גרוש שהוא נותן כשאתם לא רוכשים דרכו את המטבח, וללכת לנגר פרטי.
החברות הללו שנותנות מבטחי קבלן פשוטים עושות את זה בדיוק מהסיבה שאחכ הם גוזרות קופון על הזוגות הצעירים שקונים מהם מטב במחיר מוגזם רק כי מהן הוא (הזוג) מקבל כמה אלפים של זיכוי.
קחו את הזיכוי (שיהיה וודאי נמוך יותר אם לא תקנו אצלם) ולכו לפרטי.
בהצלחה.

Cafe Latte

New member
זה 30 אש"ח בלי חיפוי

ושיש, אני משערת? אני לא הסכמתי למטבח במחיר הזה ... זו היתה ההצעת מחיר הראשונה שקיבלנו ממטבחי אביבי. הלכנו על האלטרנטיבה השנייה (יש 2 ספקים שהקבלן עבד איתם).
למזלי, נכנסנו לפרויקט בשלב מאוד מאוחר, בו היו כבר נק' גז ונק' מים, ולכן לא היה לי מקום לשינויים (למזלי = כי זה הרבה כסף) ולכן החלטתי לקחת את המטבח (ארונות בלבד) שהקבלן מציע, ולשדרג רק את השיש, את החיפוי, ולהוסיף עוד קלפה + אי. זה כשלעצמו לא היה זול מאוד, אבל זה עלה הרבה פחות מ30 אש"ח, והתוצאה מאוד-מאוד יפה, ופונקציונלית.

© RoNa

New member
מחיר סביר

לגודל מטבח כזה.
רק תוודאו שזה איכותי (כולל פרזול טוב).

למעלה