מחירים

DREAM111

New member
מחירים

עדיין לא ברור לי מדוע לנו המידות הגדולות המחירים כאלה מרקיעי שחקים. טוב אז אני מבינה שאומרים שיש יותר בד, אוקיי כמה יותר זה לא איזה 7 קילומטר בד נוסף, זה עוד 10-20 אולי עוד 50 ס"מ אבל כמה צריך להעלות את המחיר בגלל התוספת הזו. היום הלכתי לראות בגדים והמחירים פשוט הרסו אותי. חולצת טריקו אכן לא פשוטה אלא עם דוגמא נחמדה במחיר של 180 ש"ח היש הצדקה לכזה דבר
חולצת טריקו פשוטה ללא שום כלום במחיר של 89 ש"ח ולזה כן יש הצדקה
וכך זה בכל מקום. אחותי בהריון ואנחנו חיפשנו חולצה שתהיה נוחה להנקה בעזרת השם שתלד בקרוב תזדקק לכך. עשיתי סקר שווקים המחירים והדברים שהציעו לי פשוט גרמו לי לבכות. היום ואני מודה שמחוסר ברירה כי היא זקוקה לזאת קניתי שתי חולצות טריקו שבחברה יעשו לי "שיפוצים" כדי שתוכל להניק. אני מאוד מעריכה את עזרתה של בעלת העסק אבל שוב המחירים המחירים המחירים. פניתי טלפונית לאחת הרשתות והציעו לי חולצות טריקו ב-200 ויותר ש"ח. ממש עצוב. מצטערת שיצא ארוך פשוט תיסכל אותי היום הנושא הזה ועוד הוסיפה לי חברה שהיתה איתי והיא ציפלונה שממש היה לה עצוב לראות איזה מחירים לוקחים על כך שזה בגד במידה גדולה.

Agnetta

New member
באמת הכל יקר כל-כך

אבל אני חושבת, שעוד חודש - ביולי יהיו מכירות סוף עונה ואז הכל יהיה הרבה יותר זול ומשתלם לקנייה.

זה פשוט גנבה לשמה !!!

הגיע הזמן שהגנבים האלו יורידו את האף או שמישהו לשם שינוי יוריד להם בכוח את האף !!! ממ... למישהו מתחשק לעזור לי בעניין האף ?!?

DREAM111

New member
הלוואי וזה היה אפשרי

הרי כולנו רוצות כמו כל אחת להתחדש של עונה בדברים הכי עכשווים. כולנו רוצות דברים חדשים כל הזמן ועובדה שאנחנו ממשיכות לשלם את המחירים. הנה במקרה הספציפי שלי הייתי חייבת את זה כי אחותי בהריון וזקוקה לחולצות הללו אבל שוב אין צדק בכלל לכל המחירים הללו שגובים.

tully

New member
למה אף אחת פה לא הולכת לתופרת

אם תופרים הרבה אפשר לצאת ממש בזול... בטח שלא 200 ש"ח לחולצת טריקו- ואפשר לבחור בדיוק איך היא תראה.

למעלה