מחירים של מסגור?

evilihi

New member
מחירים של מסגור?

הייתי ביום בחנות המיסגור לקחת קרטוני ביצוע. רוצים על מסגור של אלף חלקים 112 ש"ח ועוד 30 ש"ח הדבקה. נשמע לי יקר
ביחוד כי אני בתקציב נורא מוגבל עכשיו
יש אופציות יותר זולות? על קרטוני ביצוע לקחו 10 שקלים לאחד במקום 15 - גם נשמע יקר אבל לא היתה לי ברירה

shely50

New member
באמת קצת יקר

אני משלמת על מיסגור + הדבקה(של 1000 חלקים)- 120 ש"ח. כשהתלוננתי על המחיר, בעקבות מה שקראתי כאן, המוכרת טענה שאיכות המסגרת משנה את המחיר, והיא משתמשת באיכות הטובה ביותר. וזה מיסגור בלי זכוכית. כמובן שזכוכית מיקרת בהרבה. יש אפשרות רק להדבקה, בלי מסגרת, וזה זול יותר. אם תדביקי לבד בבית לקרטון ביצוע,גם תוזילי קצת את המחיר. אולי תבחרי מסגרת זולה יותר. ובאזור המרכז בטח יש לך אפשרות לבחור בין מספר חנויות. אז אפשר לעשות סקר קטן באזור מגורייך לפני שאת מוסרת למיסגור.. ועל קרטון ביצוע שילמתי בפעם האחרונה 6 או 7 ש"ח (לא זוכרת בדיוק) באופיס דיפו (והם נחשבים ליקרנים!). אם את מביאה לחנות לא מודבק, אז קחי בחזרה את קרטון הביצוע שלך לשימוש חוזר... לילה טוב.

דוגילה13

New member
אני משלמת בירושלים 70 ש"ח על 1000 חלקים אבל

ללא הדבקה. עוד מעט תהיה לי מצלמה ואוכל להעלות את כל התמונות שלי (של הפאזלים) ולהיות פעילה. שבת שלום. דוגילה

noale noale

New member
אני מניחה...

שהכוונה היא, שהיא עצמה מדביקה, ואז מביאה את הפאזל המודבק כבר לחנות מסגור. הגיוני שאם מביאים פאזל שכבר מודבק (בעצם כמו תמונה גדולה) לחנות מסגור, זה יהיה יותר זול.

דוגילה13

New member
זאת אומרת שאני רק קונה מסגרת ולא מדביקה בכלל

אפילו לא לבד, מכניסה את הפאזל למסגרת ותולה. דוגילה

noale noale

New member
לא יודעת בחנות מסגור

אני מסגרתי אצל בחוא שמגיע הביתה עם מזוודת מסגרות. אתם בוחרים את המסגרת, הוא לוקח את הפאזל הלא מודבק (הישר מקרטון הביצוע) ומדביק בעצמו וגם ממסגר. העלות של הדבקה + מסגור של פאזל 1000 חלקים במסגרת הכי פשוטה עם זכוכית רגילה - כ 90 ש"ח... יצא מוצלח מאד - מסגרתי אצלו כבר 4 פאזלים - (אחד מהם גם במסגרת קצת יותר מיוחדת שכמובן יצאה גם יותר יקרה). הוא מכפר סבא אם אינני טועה אבל אפשר מן הסתם להרים טלפון ולשאול עד איפה הוא מוכן להגיע. שמו ארז והנה הפרטים

shely50

New member
תודה על הקישור

למרות שלא היה מיועד אלי... אנסה לשאול אותו, למרות שאני בטוחה שלא יסע לצפון (בטח לא בלי תמורה מתאימה, מה ששוב ייקר את כל העסק).

jocie1

New member
היי, כבר מסגרתי אצלו פאזל

500 חלקים במסגרת עבה עלה בסיביות 90 ש"ח לפני שלוש-ארבע שנים. ביררתי לגבי איסוף פאזלים ומסיגור באזורים נוספים, הדגיש לצערי רק באזור 09. אולי תצליחי לשכנע אותו. בהצלחה

evilihi

New member
המחיר כולל זכוכית כמובן

והם רוצים על הדבקה של נייר דבק חום כזה מאחורה - כמו סלוטייפ אבל מנייר...הקרטונים בכל מקרה ישארו אצלי ככה היא אמרה..

למעלה