מחירי הכרטיסים?!?

DANEAR

New member
מחירי הכרטיסים?!?

למה כרטיס צריך לעלות פאקינג 135 ש"ח טקילין? אני יכול להגיד בפה מלא שאני לפחות כמו הסובבים כאן בפורום אוהב מעריך (ואם מעריץ לא היתה מילה חזקה מידי אז מכניס אותה גם) את המוסיקה ובמיוחד את ההופעות השממיות. אבל, מדוע המחירים כאלו גבוהים?!? ע"מ להנות מהופעה צריך להוציא סכום כסף רב כ"כ? איפה הפשטות ואהבה שאהוד מייצג במוסיקה שלו??? ממש מקומם..

yael ntz

New member
עכשיו הזמנתי כרטיסים.....

זה עלה לי 120 שקל לכרטיס..... ובאסה... שכחתי לשאול אם יש הנחה לסטודנטים לפני שהיא חייבה אותי הלכו 20 שקל. בכל מקרה, איפה ההופעה שעלתה לך 135 שקל?

DANEAR

New member
פסטיבל אהבה

אבל זה לא העיקרון. גם 120 ש"ח הם כסף רב. וגם 110 וגם 100. תכניס לזה הוצאות נלוות (דלק שתייה וכו..) תראה שיוצא הוצא של 150 ש"ח מינימום (!!).. איפה ההתחשבות ומה שמייצג בעצם אהוד.

אז מה אתה בעצם אומר ?

שבגלל שיש הוצאות דלק ואכילה ושתיה וסיגריות ועיתונים ולא יודעת מה אז כל האומנים שצריכים גם לשלם למקום גם לתאורנים וגם לנגנים שלהם! וגם להרוויח משהו ממה שהם עושים בעצם צריכים להתחשב ולקחת מה? 50 ש"ח על כרטיס או שזה יקר מידי?

איזה מייצג? מה אתם רוצים מהילד?

אם לא היו מגיעים להופעות במחיר הזה הוא היה יורד. יש מספיק אנשים
שיכולים להרשות לעצמם, או מרשים לעצמם בלי קשר למסוגלות
ככה שאין כל סיבה ממשית מבחינתו להוריד את המחיר. ועזבו את זה שההופעות של אהוד מושקעות ויש להקה גדולה והמון הוצאות ושלדעתי המחיר הזה די מוצדק (וכן, אני חושבת שזה לגיטימי גם לקחת טיפה יותר בגלל השם כל עוד זה הולך טוב..) אני אפילו לא נכנסת לזה.. אבל באמת, תחשבו על זה ככה- במחיר הזה הוא מצליח למלא כל אולם שהוא נמצא בו בלי עין הרע אז למה לו להוריד את המחיר בדיוק?

כולם היו בנאי... ../images/Emo3.gif

אל תתרגשו ממני, כולם אצלי ילדים.. במיוחד כשבאים אליהם בהאשמות..
אני אוטומטית עם תגובה של- מה אתם רוצים מהילד? בלי קשר לגילו, המצב המשפחתי שלו בקשר אליי ובכלל או שם משפחתו..
אז נכון, לאביתר יש רגעים שגם הוא "הילד" אבל גם למאיר ואהוד ואפילו לאריק ברמן יש רגעים..
מעטים אמנם, אבל רגעים..

bmt29

New member
../images/Emo6.gif

כל עוד זה לא גברי או יוסי זכרונו לברכה זה בסדר
JB

בטח שגם הם! ../images/Emo99.gif

רק השבוע שמעתי את המערכונים של הגשש החיוור עם אמאא שלי והיא אמרה משהו על גברי אז שאלתי אותה מה היא רוצה מהילד! (ואני מדברת בשיא הרצינות...)

bmt29

New member
חחחחחח הבאת לי עכשיו רעיון ענק!

אבל אני אנצור אותו לעצמי לעת עתה...
JB

לנצור לעצמך זה טוב..

אני בעד הגישה הזו..
אין לי מושג על מה חשבת אבל סביר להניח שאני לא אוהב את זה.. אז לנצור זה טוב

DANEAR

New member
מה אני ררוצה?

רוצה שאומן שמדבר בשיריו על פשטות ורוחניות, שכסף וחומרניות הם צד שולי כל כך, שיוצא בתדמית של קידום וגישה לקשי יום ושבהופעות ועוד ועוד... יתמוך ויישם את דבריו. זה הכל.. ובהקשר לגודל ההופעה והלהקה - הסיבוב הנוכחי אם אני לא טועה מורכב מ3-4 איש. כמו כן המחירים תחילה נעו בין 85-95 ש"ח, ועכשיו (כאשר לא התווסף ולו נגן להקה נוסף אחד), המחירים עלו ל120-135 ש"ח. אז תנו למספרים לדבר..

רוב האמנים בארץ לוקחים מחירים כאלה

היית פעם בהופעה של ברי סחרוף?! או של פורטיסחרוף? או של עברי לידר (לא מאמינה שאשכרה הזכרתי אותם במשפט אחד..) או בסיבוב ההופעות האחרון של משינה? כרטיסים זה דבר יקר! ומעטים האמנים שאתה שאכרה מרגיש שקיבלת תמורה עבור כל שקל ששילמת. ואצל אהוד זה בדיוק ככה. הוא עולה להופעה ונותן את כולו! ואתה מרגיש שהסכום ששילמת שווה את זה . אני אתן לך לדוגמא את ההופעה לפני שנתיים בים המלח. הופעה שהתחילה בשעה 23:00 והסתיימה בשעה 3:30לפנות בוקר!!! אנרגיות ברמות מטורפות! . וכן שוב, גם הדברים הקטנים מסביב עולים כסף לאמן. תאמין לי שאוהד תומך בהנאה של הקהל שלו.

DANEAR

New member
השוואה כלל לא רלוונטית

אם היית קוראת את ההודעה האחרונה שלי היית שמת לב להעלת המחירים (עקב הביקוש הגדול ככל הנראה), לעובדה שמה שמייצג אינו מיושם ושנחלת ההופעות עברה למעמד הבינוני-גבוה, וילדים מאוכלוסוייה קשת יום כלל לא יוכלו לעבור חוויה כזו. אני לא מצפה שאהוד יבוא ויסבסד את האחרונים, אבל יחד עם זאת שלא יבוא וייציד דברים שלא יכול לעמוד בהם. כנראה שחריפות הבצל אינה חזקה מהשום, היא רק שונה.

DANEAR

New member
אם אפשר לדייק

במידה ואת מתכוונת להופעה במצפה שלם אז היא היתה אמורה להתחיל ב22:30, ובסוף התחילה ב01:00 עד 03:30..

bmt29

New member
אני דוקא חושב שהיא התכוונה דווקא

לנחל זוהר. וזו הייתה אחת ההופעות המדהימות ביותר שחוויתי בחיים שלי... לא הייתה תחושה של "קיבלתי תמורה מלאה בעד הכרטיס"., התחושה הייתה של "איך זה עלה כל כך מעט לתענוג כל כך גדול???" JB

bmt29

New member
דוקא את מאוד תאהבי את זה!

אבל אני אחכה לזמן טוב יותר כדי לחשוף אותו

אל תעצבן אותי!

דבר! אחרת אני אעבור לשיטות עינויים וזה יהיה לא נחמד..
וכשחושבים על זה גם לא כ"כ חוקי כי אתה קטין
אז דבר!

למעלה