מחירי מגילות

SimsY

New member
מחירי מגילות

בגלל שאני ממש לא מבין במגילות אני פונה אליכם שתעזרו לי - קיבלתי כמה מגילות בפיקיו של הקוסם שלי רציתי להתייעץ איתכם כמה אפשר למכור אותם בלי לצאת פרייאר גמור - Bottomwear for DEF - 10%, weapon def + 5, magic def + 3, MaxHP + 10 Gloves for DEX - 10%, acc+5, dex+3, avoidbility + 1 Spear ATT - 100%, Attack+1 Helmet DEF - 100%, Helmet DEF + 1 כמה נראה לכם אפשר למכור אותם ? אני מתכוון לאנשים במשחק כי חנות אין לי.

כנס

הסכורלים של ה100% לא יקנו ממך.. כי אפשר לקנות כאלה בחנות של הסקרולים Bottomwear for DEF 150-300k Gloves for DEX 250-400k זהו בערך.. מקווה שעזרתי

SimsY

New member
זהו שאחת מכרתי אתמול כבר במליון

ואחת של מאה אחוז במאתיים אלף אני מקווה שלא יצאתי מופסד עכשיו נשארו לי עוד כמה - מה דעתכם?

miss_t

New member
השערות..

Bottomwear for DEF - 10%, weapon def + 5, magic def + 3, MaxHP + 10 50K Gloves for DEX - 10%, acc+5, dex+3, avoidbility + 1 400K Spear ATT - 100%, Attack+1 אני בספק אבל בסביבות ה300K או אפילו יותר... פשוט לא מצאתי מכירות או קניות של זה... Helmet DEF - 100%, Helmet DEF + 1 50K (את זה אפשר לקנות בחנות אם אני לא טועה) מתבסס על הידע שלי + עזרה מבאסיל

SimsY

New member
בסופו של דבר מכרתי כי לא יכולתי

לחכות האיש שלי רצה תשובה ועכשיו אבל יצאתי בסכום לא רע, מיליון על אחת, רבע מיליון, רבע מיליון ומאה אלף. אני מקווה אבל שלא נדפקתי במחיר על אף אחת

SimsY

New member
אם פתחתי כבר שרשור - נפלה על ממשלת הסימס

בעייה גדולה ! מאחר ולא תארתי לעצמי שאני אתקדם 4 שלבים ב-4 ימים - אני אצטרך לדון בסוגייה הזאת מוקדם משחשבתי ! כן אני יודע שהיה לנו שרשור כזה - אבל אני לא כל כך הבנתי ממנו - בואו תעזרו לי למצוא את המשך הדרך הקוסם שלי רמה 26 ולפי ההתקדמות שלו נראה לי שהוא יצטרך לבחור בקרוב מאוד קלריק, אייס או פייר - הנה ההתלבטויות שלי בקשר לכל אחד - קלריק - מהמשחקים שלי עם הקלרקית בגילדה שלי התרשמתי מאוד מהדמות הזאת! * היא יכולה לעשות בלס שמעלה את הרמה של כל המדדים במשחק. * שיקויים של HP הם לא בעייה יותר כי אפשר להשתמש במיומנות ה-HEAL * ממש רודפים אחרייך כדי שתהיה בפארטי אז גם הסיכוי להפגש עם מגעילים יורד כי אנשים ירצו שתהיה איתם שוב * בעבודה שלישית עוד יותר רודפים אחרייך מה שמפריע לי בקלריק שאמרו לי שחוץ מזה משעמם מאוד להיות קלריק (אני לא יודע, אין לי ניסיון) וממה שקראתי גם אין לו כל כך נשקים רק החץ הקדוש הזה שנראה ממש לא מלהיב..... וכמה כבר אפשר לעשות פארטי ועוד חשש שאולי כולם יותר ינצלו אותך מאשר ירצו אותך קוסם ברק / קרח * נשקים מדליקים ביותר - האפשרות הזאת להקפיא אוייבים או הברקים האלה שיורדים מהתקרה ממש מדהימים מצד שני אין לו כל כך את כל הבונוסים הנחמדים שיש לקלריק - קוסם אש / רעל * ראיתי פעם את ההתקפת אש שלהם זה די מדליק אין ספק מהצד השני יש לו הרבה חסרונות א. אין ממש הרבה כאלה - הרוב הולכים על קרח/ברק שכנראה אומר משהו על הכדאיות של זה ב. אין לו MOB עד שלב 70 ! ג. במדריכים שהורדתי מהאינטרנט כתוב שהענן/בועת רעל שהוא משחרר היא חסרת ערך מאחר ויש הרבה יותר טובים מזה ולכן זה משעשע לשחק עם זה אבל לא ממש שימושי. בואו להיות חלק בעיצוב ההיסטוריה :)

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif^^"

גם אני לא הצלחתי לבחור בעבודה השנייה בהתחלה. ומכיוון שאני משחקת בקלריקית שלי די הרבה,וגם בכלל שאני עושה הרבה PQ בזמן האחרון אני יכולה להגיד לך שקלריק זה דבר שווה.נכון אין לקלריק את כל אפשרויות הלחימה המגניבות,אבל כל פעם שכותבים "J>PQ cleric" מתחילה להיות ממש מלחמה עליך. ומה שעוד יותר מאגניב שניתן למצוא אנשים ממש נחמדים ולרוב עושים עם אותם אנשים כמה פעמים פארטי. אה וגם לא צריך שיקויי HP וזה די חוסך כסף ^^". ודווקא מאגניב להיות קוסם אש/רעל.זה נדיר ^^.lol.

בוא נגיד ככה../images/Emo87.gif

קלריק חלש מדי. וגם הם מתקדמים לאט מדי. לך על קרח וברקים. יותר כיף וזול. שני כוחות משולבים.

הממ../images/Emo87.gif

הם כדאיים וכן הלאה אבל בואי נאמר את האמת
ההתקדמות של הקלריקים לא כזו משמעותית.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifנצל"ש ^^"

אני יודעת שהשאלה קצת טיפשה,אבל סוףסוף העלתי לקלריקית שלי את teleport והאמת שאין לי מושג איך להשתמש בו.מישהו מוכן להסביר לי?כאילו אני לא מצליחה בכלל להשתמש בו @@".

MoonGirl13

New member
תלחצי על חץ כלשהו ואז על הכפתור של הטלפורט.

או קודם הכפתור של הטלפורט, אני אף פעם לא זוכרת.

miss_t

New member
קודם tele ואחרי זה לכיוון ימין שמאל או למטה.

למעלה זה למרחקים קצרים ביותר (כשזה נמוך)

באותו עניין של מחירים: forked dagger

לגנב. יש למישהו מושג בכמה אפשר למכור? הוא נמכר בחנויות? תודה

למעלה