מחירים...

cyber2200

New member
מחירים...

אני רוצה להתחיל לצלול. אם מישהו יתן לי כוון כללי של מחירים: ציוד בסיסי (מה שצריך לקנות, לא להשכיר)? כמה עולה צלילה (הכי זול, הכי יקר)? כמה עולה קורס 2 כוכבים? והכי חשוב, למישהו יש כתובת\טלפון של מועדון צלילה באשקלון (אם יש..)??

מתי השאלה הראשונה בנושא צלילה

תהיה קשורה לאיכות ולא למחיר ( ורק אח"כ יבררו מחירים ) כנראה שלעולם , טוב , לפחות אם תעשה קורס באשקלון האיכות מובטחת גם ככה . קבל מימני שיעור ראשון בצלילה . אתה הולך לבקר באיזור שהוא לא סביבת המחייה הטיבעית שלך ( הים ) אתה תעשה את זה עם ציוד תןמך חיים ( ציוד צלילה ) , לא זה לא מסוכן ( בדרך כלל ויחסית ) אבל אם תקבל הדרכה טובה תוכל להנות מעיסוק הצלילה ולגרום כמה שפחות נזק לך ולסביבה ויש מיקרים שבהם בשביל לקבל הדרכה טובה תאלץ לשלם יותר , החלטה שלך . שלומי

ABOBO

New member
בבקשה מחירים

לגבי הקורס זה כמו לשאול כמה עולה מכונית זה תלוי בים תיכון/אילת בחורף או בקיץ שיש ביקוש לקורסים אז זה בערך 1300ש"ח לא כולל ספרים ותעודה שזה עוד 300ש"ח ויש מועדונים שדורשים שתקנה נעלים בגלל האיגינה (120ש"ח) או מסכה עוד 100ש"ח אני יכול להמליץ בחום בחום (זה לא טעות בכתב) על מועדון ריף בהרצליה 099574461 ואם אתה רוצה באילת אז רק מרינה דייורס 086376787 או כפר הצוללים 086372268 לגבי הציוד אני ממליץ לך לגמור את הקורס ואז להתחיל להתלהב אבל אם אתה מתעקש אז ככה יש ציוד בסיסי שזה מסכה 100-150ש"ח וכן נעלים 120 ש"ח וסנפירים בכל המחירים טובים בין 300 ל400 ש"ח וכמעט שכחתי שנורקל 15 ש"ח זה הבסיס מכאן זה אם אתה מחליט להיות רציני בקטע של צלילה אז חליפה שני חלקים בערך 700 ש"ח(אל תקנה יד שניה) מאזן חדש 1400-1600 ש"ח יד שניה 500-1000 ש"ח מערכת נשימה (דרגה ראשונה ואוקטיפוס)חדש 1500-1700 ש"ח יד שניה 700-1200 ש"ח ומד לחץ+מד עומק חדש 400 ש"ח יד שניה 200 ש"ח חגורת משקולות 20 ש"ח מעפן כמו במועדונים 80 ש"ח משהו נורמלי עם כיסים למשקולות זה מה שבדרך כלל קונים וכאן אפשר להוסיף כובע 100 ש"ח פנס בכל המחירים נורמלי 120-150 ש"ח סכין 150 ש"ח משקולות נראה לי 10 ש"ח לפאונד מכל צלילה מתכת 15 ליטר חדש 2000 ש"ח יד שניה 1000 ש"ח מיכל אלומיניום 12 ליטר חדש 1500 ש"ח יד שניה 700 ש"ח זהו תמיד יש מה להוסיף רובה,מצפן,שעון צלילה,ועוד כול מיני חארטה שכחתי חיוני מעוד תיק צלילה 150-200 ש"ח כול המחירים זה לציוד שנחשב זול יש כמובו כמו מכוניות יותר יקר ויותר יקר בלי סוף מקווה שתהנה מה שאני כמעט בטוח ובהצלחה

cyber2200

New member
יצאתם סבבה לאללה

ואין לי כח\זמן לסוע לאילת, ככה שזה יהיה בים התיכון, וזה יהיה כנראה בצוללי הדרום... אלא אם למישהו יש הצעה למועדון יותר טובה בדרום. בצוללי הדרום יש גם חנות לציוד נכון?

ניב ד

New member
מחירים ממוצעים

קורס בסיסי שני כוכבים או מקביל צריך להיות כ 1600 ש"ח. בדרך כלל תצטרך לרכוש מסכה שעולה 100-150 ש"ח. פרט לזה אל תקנה כלום לפני הקורס אפילו שההתלהבות תאכל אותך. אחרי הקורס תלך לצלול פעמיים שלוש, תראה אם זה מוצא חן בעיניך בכלל ואתה הולך להמשיך בזה, ורק אז תשקול קניית ציוד. ככה גם תהיה לך הזדמנות לדעת ולבדוק יותר על ציודים מעבר למה שתראה במועדון. בלי קשר - צוללי הדרום מועדון מצוין ומומלץ, רק צפה לראות די אפסית במים, אבל זה מחשל...

mto

New member
משהו כמו

120 שח ליום שלם מהבוקר עד 18:00 גם אני ממליצ בחום לא לקנות ציוד לפני שהחלטת סופית תחכה תצלול תראה שזה באמת שווה את ההשקעהוזו באמת השקעה

cyber2200

New member
אם היה לי כסף...

אז אולי היתי יכול לקנות את כל הציוד עכשיו.. אבל אין לי.

דולפינה

New member
אין כמו "צוללי הדרום" ../images/Emo8.gif ../images/Emo45.gif

ויש במועדון חנות לציוד צלילה וגלישה.

למעלה