מחירי ג'יפים

o f i r o s h

New member
מחירי ג'יפים

מה מחירי הג'יפים היום בשוק? בכמה אחוזים בממוצע מתחת למחירון של לוי יצחק? האם נמכרים גם במחיר המחירון? באיזה מקרים? אשמח לתשובות רציניות ומשכילות, זה יעזור לי ולכיסי מאוד :)
 

רוזוב

New member
מיקוד, מיקוד....

תנסו פעם הבאה לשאול שאלה קצת יותר כללית ומקיפה - זה מאוד עוזר לתת תשובות מדויקות
בג'יפים אין חוקיות למחיר, בעיקר כשמדובר במשופרים - ואז כל אחד דורש מה שלדעתו מגיע לו, ואחרי מו"מ מתיישבים על מחיר. הרבה פעמים המחירון מהווה נקודת התייחסות מסויימת, ולפעמים לא. בד"כ דורשים מחירון פחות או יותר, בהנחה שהרכב במצב טוב, ועל תוספות גובים כ-50% מהעלות כחדשות. אבל לכל רכב יש מיני-שוק משלו והביקוש לדגמים ספציפיים עולה ויורד בתקופות שונות. צטערת - זה מה יש.
 

Hieronymus

New member
איסוזו טרופר

לי יש איסוזו בנזין והתעניינתי לאחרונה למכור אותה. שאלתי במוסך ואמרו לי שבנזין נמכר בד"כ קרוב למחירון ( 10%- ), כך גם הדיזל עד 1999. אחרי 1999 יש להם המון בעיות עם המנוע ( 3100 ) ולכן הרכב נמכר כ- 20% מתחת... מעניין לשמוע את דעתם של החבר'ה כאן. תודה
 

The Red Baron

New member
אם תענה

לי על השאלה . מה מחירי הרכבים המשפחתיים היום בשוק? בכמה אחוזים בממוצע מתחת למחירון של לוי יצחק? האם נמכרים גם במחיר המחירון? באיזה מקרים? אשמח לתשובות רציניות ומשכילות, זה יעזור לי ולכיסי מאוד :) אשמח לתת לך תשובה על השאלה שלך .
 

miki69

New member
תגובות לא רציניות הינן תמיד מענה

לשאלות לא רציניותחלק נמכר מעל מחירון חלק מתחת וחלק באמצע וחלק בדיוק האם זה עונה על שאלה כללית שכזו?
 

The Red Baron

New member
כן בהחלט

זו גם התשובה לבחור ששאל את השאלה + התוספות (שיש גם ברכבים פרטיים כמו גאנטים , מערכת סטריאו , צמיגים בולמי זעזועים וכו). בריכבי שטח אומנם יש תוספות של כננות , נעילות , מיגונים וכו אבל זה לא קשור ישירות למחיר הרכב
 
למעלה