מחירי מוניות בעיר

מחירי מוניות בעיר

התעצלתי ללכת ברגל (כהרגלי מאז שאין לנו רכב) מהמודיעין סנטר למליבו. לקחתי מונית. בפעם האחרונה שנסעתי כאן במונית זה עלה 10 שקלים, לא משנה המרחק. היום, על 3 דקות נסיעה הוא גבה ממני 15 שקלים!! זו פשוט שערוריה. בשבוע שעבר נסעתי מרחוב המסגר למרכז סוזן דלל (נסיעה של כ-20 דקות) ב-20 שקלים... אני קוראת להחרים את המוניות במודיעין עד להורדת המחירים לשפיות.

Keren Roziner

New member
זה עלה ועוד איך..

בדיוק לפני כמה שבועות ממחיר מינימום - 13 ש"ח ל15.. חוצפה שאין כדוגמתה !

טוארג

New member
25 שקל מעמק החולה 13 לרעות

אחרי 22:00... ו-20 שקל עד 22:00... ירדו מהפסים

reuthal

New member
הבעיה שכל שלושת החברות

מעלות יחד, ואנחנו ממש לא כח עליהם. הבנתי שיש אופציה לבקש מונה אבל זה מתחיל ממחיר מסוים לכן אני לא בטוחה שזה שווה

בתל אביב מונה מתחיל מ-8.90

אם גם פה זה ככה, אז על נסיעה של 3 דקות תשלמו 10 שקלים גג...

ניסיתי את שתי השיטות ../images/Emo123.gif

אותה גברת בשינוי אדרת....גם כך וגם כך משלמים אותו הדבר חוצפה
על שתי דקות נסיעה 15 ש"ח...לפעמים יוצא לי ביום עבודה לנסוע פעמים למודיעין סנטר הלוך חזור, ואחה"צ שוב הלוך חזור, כל המשכורת של אותו יום הולכת לי על מוניות. אבל אין ברררה....

Yuval I

New member
מונה או לא מונה

שימו לב שהזמנה טלפונית מייקרת את מחיר ההתחלה של הנסיעה. לנהג האחרון ששאלתי היה תרוץ שהמחיר האחיד נח לילדים ולמעשה להורים שנותנים לילדים סכום קבוע וידוע מראש והם לא צריכים להתעסק עם עודף. היה כבר מישהו שפנה בתלונה על קרטל לאחר ששתי החברות פרסמו מודעות זהות בתוכנן ובמחיר באותו עיתון ובאותו יום. מה קרה מאז ? לעיתונאים אולי יש מידע. בכל מקרה, ממליץ לדרוש הפעלת מונה בנסיעה שלא הוזמנה בטלפון ולנסות. לי כמעט ברור ברור שנסיעה מקצה אחד לשני של העיר המאוחדת זה יותר מ-15 ש"ח, אבל בלי לנסות איך נדע ?

Neta558

New member
יש אפשרות אחרת?

לא יוצא לי לראות הרבה מוניות מסתובבות ומחפשות נוסעים. אם כבר רואים מונית, היא עם נוסע, אז איך אפשר להתחמק מהזמנה טלפונית?

reuthal

New member
הם לא נותנים אופציה כמעט לעצור

מונית, המוניות עומדות במקומות קבועים ומחכות להוראות בקשר

למעלה