מחירים

aquarius182

New member
מחירים

כמה בדר"כ עולה שיעור רכיבה? ומהו זמן ממוצע של שיעור מהנסיון שלכם?

בין 70 למאתיים ש"ח

תלוי במרכז-פריפריה ובבכירות המדריך-מאמן ויוקרתו המקצועית. שיעור סטנדרטי נמשך בין 30 דק' ל-45 דק'. אבל אימון שלם, כולל חימום וקירור, יכול להיות הרבה יותר. אני מעולם לא מצאתי טעם בשיעורים של חצי שעה, רק מתחילים להניע, כבר נגמר.

aquarius182

New member
אז..........

70 שקל לחצי שעה זה סטנדרטי? יכול להיות גם יותר לחצי שעה ממה שאת מכירה?

fliperit

New member
יותר מחצי שעה

זה גם יותר מ-70 שקל. המקום הכי זול שאני מכירה הוא 80 שקל ל45 דקות...

Deep Blue Sky

New member
בחוות הפארק

(שאני אישית לא אוהבת אותה כל כך) זה עולה: 105 (או שהמחיר השתנה) לשיעור פרטי של חצי שעה ו-80-100 לשיעור קבוצתי של שעה... אבל אני לא בטוחה אולי זה השתנה...

NTL

New member
בבדיקה מלפני שבוע:

שיעור למבוגר 175 שח לא משנה פרטי או קבוצתי. שיעור לילד 145 שח לא משנה פרטי או קבוצתי. וזה עם הכרטיסיות

OMG

טירוף...

Deep Blue Sky

New member
אוי...

לדעתי אפשר ללכת לחווה יותר טובה וביותר זול.. מילא אם היה בחוות הפארק משהו... המדריכים טובים אבל החווה עצמה... לא משהו /=

NTL

New member
שמעו

הם מבחינתם למה לא? יש להם מעל ל550 תלמידים (בסביבות 650 אבל אני לא סגורה על זה). אם הם משלמים את הסכום הזה אז למה לא לדרוש אותו? ומבחינת התלמידים. עבורם זה חוג, וזה קרוב לבית, אז נכון... זה קצת יותר יקר משיעור קרטה, אבל מקבלים סוס! תאחלס מבחינת פנסיונים אין שם אנשי סוסים אמיתיים חוץ **לכל המתלהבים אמרתי חוץ!** מטלי ג'יברי שהיא שם מההתחלה וכל הכבוד לה גם על ההשגים שלה וגם הלסבלנות שיש לה ליהודה. שאני אומרת אנשי סוסים אני מתכוונת לאנשים שלא רוכבים רק בשביל תחרויות אלא גם בשביל הנאה, והנאה זה מה שחסר בחווה הזו. אין שטח לטיולים. (<- נקודה)

PinkHorse

New member
עזבי שאין שטח לטיולים..

אין הרבה דברים אחרים שגורמים להנאה. אבל בסה"כ כל אחד ושלו, אני בטוחה שיש אנשים שיאהבו את החווה והכל..

Ride Or Die

New member
בקורס זה יוצא הרבה יותר זול...

ועד כמה שאני זוכר ואני לא עד כדי כך סנילי יש הבדל בין פרטי לקבוצתי..

למעלה