מחירי דירות בת"א....

dolfin21

New member
מחירי דירות בת"א....

האם יש סיכוי למצוא בת"א דירה (אפילו דירת חדר) בפחות מ350$ ולא ביפו? או שזו בקשה מוגזמת מדי?

Teshoo

New member
../images/Emo5.gif רק רכבת...

הכוונה היא לדירה ברכבת... איזה מקום מדכא...

Teshoo

New member
כי זאת שכונת מצוקה ורב האנשים שם

לא נראים סמפטיים בכלל
גם כי רמת התחזוקה בבתים האלו ירודה וזה (כמו שאמרו לי) סבל לחיות שם. בקיצור זאת
של שכונה.

איזה שטויות...

מאיפה השטויות האלו, הדר יוסף זו שכונת מצוקה
אם הדר יוסף היא שכונת מצוקה אז דרום ומרכז תל אביב זו שכונה של הומלסים בלבד. אולי הדר יוסף זו לא שכונה מדהימה והיא בטח לא רמת אביב, אבל המרחק שלה משכונת מצוקה הוא עצום. זאת אחלה שכונה לדעתי.

זהיא אפילו נחשבת שכונה...

של אנשים חזקים כלכלית, שהם דרשו שיגבילו שם את תנועת האוטובוסים בגלל שאלו מפריעים להם.

Teshoo

New member
:)חלק,חלק מהאנשים שם חזקים כלכלית

אלו שחיים בבתים החדשים. אבל שכר הדירה בהם גבוה הרבה יותר מ300 דולר. הבתים ה"זולים", או ה"רכבות" (ששכר הדירה בהם כ300-400 דולר) מיועדים להריסה, מה שנקרא פינוי-בינוי. אלו הם שרידים של שיכוני פריקאסט מתקופת קום המדינה וחיים בהם אנשים ממעמד סוציואקונומי נמוך. לאט לאט השכונה הופכת לטובה יותר (הורסים ובונים ביניינים חדשים שהדירות בהם נמכרות לאנשים אמידים), אבל בינתיים רוב הבתים שם הם רכבות. אני גרה סמוך, אז אני מכירה את השכונה טוב מאוד. אם אתה לא מאמין לי, תשאל בפעם הבא שאתה מבקר בדירה "זולה" שם, האם הבניין מיועד להריסה. מי שפה כותב שטויות במקרה זה, זה אתה, אבל אני מאמינה שזה מחוסר ידע. קצת ענווה לא תזיק לך...

גם אני מכיר, וראיתי גם דירה ברכבות

שהשכר שם הוא 420$ בקצרה זו ממש *לא* שכונת מצוקה. מי ייתן ושכונות המצוקה בארץ יהיה כמו הדר יוסף...

Teshoo

New member
../images/Emo35.gif

בקצרה זו ממש *לא* שכונת מצוקה
למה???? כי יש שם דירות ב 420 דולר? אתה מודע לכך שזה נמוך מאוד לתל-אביב? לא התיחסת לשום דבר ממה שאמרתי
, אבל לא משנה, איש באמונתו יחיה. טוב, מישהו צריך לשכור שם, אחרת איך בעלי הדירות יממנו את המנגלים שהם עושים בחצר של הבית בלי חולצה מאחורי "גדר" שהיא בעצם ניילון של אתר בניה במקרה הטוב ושלט חוצות במקרה הרע?
סתאם... חוויות מהטיולים עם הכלב...
דרך אגב, אני ראיתי דירה ברכבות שרצו עליה 700 דולר, אז אולי זה בכלל שכונת יוקרה?
(הסבר: לא באמת, פשוט בעל דירה משוגע)

הדר יוסף זו שכונת מצוקה../images/Emo35.gif

בואי לשכונה ד' בבאר שבע ותראי מה זה שכונת מצוקה.. לכי לאיזור התחנה המרכזית בת"א ותראי מה זה שכונת מצוקה, (או בתים במצב טוב) אני מכיר אנשים שגרים בהדר יוסף ואני נמצא שם מדי פעם, לא רק בגלל שראיתי דירה, ראיתי גם דירות ששוות את זה. לא יודע מה זה בשבילך שכונת מצוקה בשבילך, אבל לא נראה לי שאי פעם ראית אחת כזאת.

ונמוך מאוד...

זה איזורים כמו מרכז ודרום תל אביב, לזה אני קורא נמוך מאוד... יש לך שם קבצן בכל פינה, מסוממים, מציצנים, אנשים מתעלפים שם על הכבישים, כל האיזור שחור מפיח, יש שם מלא פשע.

Teshoo

New member
טוב אלו באמת שכונות יותר גרועות

מהדר יוסף, אבל זו עדיין שכונת מצוקה, בגלל המאפיינים שכתבתי קודם. יש הרבה שכונות מצוקה בישראל, אז מה? גם בעולם דרך אגב, ואמת של החיים היא שתמיד אפשר לרדת יותר נמוך, אבל זה לא גורם לדברים שהם רק קצת גרועים ביחס לדברים אחרים שהם נוראיים (כמו למשל הדר יוסף לעומת מחנות פליטים בסודן) פתאום להיות משהו טוב... האמת, שאני כותבת את הדברים האלה בשביל שאנשים אחרים יקראו, כי אני חושבת שזה אולי מידע שימושי, וחבל שאנשים יהיו באשליות. הבנתי כבר שאתה לא הולך לענות על מה שאני אמרתי, אז אל תרגיש צורך להגיב להודעה זאת.

../images/Emo6.gif אז רמת אביב

היא כמו שכונת עוני לעומת ציריך, איך החלטת שזו שכונת מצוקה
מה יש שם שעושה אותה לשכונת מצוקה
אנשים שעושים על המנגל
עשי טובה באמת... שכונות מצוקה אלו שכונות שקשה לילדים להתפתח, שיש שם הרבה עוני ואבטלה. זו שכונת מצוקה, אלא אם כן יש לך הגדרה אחרת לשכונת מצוקה

ולא כתבת שום מאפיינים...

עברתי על ההודעות שלך עוד פעם, ולא כתבת שום מאפיינים, חוצמזה שיש שם אנשים ממעמד סוציואקונומי נמוך (כן בטח
) יש שם אנשים צפוניים נמקודה, יש שם אפילו מתנסים מתקדמים, שאין דבר כזה בכל באר שבע, או בשום שכונת מצוקה בעולם.

Jazz Singer

New member
אוהד

אולי תפסיק להתווכח עם כולם ולחשוב שאתה יודע הכל. כל שירשור שיש בו ויכוח מכיל הרבה מאד פעמים את השם שלך, נראה לך שזה נעים למישהו?

nickey

New member
יש סיכוי די גבוה

אבל בחודשים יולי-אוגוסט, שאז יש תנועה רצינית של מעבר דירות.

למעלה