מחירי הכרטיסים לגמר למישהו יש מושג ? המחירים לא משתנים ? הגיע הזמן לקחת את המשפוחה .
ג גרב אדומה New member 18/8/07 #1 מחירי הכרטיסים לגמר למישהו יש מושג ? המחירים לא משתנים ? הגיע הזמן לקחת את המשפוחה .
P pirates to the champ New member 18/8/07 #2 לא נראה לי שהם משנים את המחירים... קשה לי להאמין שייקחו יותר מ25-30 שקל. בדקת באתר הרשמי? גם אני ושניר ניהיה שם. ובטח גם עומרי. יהיה נחמד להגיד שלום.
לא נראה לי שהם משנים את המחירים... קשה לי להאמין שייקחו יותר מ25-30 שקל. בדקת באתר הרשמי? גם אני ושניר ניהיה שם. ובטח גם עומרי. יהיה נחמד להגיד שלום.
K KaiserDino New member 19/8/07 #3 אני גם מתכוון להגיע - אם לא יהיו בעיות ... רק שלא יקראו לי לעשות איזה מבחן או משהו .. אם נתניה היו בגמר - כנראה הייתי לטובתם במפגש בין ב"ש למודיעין ... מי שמביא למגרש יותר בחורות ובירה המממ - זה יכול להיות צמוד
אני גם מתכוון להגיע - אם לא יהיו בעיות ... רק שלא יקראו לי לעשות איזה מבחן או משהו .. אם נתניה היו בגמר - כנראה הייתי לטובתם במפגש בין ב"ש למודיעין ... מי שמביא למגרש יותר בחורות ובירה המממ - זה יכול להיות צמוד
L LADodger New member 19/8/07 #4 דינו אם אתה כבר פה הגבתי לך על מה שכתבת בקשר ל-IBL, על הפירסום ומה צריך לעשות... תמצא את זה פה הכי למטה בעמוד הראשון או שזה כבר ירד לעמוד השני למעלה.
דינו אם אתה כבר פה הגבתי לך על מה שכתבת בקשר ל-IBL, על הפירסום ומה צריך לעשות... תמצא את זה פה הכי למטה בעמוד הראשון או שזה כבר ירד לעמוד השני למעלה.
O omri1234567 New member 19/8/07 #5 אני אהיה שם ואני אלבש את הג'רסי שלי מס 12 פיונירס והכובע שלנו.... אנחנו בטח נשב כל השחקנים הישראלים יחד אור עמית אופיר אני כרגיל החברה יחד
אני אהיה שם ואני אלבש את הג'רסי שלי מס 12 פיונירס והכובע שלנו.... אנחנו בטח נשב כל השחקנים הישראלים יחד אור עמית אופיר אני כרגיל החברה יחד