מחירי הספרים

Boojie

New member
לא, לא, לא כלפי הקונים.

כלפי ההוצאות. מרגע שרשת חנויות עוברת גודל מסוים, היא מתחילה לדרוש תנאים מההוצאות שלהוצאות קצת קשה לעמוד בהן. ומאז האיחוד בין צומת לבין יריד, הם התחילו לדרוש "תנאי סטימצקי".

Boojie

New member
הנחה גדולה ואשראי ארוך.

כמה בדיוק - אתה מוזמן לברר בכל הוצאה והוצאה. אם הם יגידו לך. |גיחוך מרושע|

arifell

New member
סטימצקי דורשים מהוצאות

לתת להם הנחה ואשראי ארוך? זה באמת חוצפה... עד עכשיו הייתי קונה ספרים בעיקר בסטימצקי, כי אלה חנויות הספרים היחידות שאני מכיר בארץ, שמסדרת את הספרים שלה בהגיון שמוצא חן בעיניי... אני כנראה אשקול את זה מחדש...

suki da yo

New member
הבעיה העיקרית שלי עם סטימצקי

פרט למחירים, זה הסניף המעאפן בראש העין.מה זה סניף מעאפן, לא הייתם יכולים אפילו לדמיין.תתארו לכם חנות קטנטנה, הכי קטנה. יופי. עכשיו תהפכו חצי ממנה לבית קפה כושל וזה הסטימצקי. למען השם, אפילו פיגועים כבר יש לנו בראש העין, אבל לא סטימצקי נורמלי.

Boojie

New member
הסבר קטן:

כל חנויות הספרים מקבלות "הנחה" מההוצאות, וזאת מכיוון שהתנאים שמוסכמים עם חנויות הספרים נקבעים על פי מחיר המחירון של הספר, כשהתנאים שהחנות מקבלת זה שיעור ההנחה ביחס למחיר הקטלוגי כשהם קונים את הספר. סטימצקי מקבלים, ככל שאני יודעת, את ההנחות הגבוהות ביותר בשוק (כלומר, המחירים שבהם הם קונים את הספרים הם הנמוכים ביותר בשוק ביחס למחיר הקטלוגי שלהם). מעניין שהמחירים שבהם סטימצקי מוכרים את הספרים לא מבטאים את ההנחה העצומה שהם מקבלים - מנסיון רב שנים עם חנויות ספרים, מחיר ספרים בסטימצקי הוא כנראה היקר ביותר. מבחינת אשראי אין מה להבהיר.

קובנר

New member
סטימצקי

1. הקיבוצניקים נהנים מהנחה של 15%, אז זה כבר טוב. 2. ברשת הם נותנים הנחה של 20%, מה שיוצא יותר זול ממיתוס לדעתי. 3. אין מה לבוא בטענות רק ליצרן תרבות אחד. בעיית המחירים במדינה כבר מזמן נגעה בכל חלקה טובה;מוסיקה, קולנוע, תיאטרון, ספורט... 4. אי אפשר לאכול את כל היד ולהשאיר אותה שלמה, אנשים צריכים להתפרנס ממשהו, אפשר להסיק לחשוב שכולם עושקים אותנו כל הזמן. אני בטוח שהבעיה לא מתחילה בסטימצקי.

passiflora

New member
30% הנחה...

צומת ספרים סוגרת את החנות שלה מול קניום איילון ביום שישי הקרוב, עד אז כל החנות כולל כל הוזלים ( לא כולל מילונים, אנציקלופדיות וספרי לימוד..) ב- 30% הנחה. נכון זה לא פתרון קבוע למחירי הספרים אבל בנתיים אפשר לרכוש במחירים לא רעים.

Rivendell

New member
אז אפשר להגיד "ברוכה הבאה"? ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
ואם יתחשק לך לעשות טקס חניכה (לתת לנו סקירה מפורטת כלשהי של טעמך הספרותי) - את מוזמנת בהחלט.

Rivendell

New member
את מוזמנת לפתוח הודעה חדשה ../images/Emo13.gif

ואז נוכל להגיב ולפתח דיון על הספרים שאת אוהבת.

סמיאגול

New member
עם כל הצדק שבהתנפלות על סטימצקי

גם הוצאות הספרים לא נקיות לגמריי אם כי חלקן בשערוריה נמוך יותר. חשוב לציין למי שקונה ברשת ש ibooks שייך לסטימצקי.

למעלה