מחירים

מחירים

המחירים של הסרטים שעולים כסף גבוהים מאוד! מתערב אפחד לא מזמין יותר מ 2 סרטים בחודש! חייבים לשנות מחירים...!!!! 16 -> 8 11 -> 5 10 -> 5

HOT VOD2

New member
שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כמה עולה היום להשכיר סרט בבלוקבאסטר אתם יודעים??? 23 ש"ח להשכרה של סרט חדש. ה- V.O.D מאפשר לכם להשכיר את הסרט בעלות חד פעמית של 17 ש"ח בלבד
, שזה זול יותר מהבלוקבאסטר, והחשוב יותר, אין צורך אפילו להתלבש ולנסוע לעמדה הקרובה של השכרת הסרטים - הכל נמצא אצלכם בבית, בלחיצת כפתור פשוטה. בגדול - ה- V.O.D משתלם בהרבה יותר!
! צפייה מהנה.

אז מה... ויש לי ספריית וידאו ליד

הבית שאם אני עושה מנוי ל 20 סרטים כל סרט יוצא בערך 11 שקל...

inout2005

New member
נכון!!! ולא צריכים כל שנייה "לנתק

את הממיר מהחשמל" .. "להחזיר את הממיר לחשמל" .. "לצאת מהשירות".. "להכנס עוד פעם לשירות"... ולפעמים פשוט "השירות אינו זמין כעת"- כי רק
5%
מכל משתמשי הוט יכולים להשתמש בו-זמנית בשירות ה-V.O.D

HOT VOD2

New member
קודם כל זה לא נכון

אני לא יודעת מאיפה הבאת את המספר הזה (5) אבל הוא לא נכון.מרבית הלקוחות יכולים לצפות באופן תקין ושוטף.וכמו שכבר אמרנו בעבר, מאחר והשירות עוד חדש, יש עוד תקלות שאנחנו צריכים לטפל בהם.עם קצת סבלנות וסובלנות, הכל יסתדר.אומנם בשירות ה- V.O.D יש תקלות, אך בסופו של דבר, לטווח הארוך ה- V.O.D הרבה יותר משתלם ממנוי לספריית וידיאו.כבר ציינו בעבר שכ- 65 מהתכנים הם בחינם, את סדרות ביפ, ערוץ HOT 3 וערוץ 8, לא תוכלו למצוא בספריות הוידיאו, וגם לא את משחק מכור, פיק-אפ והאחרים. ה- VOD זה לא רק סרטים, וחשוב שלא תשכחו את זה.אני מאוד מקווה שתצליחו להנות מהשירות - כי זאת רק ההתחלה.בכל מקרה, במידה ויש לכם תקלה, אנא פנו למוקד שירות הלקוחות של HOT, ואני בטוחה שיעשו הכל על-מנת שתוכלו לצפות בשירות בצורה התקינה ביותר.צפייה מהנה!

moton

New member
תכל'ס, השירות השתפר בימים האחרונים

מבחינת תקלות שפוחתות, וזה באמת כיף ענקקקקק אני עכשיו ממש מרוצה..! (רק שלא עשיתי לעצמי עין רעה)

sapirushhhhhhh

New member
נכוןןןןןןןן ../images/Emo9.gif ואפילו שירות

הלקוחות השתפר.. לפני כמה ימיים הייתה לי תקלה.. והם תיקנו לי אותה תוך פחות מכמה דקות
ועכשיו ה-VOD בקושי נתקע לי :]

נכון!!!!!!(מצורף פתרון לבעיה 99)

אני אתמול היתה את תקלה 99 כל הזמן שאתה מתקשר למוקד הם אומרים מראש אנחנו יודעים שיש תקלות הפעם לא אמרו אז חיכיתי שמישהו יענה שענו לי, תוך 2 דקות הVOD פעל וככה זה עובד: תה מנתק את הממיר מהחשמל שמגיע השעה תדליקו את הממיר תחכו לאור כתום(שלא יהיה מהבהב שיהיה רק כום) והנה עובד לכם

adar cahlon

New member
נכון נכון../images/Emo70.gif עכשיו אם יוצאים מהשירו

מהשירות ונכנסים זה מצליח
שאני מתנחמת בזה

omri120

New member
לפני שאת מייצגת את ה"גועל" הזה..VOD

עדיף שתלמדי טוב טוב את הפרטים הקטנים. השירות (באיזורים מסויימים) גובל בשחיתות!!!!! אני גר ברמת גן. לא בעזה ולא בטול כרם!!! אי אפשר לצפות בשירות הזה לאורך זמן. כל יום או יומיים יש תקלה. כל שבוע,הוא פתאום נתקע. כבר הלכה לי היד מלהוציא את המכשיר מהחשמל וחוזר חלילה.... האנשים בשירות הלקוחות מבלבלים את השכל..ואין להם מושג מי נגד מי. כל פעם אומרים את אותו תקליט שבור...תוציא תכניס תכניס תוציא.כנס ל HELP...כנס ל "שמפ".... רק השיחה עולה לי יותר.וההמתנה. 5 טכנאים...כבר היו אצלי. כל אחד בא לשתי דקות.."כאילו" מסדר...מבטיח שזהו...התקלה נפתרה "היה פה משהו לא מכוון...זהו.בדוק"---אחרי יומיים שוב...תקלה 99. מאיפה אתם מביאים את הטכנאים הגרועים האלה??? שוב פעם טלפון למוקד שירות לקוחות..עוד פעם המתנה של שבוע וחצי לטכנאי וחוזר חלילה... תתביישו לכם. מאפריל מאפריל אני מנסה לצפות כמו שצריך וזה פשוט לא זה.(כן כן..מפסח...) ההורים שלי גרים בת"א...ולהם זה עובד מצויין. אבל מה הקשר??? אז במקום להלל ולפאר את החברה שאת אעלק "מייצגת"....תדאגי לבדוק איזו חברה בדיוק את מייצגת..ואיזו רמה של הנהלה ושירות טכני יש שם. פשוט גועל נפש. אני בקרוב מאוד מתנתק מכם,אחרי 12 שנה שאני מנוי שלכם. אני אעשה הכל בכדי שיתנתקו מכם כמה שיותר מנויים.... יש לי קשרים מפה ועד הודעה חדשה...ולא מדובר בהוצאת דיבה,אם הוט יחליטו לתבוע אותי או משהו בסיגנון. בכל פורום,עיתון,כלי תקשורת (רדיו גלי צה"ל) תשמעו את קולי. בנועם ובלי התלהמות...אבל עם מסר חד משמעי שלשירות שלכם לא שווה להיכנס. ואני אוסף ואפילו עושה כתבה תחקיר עליכם...כדי להראות בדיוק איך השיטה שלכם עובדת...ואת מטחנת הכסף שאתם גובים מאנשים ,שאפילו לא מסוגלים לצפות...בשירות שאתם "אעלק" מביאים. בקרוב מאוד אתם תופתעו.וזה לא איום. חבל שאני לא יכול לאמר את שמי האמיתי. פשוט מרתיח אותי שמישהי שאין לה מושג וחצי מושג,מייצגת "נותן שירות" שכושל פעם אחר פעם במתן שירות ללקוח שלו. ולגבות ממני את ה 10 שקלים האלה,אתם ממש לא שוכחים. למרות שבפועל אני מספיק לראות רק שעה בשבוע. כי הכל לא תקין. אני ממש בדרך להתנתק מכם. ולא משנה מה יגיד אביב הוד,או מה תגידי את וחבר מרעייך... אל תמכרו שירות שאתם לא יכולים לספק אותו!!!!! אנחנו עוד נשתמע....בפורומים הרבה יותר מכובדים וקריטיים מבחינת הוט. בקרוב מאוד.

moton

New member
../images/Emo4.gif

אתה שוכח שזה עדיין חדש, והוט לא חייבים לך כלום. אתה יכול לעבור ליס רק אל תשכח ששם אין שירות כזה והוא גם לא אפשרי בעתיד. אז נכון שזה מעצבן אבל אם אתה ל כך לא מרוצה מהשירות אתה תמיד יכול לבטל אותו ולהצטרף שוב בהמשך... לא נראה לי שהפחדת מישהו.

omri120

New member
זה בדיוק העיניין!!

אני לא מתכוון להעביר את זה בשתיקה. אין לי בעיה ...יש לכם בעיות בשירות??...אל תתחילו לגבות עליו כסף!! יש לכם בעיות בשירות?????..אז אל תביאו לי טכנאים ליגה ג'...שאין להם מושג ולא פותרים שום דבר!!! על מה מדובר בכלל?? ולא..אני לא אתנתק ובזה נגמר הסיפור. את כל מה שהולך שם בכל מה שקשור לשירות הזה אני מתכוון לחשוף ובגדול! הממונה על ההגבלים העיסקיים צריך להיכנס לתמונה (והוא אכן ייכנס לתמונה ) כאשר יוודע לו על התנהלות הדברים בחברה. וזה מה שעומד לקרות מאוד בקרוב. שבת שלום!

omri120

New member
ואגב.....

את כל הכספים שגבו ממני מתחילת השירות ועד עכשיו...אני אמור לקבל בחזרה. ברגע שתהיה תביעה משפטית,וייקבע תקדים,אני משוכנע באלף אחוזים שאלפי לקוחות יתבעו את חלקם גם כן.... אבל זו רק ההתחלה. שבת שלום

כן אתה תשכור עורך דין באלפי שקלים

כדי לתבוע את הוט ל 10 שקל לחודש שהם לקחו ממךמאוד חכםתפסיק להרגיש כ"כומי אמר שהטכנאים ליגה ג'?לי הם סידרו כל בעיה שייתה ליואם אתה כ"כ סובל אז באמת תעבור ליס לא צריכים אותך!אתה חושב שלהוט אין מלא לקוחותל שאתה היחיד????שאם תלך אז הם יפשטו רגללא נראה לי.... אתה חי בסרט

סלח לי זכותו להביע את דעתו...

על השירות שניתן לו אין לך שום זכות להגיד לו מה לומר ומה לא... עוד נחשוד בך שאתה נציג הוט...

omri120

New member
חחחח...זיו...

אתה לא יודע מי אני. מבחינת כסף אין לי בעיה. אני יכול להעמיד את מיטב עורכי הדין הכי טובים שיש כאן בארץ. ואני מבין שאתה בכלל לא מבין על מה אני רוטן. אני לא אעבור ל"יס" ונגמר הסיפור. מבחינתי יש פה מחדל והפרה של הסכם של "נותן שירות" ל "ללקוח"..זה הכל... עוד נשתמע בכותרות העיתונים בקרוב. (לא יכול לאמר את שמי

למעלה