מחירי הופעות

jonathan18

New member
מחירי הופעות

140 שקל להופעה זה המון כסף!! איפה הרוחניות והסלידה מהחומרניות שעמיר מדבר עליה? לא לכולם יש 140-130 להופעה אכזבת...

odery

New member
הופעה זלא דבר זול.

עמיר רוחני? שטויות.ידוע שהוא נוסע ברולסרויס.גר בקיסריה ומעסיק נחיל משרתים.

jonathan18

New member
נכון זה לא דבר זול אבל...

אם שלום חנוך ויהודית רביץ יכולים לקחת 100 שקל להופעה יזהר אשדות 85 ואריק ברמן 90 אני מאמין שעמיר יכול להסתדר גם עם פחות מ140 שקל לכרטיס הקהל של עמיר ברובו נמנע על צעירים...שלמיטב ידיעתי אין להם יותר מדי כסף ואני כשאני מוציא כסף אני מוותר על משהו אחר במקום. 140 שקל זה סכום לא הגיוני דפש מוד לקחו 350!! להקת רוק מהדרג הראשון בעולם!. הרבה אנשים יצטרכו לוותר על ההופעה הזאת וחבל הוא מפסיד ככה מעריצים

שם חדש10

New member
לא ברור מאיפה הבאת את הנתונים האלה,

אבל בכל מקרה לא נראה לי שהוא בכלל מעורב במחיר של הכרטיסים, הוא אמר באיזה ראיון שהוא בכלל מקבל משכורת מנבל עשור, ואם אני זוכרת נכון את הסכום, אז צר לי להודיע לך שזה אפילו פחות מהשכר הממוצע במשק אז אין לך מה להתלונן אצל עמיר (ואין כאן חדירה לפרטיות, כי הוא אמר את זה בעצמו, אם מישהו יימצא את הראיון, אשריו) חוץ מזה בטוח שתוכל להשיג כרטיסים במחיר יותר נמוך, תעודת סטודנט או דרך הפורום או ועד עובדים וכו'

jonathan18

New member
דבר ראשון אים לי דרך להשיג מחיר נמוך

לא פניתי אליו ישירות כי אי יודע שהוא לא מקבל את הכסף ישר לכיס אלא הוא עובר אצל גורמים אחרים קודם. עדיין אני חושב שיש לו השפעה על מחירי הכרטיסים. את הנתונים האלה הבאתי מהופעות שאני בעצמי הייתי בהם.

אתה סתם קשקשן

מבלי להעליב,אני מקווה כי זו לא הכוונה, קודם כל מחיר הכרטיס להופעה של עמיר בזאפה היא 135 שח על הופעה של שלום חנוך בזאפה תשלם 130 שח על הופעה של יהודית רביץ בזאפה תשלם 150 שח מחירי ההופות משתנים ממקום למקום,ובמועדונים כמו הזאפה ההופעות הן מכורות מראש,הכוונה שלאמן אין בכלל יד בקביעת מחיר הכרטיס,זאפה משלם לנבל עשור X כסף,והמועדון עצמו קובע את מחיר הכרטיס אני מניח שעפי הביקוש וההיצע,לכן לאמן כמו שלומי שבן עם כל הכבוד.....תשלם רק 90 שח תבדוק בלוח ההופעות בזאפה כמה תשלם להופעה של ריטה,שלמה ארצי,יהודה פוליקר,ותראה שהמחיר של ההופעות של עמיר יחסית זול בהרבה, מבלי לזלזל ב 135 ש"ח זה המחיר הממוצע ומטה שתשלם על הופעה של אמן "נחשב" מבלי לפגוע באף אחד לא יודע איפה היית בהופעה של יהודית רביץ,ושלום חנוך ושילמת 100 שח,בטח לא בזאפה , הייתי בהופעות של עמיר שגבו גם פחות מ 100 שקלים,באשקלון 90 שח בירוחם 50 שח, גם באיזור המרכז יש הופעות זולות יותר,לדוגמא בצוותא,וכד" אבל שאתה/אני באים למועדון יש לזה מחיר שהמועדון גובה וזו זכותו,אנחנו יכולים לעשות את השיקול אם לבוא או לא ברכה והצלחה

אתי Z

New member
נראלי שלזה התכוונת...

"אתה מרגיש איזו רדיפה בעקבות המהלך שיצרת? "רוב הגופים שהיתה לי נגיעה איתם דאגו לזה שלא אהיה בשום חנות, דאגו להזרים נתונים מופרכים לאיזו כתבה צהובה ב'גלובס' שניסתה לנתח כמה אני מרוויח, והיו עוד כמה פרסומים שאני לא זוכר כרגע, אבל לא אתפלא אם מישהו עמד מאחוריהם. גם תחנות רדיו מסוימות החליטו להחרים אותו. בגופים רציניים כמו רשות השידור וגל"צ קשה קצת להתערב, אולי כי הם עצמאיים מדי. מי שבעיקר שמו רגליים הן חברות התקליטים שיש להם חנויות מוזיקה. ברור שזה קשה יותר בגדול. קשה יותר להתפרנס במצב נורמלי. אבל שזה לא יישמע בומבסטי - אני מאמין שהכל לטובה. באמת. מצד שני, כשאתה לא נמצא ברוב חנויות המוזיקה - זו בעיה. אבל ברוך השם, בקהל אי אפשר להחזיק. כרגע אני מרגיש שזה הולך ונפתח, וקצת יותר אנשים פחות פוחדים לפנות אליי וליצור קשרים. בסדר, הדברים ייפתחו. אבל אם כבר מדברים על כסף, אני באמת רוצה להגיב על הכתבה ההיא ב'גלובס', בה נטען שאני מרוויח מאות אלפי שקלים בחודש". בבקשה. "אז אני רוצה לדייק: אני לא מרוויח בחודש 30 אלף, ואין גם 15, ואין גם 12. כולם יכולים להירגע: אני מתפרנס כמו אנשים רגילים - ובשיניים. ויודע מה, אספר לך: אבא שלי שם ב'נבל עשור' 450 אלף שקל, את כל החסכונות שהוא חסך כל החיים שלו". העליתי את זה למרות שאני חושבת שעמיר לא חייב דין וחשבון לאפחד בנוגע למצב הכלכלי שלו ולרווחים שלו, כמו שמושיקו אמר אנחנו עושים את הבחירה אם להגיע להופעה ואיפה, סתם לדוגמא, ההופעה בכרמיאל (ב 11.6) עולה 110... וכמו שנאמר פה לפני בדרך כלל ניתן להזמין כרטיסים מוזלים דרך נבל עשור או מקומות אחרים... בכל מקרה אינספק שההופעה שווה כל שקל

אתי Z

New member
וזה אולי יענה לך על השאלה....

אבל באמת, למה להתפרנס בשיניים? מאז תחילת הקריירה שלך אתה מסרב בעקביות להופיע באירועים. היית יכול לעשות מזה המון כסף. "יכולתי באמת לעשות הרבה כסף בחתונות. קיבלתי הצעות של עשרות אלפי דולרים לבוא מתחת לחופה ולשיר לאישה את 'כשאת עצובה'. אלה סכומים שאני בכלל לא רגיל לדבר עליהם, בטח לא כשאפשר לעשות אותם בדקות ספורות. אבל זה יותר מפחיד מאשר קורץ, יותר מרחיק מאשר מקרב". אני מתקשה להבין למה לא. זה גם לשמח חתן וכלה, שיזכרו אותך כל החיים. "בעזרת השם יום אחד אהיה באיזה אירוע, וכשאקח את זה בטבעיות או שארקוד או שאשתולל - בסדר. אבל לשמח מבחינה מקצועית כרגע, בתשלום - אני עוד לא...". זה יקרה מתישהו? (צוחק) "בפנסיה. כשאהיה מבוגר אקים לי איזה הרכב. אבל עזוב, אלה חיים לא לעניין. אתה לא יודע לאן אתה הולך, אתה לא יודע איפה אתה מופיע. בטח שם הכל ערבוביה - לא שאני לא מופיע בערבוביה, אני מופיע גם בפאבים ואולמות - אבל זה לא אותו דבר. באירועים אתה לא מושגח. בשיר סלואו נשים וגברים רוקדים ונצמדים, וזה בדיוק מה שאני לא יכול לעשות".

עמיר לא משקר

ואני פשוט לא מאמין לכתבה הזאת ששמת כאן. כזה מצליח הופעות מפוצצות אין מקום לזוז והוא לא עושה סכומים גדולים עזבו סכומים גדולים כסף רגיל פחות או יותר משו לא תקין.

הגורר 98

New member
יוגב רק שתדע אתה וכולם

אני יודע ממקור מוסמך שעמיר גם עשה הופעות בלי כסף בהתנדבות נו מה תגיד על זה אחי וחוץ מזה אני אף פעם לא שמעתי את עמיר הצדיק בוכה למישהו על עניין הפרנסה זה הכל משמים עיניני פרנסה הנה כך דוגמה אותי אני כבר חצי שנה לא עובד ותמיד אומר ברוך ה/ תאמין לי הוא לא מפקיר אף אחד כתוב את זה אפילו בתורתנו הקדושה נותן לחם לכל בשר רק צריך להאמין והכל מסתדר בחיים האלה להאמין לא חייב בשביל זה להיות דתי הדוק כי איך אומרים בלי האמונה צ/אסקה לא הייתה אוכלת אותה חח

הגורר עם כל הכבוד ויש לי אליך

ואל האלוהים שלנו הרבה כבוד אני לא יכול לשמוע דיבורים כאלה שהכל יהיה בסדר וזה וזה וזה וזה ידאג וזה יסדר.די צא מזה אין דברים כאלה.

הגורר 98

New member
יוגב אחינו שמע

ככחה אני מאמין אתה לא חייב זה לא בכח ומה שכן איך אומר הפתגם הידוע איש איש באמונתו יחיה ברוך ה/ אני בחיים שלי ראיתי המון ניסים גלויים וחוץ מיזה איפה יש עוד עם מובחר כמנו היהודים שמקיים כל שנה אזכרות למתיו ששם יש סעודת חינם בשפע אז נותן לחם לכל בשר או לא אחי כל מי שרעב ילך לבית כנסת תמיד כמעט יש איזה אזכרה או איזה סעודה שלישית או ברית בריתה בר מצווה כבר הזכרתי יוגב אחינו וכמה הילולות יש לצדיקים אז תאמין לי שהפתגם נותן לחם לכל בשר מקוים ביום יום כלשונו וככתובו אחינו היקר יוגב אוהבים אותך יוגב

WINS1

New member
מה ההבדל ?

הייתי בהופעה לפני שיצא האלבום החדש בהיכל התרבות נתניה המחיר עלה 80 שח אז למה זה קפץ ככה?

jonathan18

New member
הכל נכון אבל...

נכון שהוא לא קובע את מחירי הכרטיסים ונכון שזה בחירה שלי אם לבוא או לא ונכון שהוא לא עושה מליונים מהמוסיקה אבל 135 שקל להופעה זה עדיין המון כסף שבייחוד בתקופת מיתון אין לאנשים לשלם.

odery

New member
אין?

כשאין כסף במיתון לא מוציאים אותו על מותרות... לא הולכים למסעדות,לא עושים שופינג וגם בארועי תרבות מצמצמים. אני לא אומרת את זה ביומרנות או התנשאות..דוקא מנסיון. ושבעזרתשם ירחיב לך.

jonathan18

New member
נכון אבל

מפיקים, מנהלים ושאר גובי כספים צריכים להבין את זה שזה תקופה קשה ולהוריד מחירים כמו שמחירי הדירות בתל אביב ירדו אות דבר גם מחירי הופעות צריכים לרדת

הגורר 98

New member
אחי שמע תאסוף 500 או 600 פחיות

או בקבוקים ריקים ויש לך הופעה בלי מאמץ בכלל מה רע בזה אין בושה במיתון הכל הולך רק לא לגנוב וגם נחושת שווה כסף טוב סתם נקודה למחשבה גם אני עושה את זה לפעמים ולא דופק לאף אחד חשבון

avivee

New member
יש משהו במה שאתה אומר

זה יקר לך ולי ולעוד אנשים אבל זה מחיר הופעות לצערי כי גם הו לא מרוויח מספיק וגם אנחנו מוציאים מלא אבל זה המצב זה מה יש ושלמה ארצי לוקח 300 שקל להופעה רק שתדע וזה תלוי איפה

kerensalo

New member
110 בכרמיאל!!

ההופעה בכרמיאל הינה בתשלום סימלי בלבד... רק 110 ש"ח :) (הכל יחסי..)

למעלה