מחירים של coaching

collie

New member
מחירים של coaching

שלום, האם 180 ש"ח למיפגש זה יקר? האם 12 מפגשים זה מה שיש בדרך כלל או שזה הרבה או פחות מידי? האם זה יכול לעזור לי לשפר את בטחון העצמי שלי ? תודה

adih770

New member
יקר או זול ומה שבינהם

המחירים נעים בין 250 ומעלה 180 זה מחיר הוגן והכל כמובן בהנחה שמדובר על שירות מקצועי. בטח שזה לא יקר. האם אפשר באימון לסייע בתחום של ביטחון עצמי אז השאלה הראשונה היא האם אתה מחויב לפריצת דרך או מפנה בנושא? האם אתה חי שהכל אפשרי? אתה מכיר אצלך לעומק את הנושא? מתי אתה מרגיש שאין לך או שאתה חסר ביטחון עצמי? מה זה ביטחון עצמי עבורך? מהיכן אתה מכיר את המושג ? אשמח להרחיב עדי הררי- מאמן הוויתי לחיים ולעסקים. [email protected]

יודה ב

New member
מחירים של coaching

לגבי המחיר: לדעתי זה זול עבור מוצר טוב אבל סביר עבור מוצר בינוני ויקר עבור מוצר לא טוב. השאלה עד כמה אתה רוצה את זה ועד כמה חשוב לך לקבל מוצר טוב. 12 מפגשים צריכים להספיק כדי לבצע תהליך טוב. לגבי השאלה של הביטחון העצמי: האם אתה מאמין שיש משהו בעולם שהיכולות והכישורים שלו זהים לשלך, ויש לו ביטחון עצמי גבוה? אם כן, אז התשובה היא שהשינוי אפשרי עבורך כמו שזה אפשרי עבור משהו אחר שרמת כישוריו ויכולותיו זהים לשלך.

טל אבן1

New member
אמון לפני כסף

הי קולי, האם המאמן שישבת מולו/מולה פתח לך פתח להאמין שהדבר אפשרי? האם תחושת הבטן שלך אמרה לך שהוא/היא גם ידעו לתת לך יד בדרך המורכבת הזו? אם כן, כסף זה שולי. אגב, אני הרבה יותר יקרה. בהצלחה גדולה,

collie

New member
כן היא אמרה לי דברים שלא חשבתי עליהם והיא

צודקת. אולי את יותר יקרה אבל אולי גם יותר טובה
אני מפחדת שהיא לא תיהיה טובה.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מי מאמן טוב

מחיר זול אינו אומר שהמאמן לא טוב. יתכן והוא מתחיל יותר ולכן לוקח רמת מחירים נמוכה יותר. גם מאמן שלוקח הרבה יכול לא להתאים לך. ההתאמה מאמן-מתאמן צריכה לעבוד. איך יודעים? מרגישים - שרוצים לפגוש את האדם, שמתפתח אמון, שיוצאים מפגישה בתחושה שקרה משהו. את מרגישה שהמפגש בינך לבין המאמנת היה מוצלח. מדוע את כל כך מהססת?

פחדים לפני תחילת אימון

היי, קודם כל הפחד שלך מובן. את ניצבת לפני התחלה חדשה...להתחלה הזאת יש מחיר (ורק את יודעת מהו...) אני הייתי מציע לך 3 פתרונות : להכיר ולהבין שכשאנחנו בוחרים משהו או מישהו, אנחנו מוותרים על בחירה במשהו או מישהו אחר. זה הטבע של הבחירה. כשתבחרי, תהי שלמה עם מה שבחרת, תאמיני בעצמך שבחרת את הכי טוב בשבילך! אם את עדיין מתלבטת לגבי המאמנת, את תמיד מוזמנת להיפגש עם מאמנים נוספים, עד שתכירי אחד שלא תתלבטי לגביו. מאמנים רבים, מאפשרים למתאמן לתהות על קנקנם בפגישת הכרות ללא תשלום וללא מחוייבות. דבר נוסף וחשוב, המאמן שתבחרי בו, צריך להוביל וללוות אותך בתהליך. את צריכה לעשות - ככל שתהי יותר בתוך התהליך האימוני, ההשפעה של המאמן תהיה משמעותית יותר ותוגדר על ידך כהשפעה טובה ו/או לחילופין "יש לי מאמנת טובה!". שיהיה המון בהצלחה!! נועם

orpazn

New member
מזמינה אותך להחליט לפי איזה קריטריונים

לבחור מאמן ורק בשלב שני לברר לגבי מחיר. הרי לא כל את מגיעה להחלטה שאת רוצה אימון כלומר זהו ארוע חשוב ומרגש שאת מצפה ממנו לתוצאות. האם המחיר הוא שיכריע אצלך או מקצועיות המאמן? לגבי איך לבחור מאמן יש הרבה תשובות אבל המשותף לכולם זה קודם כל לבדוק את מקצועיותו: היכן למד (שיראה תעודות), כמה אימן כבר, מהיכן הגיע לאימון( יש הרבה מאמנים שהם יועצים, פסיכולוגים וכו)היכן למד.האם הוא ממשיך להשתלם. לעשות איתו מעין תיאום ציפיות לגבי איך הוא מאמן, מתי, האם דורש מטלות שבועיות וכו. לבדוק " כימיה " עם המאמן..חשוב מאוד!!! לא תתקדמי עם אדם שאינך רוכשת לו כבוד או אינו מרשים או " מדבר אליך". לא להתבייש ולבקש המלצות האם הוא חבר בגוף מקצועי שמאגד מאמנים אם יש לך צורך בקבלות- דרשי אותן ותבררי כבר בשלב תיאום הציפיות בהצלחה!

למעלה