מחירים של חיסונים ?

מחירים של חיסונים ?

מישהו עשה לאחרונה חיסונים לקראת נסיעה למזרח ? אשמח לדעת מה היו המחירים (ואיפה) ל: Hep A Hep B דלקת קרום המוח (מנינג..) דלקת מוח יפנית אינני מעוניין בשום אופן בעצות רפואיות / חצי רפואיות או שמועות אלא רק במידע ספציפי לגבי המחירים. אף אחד לא רוצה לתת מחיר בטלפון לשום דבר לצערי. גם תשובה חלקית תתקבל בברכה.

jeshu

New member
מה זה משנה ? הרי בכל מקרה תצתרך לקבל אותם. באיזה קופ"ח אתה ? כדי שנוכל להפנות אותך למקום הזול ביותר לך. הכי זול לצהבות זה תוך כדי השירות הצבאי על חשבון צה"ל (במידה ואתה בתפקיד שמחסנים לצהבות).

משנה

ראשית תודה על התגובה. וודאי שזה משנה, משום שקבלת החיסונים מותנית בבדיקה / אגרה / ייעוץ. הייתי רוצה לשלם על הייעוץ רק לאחר שאוכל להשוות את סך החבילה. אף אחד לא מוכן לתת מידע לגבי מחירים של החיסונים ללא היעוץ ובתור מישהו שקיבל כבר ייעוץ מקצועי (רופא מומחה לנסיעות לאיזור הסצפציפיים אליהם אני נוסע) למעשה אינני צריך את הייעוץ שלהם כלל. כל מה שאני רוצה זה לדעת את המחירים הספציפיים של החיסונים שנקבע שאני צריך בכדי להשוות את האלטרנטיבות. בפועל גם בקופת חולים וגם במשרד הבריאות הם לא מוכנים לתת מידע פרטני ללא תשלום על הייעוץ. לידיעה כללית - אי מתן מחיר השירות לפני קנייתו והתניית שירות (חיסונים) בשירות (יעוץ) אלו פעולות לא חוקיות בעליל. מעבר לכך - קופות החולים ועוד כמה גורמים מצאו פרה חולבת קלה - התרמילאי הישראלי - בכדי ליצר הכנסות קלות ומופקעות. מחירי החיסונים בישראל יקרים לאין שיעור מאלו שבחו"ל ולא תמיד אתה באמת מקבל את הייעוץ הסצפציפי שנדרש לך (כגון תגובה בין תרופתית לתרופות נוספות שאתה לוקח ומודעות להבדלים מהותיים בין איזורים ספציפיים בתוך המדינה אליה אתה נוסע). מדהים אותי שהתרמילאים הישראלים חוסכים בגסט-האוס 10 ש"ח ליום (שיכול להיות מקור מצויין למחלות...) אבל מוציאים בקלות, ללא כל פקפוק, מאות שקלים משום שרופא (שלא בטוח שההכשרה שלו בכלל רלוונטית כי כבר ראיתי שמדובר ברופא כללי שקורא את הנחיות משרד הבריאות שמעודכנות ללפני שנתיים...) אמר להם זאת וכל זאת מבלי לשאול את השאלות המתבקשות, כגון מהם תופעות הלוואי. תודה בכל מקרה

jeshu

New member
העלית נקודה מעניינת בכל אופן לי אמרו במרפאת המטיילים בלב המפרץ לפני שנתיים שהיעוץ תקף לשנתיים - כל שאם אני בא לפני תום השנתיים אני לא צריך לשלם שוב. בנוסף - רעיון מעולה לברר את מחירי החיסונים בביתי חולים בארץ היעד.5אני קיבלתי חיסון אחד בבנגקוק וזה עלה אותו הדבר +- 5 שקל.אתה יכול ליצור קשר עם שגרירות ישראל בארץ היעד ולשאול על בית חולים מומלץ ולברר איתם האם יש חיסונים.השאלה היא מה יהיה עם תגיע ותגלה שאין. יש גם עוד עניין מרגיז - יש חיסונים שיש איזה סיכוי של אחד ל שיגרמו לתופעות לואי ולכן הם לא מוכנים לתת אותם לפני טיסה.או שלוקח זמן עד שהם פועלים - ואז אמרו לי "אל תצא מלימה עד תאריך זה וזה (הסתדר יופי כי יש מה לראות בלימה.

נכון מאוד

צודק, יש חיסונים שחשוב להקפיד לקחת אותם לפני הנסיעה משום שמדובר בכמה שלבים וגם בגלל תופעות הלוואי. לעומת זאת ישנם חיסונים שאני לוקח במדינות היעד. לכן ביקשתי מידע רק לגבי החיסונים הספציפיים הללו שאני מעדיף לקחת כאן. לגבי השאר יש לי קשרים מקומיים. שוב תודה.

מוטי, לא לכעוס

למרות שאין לי נתונים מדוייקים עבורך אני מרשה לעצמי להגיב. לפני שהתחסנתי התקשרתי למרפאת המטיילים בתל השומר, שם דווקא כן נתנו לי מידע מדוייק על עלות כל חיסון לידיעתך

sela v

New member
חוץ מזה

את הצהבת קניתי בבית מרקחת עם מרשם הרופא הכללי שלי, והאחות בקופת החולים חיסנה אותי. חוץ מזה. האם באמת קיים הפרש גדול במחירי החיסונים? באמת יהיה מעניין לעשות השוואה, ואולי אפילו אפשר לארגן בפורום רשימה של כל המקומות שאפשר לעשות בהן את החיסונים.

shalevoosh

New member
מחירים נכונים להשבוע

השבוע קיבלתי חיסונים במרפאת לב המפרץ אני שייך לקופת חולים כללית ויש לי כללית מושלם, יעוץ רופא+ צהבת A צהבת B טיפוס הבטן טטנוס קדחת צהובה ודלקת קרום המוח עלה 245 ש"ח. זה מחיר די מגוחך וזה בגלל שלכללית מושלם יש הנחה במקום של 75 אחוז. לדעתי שווה, וזה אחרי סקר קצר שעשיתי במשרד הבריאות וקופת חולים מכבי.

popa 11

New member
מחירים של משרד הבריאות

A צהבת 112 ש"ח (בבית מרקחת של הכללית 180 ש"ח) (B צהבת בבית מרקחת של הכללית 20 ש"ח) דלקת קרום המוח 75 ש"ח קדחת צהובה 50 ש"ח טיפוס הבטן 50 ש"ח עלות הרכבת החיסונים 61 ש"ח (את הייעוץ עשתה אותה אחות שהזריקה לי, כנראה שלא נהוג שם להשתמש ברופאים) עלות פנקס חיסונים בינ"ל 55 ש"ח ועוד משהו: 12 כדורי מלרון 270 ש"ח בבית מרקחת פרטי 12 כדורי לריאם 160 ש"ח בכללית המחירים הם לאנשים לא מושלמים...

sela v

New member
מישהו מוכן לעזור

בריכוז החומר ומחירי החיסונים כמאמר, כדי שנוכל לעלות את זה למאמרי הפורום? עוד מידע שיוכל לעזור הוא המקומות שאפשר להתחסן, כולל מספרי טלפון.

גרצייה

New member
זה המחיר אחרי ההנחה של ה- 75%?

לגבי הצהבות - המחיר כולל את כל הזריקות (2 ל- A ו- 3 ל- B)? מה לגבי דלקת המוח היפנית (או איך שקוראים לה
)?

קצת בעיה

משום שאנני רופא וחשוב מאוד שכל אחד יתייעץ ספציפית בנוגע למצבו (כך אני עשיתי), אזי החיסונים שהוא צריך ותיזמונם תלוי במגוון של גורמים בין היתר, מתי הוא נכנס לאיזורים הדורשים חיסונים, כמה זמן יש לקחת מראש והשלבים שלהם, כנגד מה הוא מחוסן כבר, תגובות בין-תרופתיות ועוד - אני מעדיף שלא לתת כאן פרטים שעשויים להתפרש כעצה או כדבר הנכון לעשות. מצטער.

למעלה