מחירים

4Z7GBA

New member
מחירים

האם המחירים ב onroad הם זולים או יקרים אתם יכולים להפנות אותי לחנות אם מחירים נמוכים יותר {אם יש} ולא ברשת ואיזה מכשיר יותר טוב ה 5555 או ה 4700

mikeoreli

New member
תשובה

לגבי מחירים תסתכל בזאפ. לגבי מה יותר טוב ה5555 או ה4700 - אתה הסתכלת במקרה במפרטים של המכשירים?
אם לא אני מזמין אותך להסתכל במערכת ההשוואות של האתר ולהבין לבד מה יותר טוב.

4Z7GBA

New member
ראיתי את המיפרטים

אבל אני עדיין לא יודע מה יותר טוב מבניהם לכל אחד יש את הפ'יצרים שלו לגבי מחירים אמרתי שאני מחפש חנות לא ברשת ואם מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר זול מאונרוד והאם המחירים של אונרוד סבירים

mikeoreli

New member
הבנתי...

הצעה שלי היא שעדיין תחפש בזאפ ותראה אם קיימות חנויות אמיתיות שגם מוכרות את המכשיר. אני חושש שבחנויות המחיר הוא הרבה יותר יקר באופן משמעותי מאשר דרך האינטרנט ובאופן עוד יותר משמעותי בייבוא פרטי מחו"ל. המחיר של אונרוד זה המחיר שבו מוכרים את המכשיר בחנויות בעולם האמיתי. לגבי המפרטים: ב4700 יש מעבד 624 מה"ץ חדיש מול 400 מה"ץ ב555. ב4700 יש מסך VGA בגודל 4", כאשר ב5555 יש מסך QVGA בגודל 3.8". ל4700 יש מערכת הפעלה WM2003SE, כאשר ל5555 יש WM2003. ל4700 יש BT גרסה 1.2 לעומת גרסה 1.1 ב5555. ל4700 יש מארז מגנזיום, כאשר ב5555 זה מארז פלסטיק. ל4700 יש כניסה לCF ולSD, ל555 יש כניסה רק לSD. ל4700 יש סוללה 1800mAh כאשר ל5555 יש סוללה בהספק יותר נמוך (לא זוכר במדוייק). ל4700 יש תוכנות מסחריות מובנות הכלולות במכשיר כמו PI, ClearVue ועוד.. ה4700 הוא בן כמה חודשים, ה5555 הוא בן שנה וכמה חודשים. לכן.... איזה מכשיר יותר טוב?

mikeoreli

New member
עוד משהו...

אני אשמח אם תפרט את הייתרונות של ה5555 על ה4700.

4Z7GBA

New member
בנתיים אני רואה שני יתרונות

יש לו תאימות להרבה אביזרים חיצוניים וה IR שלו בה מלמעלה ולא מלמטה כמו ב 4700 {אני רוצנה להישתמש אם המכשיר בין היתר בתור שלט חכם} שים לב לכתבה הזאת על ה 4700 רשום שם שיש לו לא מעט בעיות ועוד שאלה מה ההבדלים בין מסך QVGA לבין VGA מה היתרונות וחסרונות שלהם

4Z7GBA

New member
עוד ניסין אם הלינק

http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEpVkAZkuAVwInrWFb&tmpl=fullnews&style=FullNews

mikeoreli

New member
הסבר

א. נכון, אתה צודק הIR של ה4700 הוא למטה ושל ה5555 למעלה. אתה רק שוכח משהו קטן. הIR של ה5555 הוא SIR כלומר עד לטווח של 1 מטר וגם זה בקצבים של עד 115 קב"ש. לעומת זאת ל4700 יש IR מסוג FIR שאצלי למשל הוא עובד עד טווח של כמה מטרים אחדים והקצב שלו הוא 4 מב"ש (עוד ייתרון על פני ה5555). לגבי המסך - יש תוכנות פשוטות חינמיות וקטנות שהופכות את המסך של ה4700, כך שבסוף אתה יכול לכוון את הIR כמו שצריך. ייתרון נוסף ל4700 שכבר ציינתי הוא מערכת ההפעלה WM2003SE שמאפשרת להפוך את הצג לכל צדדיו כחלק אינטגרלי. ב.תשים לב לאיזה "בעיות" מצויין בכתבה - הTouchPad שהוא אכן בעייתי לשחקנים מביננו אך הוא הדרך הכי קלה לעבוד עם המכשיר ביד אחת. המגן מסך - נכון מאוד לעיתים זה מפריע. אך זה דבר הכרחי כי הוא מגן על המסך, אך אם תרצה אתה יכול להוריד אותו בקלות ג.VGA - רזולוציה של 640X480, QVGA רזולוציה של 320X240. כלומר ל4700 יש צג יותר חד פי 4! למעשה - ברגע שתעשה השוואה בין שני המכשירים האלו בחנות ותראה את המסך של ה4700 שנכון להיום הוא הכי איכותי שיש. ישר תבחר בו. חוץ מזה אני לא ממש מבין איפה אתה רואה ייתרון ל5550? אם אתה רוצה לשחק עם המכשיר ביותר קלות תקנה כבר את הX50V. הוא עולה פי כמה גם כן על ה5555. ה5555 זה מכשיר מיושן שלמעשה כבר לא מייצרים!

mikeoreli

New member
העברית התחרבשה...

VGA רזולוציה של 640X480. QVGA רזולוציה 320X240. רק תבין שאני מנסה לשכנע אותך לא לקנות מכשיר מיושן...

castroman

New member
ל5555 יש זיהוי ביומטרי ../images/Emo3.gif

ותמיכה בשרוולי הרחבה של HP-COMPAQ אלה היתרונות בעצם.

mikeoreli

New member
סליחה?

לגבי הזהוי הביומטרי והשרוולים אתה צודק בהחלט. השאלה היא אם צריך את אלה? זיהוי ביומטרי - למה אתה מנהל ארגון סודי שאסור לדעת אף פרט? הרי יש תוכנות ששומרות על נתונים באופן מוצפן, כאשר הRESCO לדוגמא מצפין קבצים עצמם. אני שמתי על הקסיופיאה שלי סיסמא לכניסה וזה היה כל כך מעצבן שאחרי שבוע העפתי אותה. אם מישהו חייב את זה בהחלט - אז הוא יכול לרכוש את ה2750. שרוולים - בשביל מה? היום בקושי ניתן למצוא שרוולים כאלה וגם הCF, BT וSD מכסים את רוב העזרים שנתמכו בשרוולים ולמעשה מוסיפים עוד יותר וכל זה בלי להגדיל את נפח המכשיר...

castroman

New member
סליחה ? תגובה ../images/Emo13.gif

למה סליחה ? לא הבנתי
בכל מקרה אני לא מבין למה אתה תוקף ?
לא אמרתי שעדיף 5555 על 4700, פשוט ציינתי את היתרונות של ה5555. בקשר לזיהוי ביומטרי - עדיף כזה אם אתה מחזיק במכשיר נתונים שהם "סודיים" אני לא מדבר על צפנים של פצצות אטום, אני מדבר על נתונים של החברה\ארגון בו אתה עובד ובהחלט זהו יתרון לאנשים בעלי שימוש כזה. בקשר לשרוולי הרחבה, ניתן עדין למצוא שרוולים, כמובן שהיתרון הזה די נחלש מכיוון שיש כבר תחליפים לCF ולאט לאט גם לSD, אבל עדין בעזרת שרוול הGSM של HP ניתן להפוך את המכשיר לסלולארי בצורה הנוחה ביותר לדוגמא או לראות טלווזיה בעזרת מקלט ועוד ועוד.

mikeoreli

New member
מצטער...

לא התכוונתי לכתוב בצורה שנראית כאילו אני תוקף... רק רציתי לציין (בצורה לא טובה) כי "הייתרונות" הללו הם לא משמעותיים.

4Z7GBA

New member
לא יודע מה לעשות

עד עכשיו הייתי נעול על ה 5555 עכשיו אני נוטה לכיוון ה 4700 ניקרא עוד קצת

mikeoreli

New member
לדעתי...

לפני נעילה שוב, כדאי תציין מה התקציב שלך, הצרכים האצונות שלך, האם יש אפשרות לייבא מארה"ב באופן פרטי, האם אתה מעוניין לקנות אך ורק דרך חנות אמיתית (יש כאלה...) ואנחנו ננסה להמליץ לך על המכשיר או קבוצת מכשירים מתאימה.

4Z7GBA

New member
צרכים

GPS יומן {תזכורות -- מה לעשות מתי לעשות מאיפה כל הקישקושים האלו} שימוש ב WIFI לעבודה אין לי אפשרות לייבא מארצות הברית מעוניין ליקנות רק דרך חנות אמיתית

mikeoreli

New member
תראה...

בין ה4700 (המלך...) לבין ה5555 ה4700 אכן מומלץ יותר. אך ישנם מכשירים אחרים שגם הולכים. השאלה היא אם אתה רוצה מסך VGA איכותי או מסך QVGA רגיל? מה התקציב שלך? (תדע לך שבחנות ה4700 עולה לפחות 4100 ש"ח בלי עברית בעוד באנטרנט כ3500ש"ח ובארה"ב עוד יותר זול) אם אתה רוצה מכשיר VGA יותר זול - יש את הדל X50V שהחלו למכור בארץ באופן רשמי. במכשירים עם מסך רגיל יש בחנויות גם את ה2410 וה2750 של HP ואולי יש גם את הX30 של דל...

4Z7GBA

New member
תקציב עד 4000 שקלים

אני מעדיף כמובן עם מסך איכותי אבל קודם כל אני יחליט על מכשיר ואז אני ינסה להשיג אותו במחיר מוזל לפני חצי שנה גם רציתי ליקנות אבל חיכיתי שיצא מכשיר פלאפון אם שן כחולה ולא יצא עד עכשיו אז דחיתי את זה

למעלה