מחירים???

שרוןB

New member
מחירים???

מה המחיר שלוקחים היום על עיצוב אוביקט תלת מימד, בסדר גודל של עגיל?

eldarinn

New member
שאלה מאד מורכבת

עגיל הוא לא בהכרח אובייקט פשוט (אם זו היתה כוונתך) משום שהוא כולל אלמנטים ופרטים קטנים, בהנחה שלא מדובר בעגיל ג´יפסי פשוט. כמו כן עליך לקחת בחשבון אם מדובר בעיצוב לצורך המחשה בלבד או שהקובץ מיועד גם ליצוא מודל תלת מימדי וכאן המחיר קופץ בהרבה. עקרונית אתה קובע תמחור ע"פ הנסיון שלך והסכום אותו אתה מעוניין לקבל פר שעה, כפול מספר השעות שאתה מעריך שתעבוד על האובייקט.

שרוןB

New member
eldarinn, אתה יכול לתת לי הערכה

פרועה? בערך, סדר גודל של פירסינג תודה

Mr Boggy Man

New member
שרוןB רק רציתי לדעת

את מדברת על גודל הסכום כפירסינג כלומר נגיד (סתם דוגמא) שפירסינג זה 10 שקל ועגיל זה 15, ומכונית יוקרתית זה 100... או שהאובייקט שלך יהיה פירסינג???

Mr Boggy Man

New member
אה....

אם את כבר כאן, אז איך עושים צבע זהב? תמיד רציתי לדעת :)

Druyanizem

New member
זהב...

קחי צבע צהוב כזה... שימי לו צבע צהוב זהב כזה... ואז... בשביל האפקט של המתכת... שימי מפת השתקפות שתכיל שמיים ואדמה... תראי איזה יופי! כל זה כמובן במקס... אבל אני משער שזה תקף לכל התוכנות במקום לשים מפת השתקפות... את פשוט יכולה ליצור סביבה ולשים לחומר raytrace שיעשה השתקפות און-ליין. זה גם בשבילך booggie (שזה דרך אגב השם הרשמי שלי כמה מקומות כבר כמה שנים- Booggieman)

Mr Boggy Man

New member
אני כבר הולך לנסות תזהב...ועוד משהו

במילון (בבילון! אוקי! אולי בבילון זה לא מילון אבל זה גם משהו!!!) כתוב Boggy אני מניח שתבין שאני הצודק חחחח :)

Druyanizem

New member
אתה בלי ספק צודק...

אבל כדי לייחד את השם עשיתי לו דאבל O ודאבל G. אתה יודע מיהו ה- Booggieman... נכון?

Mr Boggy Man

New member
שאלה מוזרה....לשאול אותי אם אני יוד

יודע מיהו! בוגי - מאן, שדון חושך ידוע בצפון אמריקה. שדון שמפחיד בעיקר ילדים קטנים. השדון לא מסופר כל כך באגדות רציניות (כמו שר-הטבעות או רומח הדרקון וכולי... או כל משחק מ"ת כלשהו) הבוגי מאן ידוע כשדון שחיי בלילה ויוצא מתחת למיטה ומפחיד את בעל המיטה. יש לי עליו קצת יותר מידע באתר האישי שלי...

שרוןB

New member
נווו, אז מה בקשר להערכת מחיר

שלי?
תזרקו כבר משהו!

Mr Boggy Man

New member
נראה לי הרבה מדי

עד כמה שאתה טוב, עדיין היא חדשה בעסק (לא בתחום). אנשים לא יבקשו אותה במחיר כזה. חברות שצריכות גרפיקאים ולא יכולות להרשות לעצמן גרפיקאי הולכים לגרפיקאי חדשים (בעסק) בגלל המחיר הנמוך.

rr

New member
יש מספיק בתי ספר

שרון את יכולה להרים טלפון לבתי ספר בתחום , ויפנו אליך תלמידים מדריכים שרוצים להוכיח (יש המון) והמחיר יהיה בהתאם ,עוד סובלנות תקבלי יותר בפחות .

למעלה