מחירי הכרטיסים?!?

ברור! ../images/Emo12.gif

אחשלי אתה לא מכיר את החוקים..
יש לי בית משפט שלם משלי כאן והחוקים מוכרים ומאוד ברורים

bmt29

New member
את בטוחה שאת לא רוצה להתיעץ עם

מורי בענייני משפטים?
JB

זו רק אני?

או שאתה מנסה להעביר נושא באלגנטיות ללא הצלחה מרובה? לא מתעסקים איתי.. אני ממליצה שתתחיל לדבר..
ובלי קשר, עם מורי אני מתייעצת בכל דבר

bmt29

New member
האמת שלא... אבל עוד לא קרה

שהצליחו להוציא ממני משהו שלא רציתי לגלות... JB

ברור לך שאני כבר לא זוכרת

מה אני רוצה להגיד לך, נכון? זה סוג של מוכיח או שיש לי אמנזיה או ש.. הדיון הזה נמשך טיפונת יותר מדי וסוג של מיצינו אותו..

חשוב לדעת!!!!

כחובב של אוהד בנאי ( מעריץ זה מילה כבדה מדי ) , אני חייב לעלות נקודה כלשהי לשם השוואה. נכון שאוהד מופיע עם הרכב גדול , ונכון שיש מסביבו מעגל שלם אשר מתפרנס מהיצירות שלו ובטח מין ההופעות שלו אבל חשוב לדעת שמחירי הופעות באירופה נמוכים בהרבה מהמחיר שאוהד גובה. אוהד גובה בדרך כלל 120 שקל ( אלא אם כן אתה סטודנט ) , שזה מחיר ממש ממש גבוה בשביל הופעה. הופעה וכל דבר תרבותי חייב להיות במחירים שגם איש מין השורה יכול להרשות לעצמו ללכת אליה. אני הולך להופעה של אהוד בסיטי הול שבחיפה, אבל אני יודע שיש לי המון חברים סטודנטים ש 100 שקל זה כבד עליהם ( כמובן שזה לא רק 100 שקל אלא יש הוצאות נלוות ). לשם השוואה: הופעה של the white stripes עלתה 15 יורו בלבד. הופעה של bell and sebastian בלונדון עלתה 12 פאונד. אבל למרות הכל אני הולך... וגם אתם תמשיכו ללכת.......כי זה אוהד , וכי בכל הופעה של אהוד יש עוצמות מיוחדת ( אני אקצין ואגיד שאפילו עוצמות רוחניות ) שאין בשום הופעה שראיתי בחיי.... אז אולי היא כן שווה 120 ???

bmt29

New member
הרשה לי לדייק מדבריך שלך.

15 יורו הם 85 שקלים. שזה בערך המחיר הממוצע להופעה של אהוד. 120 זה מחיר של הופעות מיוחדות ופחות שגרתיות ואני בטוח שגם הwhite stripes לוקחים יותר על הופעות מיוחדות. תן לי גם להסב את תשומת לבך לעובדה שהwhite stripes הם שניים... JB

למעלה