מחירים

הקסם1

New member
מחירים

שלום רב לכולם - מה שלומכם? רציתי לדעת אם יש אפשרות לשלוח כמו ששלחו בעבר רשימה של ציוד ותצלומים של סוגי החרוזים והכלים השונים גם רשימת מחירים פחות או יותר - ממוצע של החרוזים השונים שנדע כמה בערך עולים החרוזים כדי לתמכר את העבודות שלנו? תודה והמשך יום טוב

wildspirit

New member
וואו מבחינת תמחור זה די בעייתי

כי כל חנות מוכרת חרוזים במחירים שונים ויש כאלה שיש להם הנחות שונות בחנויות שונות אבל כדי לתמחר פשוט תעשי כמה עלו לך החומרים שלך תוסיפי להם שעת עבודה - כמה שאת מעריכה את השעת עבודה שלך ותוסיפי סכום של רווח וייתכן שאולי בחנויות השונות שיש לנו בקישורים יש להם מחירים? או שאני טועה. שווה להציץ

הקסם1

New member
עלויות חרוזים

צברתי בבית מלא חרוזים- אתן בטח מכירות את המצב הזה אני לא זוכרת כמה עלה לי כל חרוז אשמח לדעת פחות או יותר או אולי כמה עלו לכן החרוזים מהסוגים השונים?? אפשר לפתוח שרשור בנושא או משהו שכל אחת תגיד כמה עלו לה..... אשמח אם מישהי תעלה או תעשה הערכת מחיר סבירה - תודה

Springy

New member
אפשר לנסות, אבל זה יכול להיות קצת

בעייתי, כי יש חרוזים שנמכרים במשקל, לעומת חרוזים שנמכרים בחבילות - שהגדלים שלהן לא תמיד זהים מחנות לחנות, ולעומת חרוזים שנמכרים בסטרינגים - שגם הם לא תמיד יהיו זהים בתכולה מחנות לחנות. אני למשל לא זוכרת כמה עלו לי החרוזים שקניתי - למרות שנראה לי שזה סוג של מנגנון הגנה שמונע ממני להכיר בכמויות הכסף שאני ממירה בפיסות זכוכית צבעוניות

למעלה