שם המותג . סיב החברה המיצרת (אם זה חברה שקונה רק את הבד\אריג ורק תופרת ומעצבת גיזרה). המבצע באותו הרגע והחנות . שווה זה ענין אישי , רוב מותגי "העלית" בתחום נימצאת בטווח המחיר הזה ואפילו יותר . יבואנים שמבינים בתחום מוצאים סיב אכותי דומה או זהה ומיצרים לבד ולכן המחיר זול יותר ...... 170 ש"ח זה לא יקר אבל גם 75 ש"ח זה זול יותר ,לא ?? תהיני מהחולצה (אם זה לאקלים קר )זה חשוב מאוד ויעיל ,עזבי את המחיר !! גם חבילת מונדיאל יקרה !!!!
אותך במחיר לדעתי, כי אני אתמול מדדתי חולצה תרמית של MILO ועוד מבד POLARTEC ב-100 ש"ח. בסוף אגב הלכתי על חולצה שיכבה שניה תרמית של MOUNTAIN EAGLE, שגם עלתה 100 ש"ח. אבל חפיף. אם זאת חברה מוכרת ובד טוב אז נגיד שזה שווה.
החולצה של mountain eagle עם החברה והיבואן בארץ ! כמו כן כול רעיון האריזה ,המלל הם שלי יחד עם המעצבת מזיכרון יעקב... כמו כן קרדיט למצולמת שהיא ידידה שלי מחולון(שרית) שהצטלמה בד.אמריקה ! עכשיו יש משחק של ברזיל מחר אני ינסה לאתר את הסקיצות הראשונות שתראו תתהליך .
במהלך פיתוח הביגוד היתי אמור לבדוק אותו פיזית (ברכיבת אופנים ,ריצה ופעילות אקטיבית),לבדוק יחד עם היבואן (אל מול החברה\יצרן)את גמישות האריג על הגוף ,מבדקי מעבדה והחלפת דעות . כמו כן להכין את הרעיון לעיצוב האריזה (כולל ws2 צורת עבודת הסיב ומלל) ולעבוד מול המעצבת . אל אף שסיבי החולצה נהדרים לצערי שני דברים לא יצאו בדיוק כמו שרציתי : 1)גזרת החולצה (היצרן פקשש ולדעתי חורף הבא זה ישופר)
. 2)צורת האריזה (היה אמור להיות גדול יותר ומרשים ,ונוח להוצא והחזרה. *** מהפליז האטום שעליו עבדנו -אני מבסוט יותר .
אני לא יודעת אם זה נכון, אבל יש לי חשד כזה, כי לפני שנסעתי החלטתי להציץ ולראות אם יש שם דברים נחוצים. יום אחר כך גם חזרתי לקנות. אני די בטוחה שהמחירים שאמרו לי ביום הראשון לא היו אותו סכום שהיה כתוב על החשבונית (לרעתי), והמוכר באופן כללי קצת דפק אותי. למשל הוא טען בכל תוקף שסנדלי השורש שבחרתי הם לא חלק ממכירת החיסול ושאני לא זכאית עליהן לשום הנחה, לצערי האמנתי ורק בטיול שמתי לב שהסימן העגול של "ביטוח" בסוליה חתוך, דבר שעושים רק לנעליים במבצעי חיסול. והיו עוד כמה דוגמאות, אבל כניראה זה מה שקורה כשקונים כרטיס טיסה פחות משבוע מראש, ואת הציוד יומיים לפני הטיסה