מחירים.... צריך עזרה

amirzror

New member
מחירים.... צריך עזרה

שלום חברים אני מתוכנן לטוס ב13 אוגוסט לשבועיים אז יש לי כמה שאלות... איך העונה עכשיו מבחינת מזג אוויר? אז תכננתי קודם לטוס קודם לצאנג מאי לעשות טיול ג'יפים שלושה ימים ואז לטוס צפונה לאיים ולטייל בין כל האיים ... לחזור כמה ימים לפני הטיסה לבנקוק ולבלות שם עד הטיסה.... עכשיו רציתי לשאול לגבי הטיסות הפנימיות אם יש מצב לקנות כמה טיסות יחד כדי לקבל מחיר טוב יותר?... ואם כן כמה זה עולה? ואם לא אז כמה יעלו לי הטיסות? עוד שאלה היא אם בכלל בזמן הקצר הזה שווה לי לעשות את צאנג מאי שלושה ימים או שעדיף שאני יתמקד בבנקוק ובאיים?

דותן1

New member
שבועים

לדעתי זה יהיה קצת לחוץ בשביל להספיק כ"כ הרבה בכ"כ מעט זמן. אם בכל זאת תרצה להגיע לצפון,עשה זאת כמה שיותר קרוב לנחיתה בתאילנד (עוד באותו יום אם יתאפשר) ופשוט תתחיל לרוץ נגד הזמן,אל תבנה על יותר מ-2 איים... לגבי מחירי טיסות- גם אני הייתי מעוניין לקבל תשובות מהחבר'ה כאן.

espen

New member
תשובות

מזג אוויר - בבנגקוק אין בעיה, כל כך חם שם שהמונסונים הם דבר מבורך... באיים לעומת זאת קצת גשום מדי - לא מספיק כדי לדחות את הטיול לעונה אחרת, אחרי הכל תמיד יפה שם, אבל זה מאד יפגע בהספק שלך, כי תצטרך לבלות כמה ימים בכל אי כדי לתפוש יום של שמש. תוסיף לזה את העובדה שהתעבורה שם די מוגבלת מבחינת זמנים ואפשרויות יחסית לטיול קצר כמו שלך, ושלדלג בין איים בסירות מיטלטלות בגשם זה לא תענוג גדול, כך שכפי שנאמר - אל תבנה על יותר מאי אחד או שניים. אגב, יש קבוצה של איים בדרום-מערב (באיזור קראבי ופוקט) וקבוצה בדרום-מזרח (באיזור סוראט תאני). אחד מהצדדים אמור להיות גשום פחות בעונה הזו - אני לא זוכר איזה, אבל כדאי לבדוק ולהתמקד באיים שבו (בטיול כה קצר אני מניח שלא תספיק לבקר בשני הצדדים). צ'יאנג מאי או לא - אני לא חושב שתספיק לבלות גם בצפון (צ'יאנג מאי נמצאת בצפון והאיים בדרום, כפי שנאמר כבר כאן) וגם בבנגקוק. קח בחשבון שמעבר לשלושת ימי טיול הג'יפים תרצה או תיאלץ לבלות בצ'יאנג מאי עוד לילה או שנים, כדי לראות את העיר עצמה, כדי להתארגן, או כדי לסדר ענייני תעבורה. מה גם שהתעבורה, בעיקר בעניין האיים, גוזלת זמן רב אפילו אם לוקחים טיסה (כי טיסה לוקחת אותך לשדה התעופה, משם תיקח אוטובוס או כמה אוטובוסים לנמל, ומשם מעבורת לאי. ולרוב יש המתנות די ארוכות בין השלבים הללו). בקיצור לפי דעתי יש שתי אפשרויות: אחת - לשהות 4-5 ימים בצפון כולל טיול הג'יפים, את שאר הזמן באיים ואת היום האחרון בבנגקוק לקניות והתארגנות (בלי לטייל בעיר); שניה - לוותר על הצפון ולהתמקד בבנגקוק ובאיים. מחירי טיסות - טיסה פנימית מפוקט לבנגקוק, כולל מעבורת מקופיפי בו שהיתי לפוקט ומיניבוס לשדה התעופה, עלתה לי 2800 באט (כ-280 ש"ח). ניתן לקנות חבילת טיסות מהארץ באופן שמוזיל את המחיר, אבל קח בחשבון שלא נדיר שאנשים משנים את מסלול הטיול או את משך השהייה בכל איזור בזמן הטיול עצמו, וחבילת טיסות קבועה מראש כמובן לא מאפשרת זאת. בהצלחה, ושיהיה בכיף בטיול

PURE EVIL

New member
למשל ביררתי היום לגבי חבילת טיסה..

3 טיסות פנימי עולה 200 דולר . בנגקוק לצאנג מאי צאנג מאי לפוקט פוקט לבנגקוק בהצלחה . אכן מסכים איתם שטיול לשבועיים זה ממש מעט , ממליץ לך להגדיל את החופש לחודש לפחות.

למעלה