מחירים

barr1969

New member
לטווח הארוך..

אנחנו לא משלמים עכשיו בשביל הטווח הארוך. כשנגיע ליום שהשירות יהיה חלק ללא תקלות הוא לא יעלה רק 10 שקלים בחודש, אלא יותר, ואני מניחה שגם הסרטים יעלו לא רע בכלל. אז עניין הטווח הארוך לא תקף. אף לקוח וי או די של היום לא יקבל אותו בעתיד בהנחה, רק בגלל הסבלנות שלו בזמן שהשירות צלע. נכון שיש הרבה תוכניות חינם, אבל זה בטווח המאד מיידי. בטווח הארוך, כשהשירות יהיה יציב, חוקי המשחק ישתנו ולא לטובתינו.

HOT VOD2

New member
אולי....

אבל הוא לא חוקי, ואני אישית לא אוהבת את איכות הסרטים הצרובים מהאינטרנט. אבל כל אחד והבחירות שלו.

tg151

Well-known member
אני חושב

ש HOT V.O.D משתלם הרבה יותר מאשר ללכת לבלוקבאסטר נכנסים לשירות מזמינים סרט ואחרי מקסימום 7 שניות מתחילים לראות אותו,אז נכון יש קצת בעיות במהלך הסרט אבל זה עובר אחרי שנייה. חוץ מזה גם לי יש הרבה פעמים שאני לא יכול להזמין משהו בגלל תקלה אבל אני מוציא מהחשמל ומחבר שוב וזה עובד! (דרך אגב בעיה מספר 99-0 זו בעיה בכפתורי ניווט שאי אפשר להריץ קדימה או אחורה או לעצור את הסרט)אני מעדיף את השירות בגלל התכנים הוספים שיש שם (אני אף פעם לא הזמנתי סרטים בגלל שאבא שלי לא מרשה) כמו:פיק אפ,משחק מכור,רצים לדירה 2,הבורגנים,שבתות וחגים,גיא פינס,יצפאן,פלורנטין,גבר גבר,טלנובלה בע"מ (טוב נו זה נגמר עוד כמה ימים...),החטא ועונשו,הרצועה, תראו כמה תכנים יש. נכון שכל מה שכתוב פה הוא משודר בערוצים בלעדיים של HOT (חוץ מרצים לדירה ופיק אפ ומשחק מכור) ולכן התכנים הללו נמצאים מן הסתם בVOD אבל תראו כמה דברים יש לראות. ובלי שום קשר לתגובה אולי באמת כדאי ש HOT יתחילו לקנות זכויות לסדרות רכש זה ישתלם!

ווידיאומט של 7.90 ל24 שעות

נמצא בחולון מרשת בלוקבסטר ליד ענק הווידיאו צמוד להפועל חולון.ממליץ לכולם . אפשר להיכנס לענק הווידיאו לקרוא תקציר ולצאת לקחת מהווידיאומט במחיר נמוך פי 2! חוץ מזה שבענק הווידיאו סרט עלה 17.90 ואין דמי מנוי ! אני לא מנוי יש לי רק צ'ק פיקדון.

כמובן שעדיף לקחת

סרט מספריית וידאו זה לא שאלה כי שם זה דיוידי, זה איכות, זה סראונד, זה תוספות ועוד מלא.. בויאודי אין את זה וחייבים לעשות את זה קצת יותר זול...

Moralida

New member
אתם הוט, לא בלוקבאסטר

תהיו יותר טובים, ובהרבה. אל תהיו נצלנים. ותביאו את MI-5 בחינם

ESHED48

New member
דיי אנשים הם לא טפשים??????

סרט של בלוקבסטר אפשר לראות 17 פעמים ב-23 ש"ח שהם משלמים אני בפרנציפ לא מזמינה שום סרט ולא VOD גם ככה משלמים יותר מ- 240 ש"ח על לא מי יודע מה

HOT VOD

New member
מחירים

כפי שכבר נדון פה, בסה"כ המחירים שלנו הם לגמרי בתחרות עם השוק. נכון, לפעמים יש תקלות ותקיעות, אבל גם על DVD יש לפעמים שריטות.. משתלם במיוחד, למשל, המנוי לספריית האוזן השלישית, שם ב 10 ש"ח בלבד לחודש מקבלים גישה לכל הסרטים כמה שרוצים במהלך החודש. כנ"ל ג'וניור, TRAVEL וערוץ הקריוקי (בשבועות הקרובים צפויה שם הרחבה מאסיבית). ומהשבוע הבא גם ג'טיקס, כולל הרחבות משמעותיות. לידיעתכם, החל מיום ראשון ועד חמישי יעודכנו כל מחירי התכנים שבתשלום למע"מ החדש שבמדינת ישראל, הוא 16.5%. אנחנו, בניגוד לחלק מהחברות שקצת מתעצלות לעשות עדכון מחירים, עוברים על כל רשימת התכנים ומעדכנים אותם (ידנית, אגב..) כך שהמע"מ החדש ישתקף במחיר התכנים שלנו, ולא לעשות קופה על חשבון הלקוחות. המחירים החדשים קצת מצחיקים, אמנם, אבל חוק זה חוק.

תתקנו אותי אם אני טועה

אבל סרט בבלוקבסטר עולה 23 ש"ח להשכרה חד פעמית, אם עושים אצלם מנוי המחירים יכולים לרדת עד 12 ש"ח וברוב הספריות ליד הבית שלי (אזור ר"ג-גבעתיים) בכל ספריה ברגע שעושים מנוי המחירים יורדים ל 12-11 ש"ח למנויים קטנים ואפילו 9 ש"ח עד מנויים גדולים יותר של 50 סרטים.... העניין הוא שגם ב VOD יש מנויים, אני לא יכול להתחיל להשכיר סרטים... בשביל להתחיל להזמין אני צריך לשלם 10 ש"ח בחודש ואז כל סרט עולה 17 ש"ח ---> 27 ש"ח לסרט הראשון. אח"כ אני צריך לשלם עוד 10 ש"ח לחבילות כמו האוזן השלישית או התוכניות TV ב VOD.... נכון שהשירות מציע הזמנה נוחה דרך השלט בלי לצאת מהבית, אבל... למרות שאני "מנוי" המחירים עדיין גבוהים יותר מספריות הוידאו...

chicoes

New member
תפסיקו להיות כאלה טובים

מי מזמין סרט במחיר כזה ועוד לראות אותו בטלוויזה?????????? תתחילו להתקדם לאינטרנט המהיר ותתחילו להוריד סרטים. שהוט יעשו כסף על מישהו אחר, לא עלי.

RastaIntrusta

New member
אין על הבלוקבסטר , הסרטים שיש בHOT

הם די עלובים והמבחר ממש גרוע ...לא שווים שום 16 שקל שבעולם.

../images/Emo45.gif כשהצטרפתי לשירות חשבתי שיש

סרטים נורמלים, כמו בבלוקבסטר ומה אני רואה רשימה של סרטים מגעילים שאף אחד לא שמע עליהם.. הוט, תתחילו להביא סרטים נורמלים! זה ישתלם לכם.

למעלה