מחירי הדיסקים

• פותח הנושא asye
  • פורסם בתאריך

asye

New member
מחירי הדיסקים

שבוע טוב לכולם, נכנסתי כעת לאתר "נבל עשור" , אתר יפה ומיוחד. לצערי,מחירי הדיסקים (60 ש"ח) לא זולים. אין בעיה שאת הדיסקים החדשים של אבי ועמיר ימכרו ב-60 ש"ח (למרות שבהופעות נמכרים זול יותר), אך מדוע גם תקליטים שפורסמו לפני 3 או 5 שנים נמכרים במחיר זה?? אני,כמו רובכם,מעריך את היצירות של עמיר ואבי וארכוש את הדיסק במחיר של 60 ש"ח, אך יש צורך לומר שזה מחיר לא זול. ואני בטוח שרובכם תסכימו איתי. לתשומת לבכם. שבוע טוב וצום ט' באב מועיל לצמים.

mk42

New member
בחניות עולה יותר בדרך כלל

בס"ד בחניות הדיסקים של עמיר עולה בערך 65 שקל חוץ מסטיצמצקי שראיתי את הכל עד לכאן חושב ב50 שקל או 45 שח.....וה60 ש"ח מנבל עשור זה כולל דואר רשום.........

אנונמני

New member
.......

פה זה גם יותר זול..אבל לא יודע אם זה כולל משלוח http://www.musicaneto.com/performer.asp?counter=1&performer_id=198

mk42

New member
דואר רשום עולה כסף.......

בס"ד כפי שאני יודע אל תפסו אותי בערך דואר רשום עולה 14 ש"ח נבל עשור לא מחייבים 60 ש"ח דיסק ועוד דואר רשום.....60 ש"ח זה המחיר כולל הדואר רשום מן הסתם זה עולה להם כסף הדואר רשום.....

morenolocoloco

New member
הדיסקים שלא בהוצאת נבל הבשור עולים פחות !!!

את, שלכת, אותו מקום אותה הרוח נמכרים בדיסק סנטר במחיר של 35 ש"ח לדיסק או 3 במאה !!! אז שוב חוזרים לאותו סיפור שאנשים יקנו דיסק "מקורי" של עמיר בחנות מסודרת ובמחיר מציאה ולא ידעו שעמיר בעצם לא רואה מזה שקל שחוק ! מה גם שהמחיר הרבה יותר זול מהמחיר באתר נבל הבשור , ומה גם שפה מדובר בקנייה ישירה ולא דרך האינטרנט, ועיקוב של כמה ימים עד שמגיע, הפחד ממסירת פרטי חשבון וכו'.... חומר למחשבה...

Dudzman

New member
אתה צודק לגבי הדיסקים הישנים אבל הדיסק החדש

"הירהורים" יוצא בלעדית דרך נבל עשור (בהקמתו של עמיר) כך שלא תוכלו להשיג אותו בחנויות ככל הנראה. חוץ מזה שאני קניתי כבר דרך נבל עשור, הדיסק מגיע די מהר, ולא היה שום בעיות עם כרטיסי אשראי , יום רביעי ככל הנראה יהיה אפשר להזמין את הדיסק החדש, יום ראשון אני מאמין שזה כבר יגיע. מצפה בקוצר רוח. :) חבל רק שהם לא עשו מכירה מוקדמת כך שהיינו מקבלים את הדיסק ישר עם צאת תשעה באב. אבל מה שבא מאוחר בא מתוק אל תפחדו ולו לרגע להזמין, ממש ממש אין מה לחשוש...

drumsking

New member
חחחח נבל הבשור (גבר תכנס)

כל חנות עושה את המבצעים שלה בטוח שגם בנבל עשור יהיו מבצעים

רפי35

New member
אני רק שאלה...בנבל עשור מוכרים את הדיסקים?

יום רביעי אני אצל משפחה בבא"ש, חשבתי להיכנס ולקנות את הרהורים ישר במקום. ידוע לכם אם זה אפשרי?

למעלה