מחירים לדברים

dotan0707

New member
מחירים לדברים

למישהו יש מושג על מחירים (זולים) של כמה דברים (למתחילים)- -סקייטבורד, עם גלגלים רכים -קסדת חצי -מגינים -שעווה לסלייד וזה מביש להופיע בספוק עם מגינים וקסדה?

כנס

סת'כל בתכלס סקייט מקצועי עולה בין 700-900 ש"ח,וכל חלקים קונים בנפרד, צירים, קרש ועוד... אבל אם אתה מתחיל אל תקנה סקייט מקצועי בגלל שלא בטוח שאחרי כמה זמן תרצה להמשיך ולהשקיע. לך למגה ספורט תקנה סקייט בין 200-300 ש"ח אם תרצה להמשיך ליסוע לאט לאט קנה קרש, גלגלים,צירים,לאגרים. בקשר לקסדת חצי לך לכל חנות ספורט וזה יעלה לך 200 -250 ש"ח בערך. שעווה לסלייד לא עולה הרבה, כך נר ותמרח על הרייל,ספסל או מה שאתה רוצה לעשות סלייד\ גריינד. ובקשר לבושה שלך להופיע עם מגינים וקסדה בסשן, אל תשים על מה שאומרים לך, תהיה מרוכז בליסוע במיוחד שאתה מתחיל. בהצלחה...

dotan0707

New member
כמה דברים

א'- ראיתי קסדה ב120 ב- הגוף שלי לא קופץ עד שהוא לא יודע שהוא בטוח (זה לא בשליטתי) ג- ואם זה יהיה נר צבעוני? ד- אין קרשים יותר זולים?!?! בקשה דברו איתי באייסי

כנס אחי..

תשמע אם אתה מחפש משהו מעפן כזה סתם בישביל להתחיל לך לחנות של צעצועים קנה סקייט ב50 שקל.. אחרי זה אם תראה שזה בישבילך וזה כיף לך תקנה spin במגה ספורט ב200 שקל קומפלט.. תשבור אותו עד שתצליח אוללי או אולי אפילו קיקפילפ או הייל ואז תקנה מקצועי כי חבל שסתם תקנה מקצועי ותהרוס אותו על תרגילים בסיסים במקום אל תרגילים שווים כמו וראיל קיקפליפ אוסי וכאלה.. אחרי שתצליח דברים כאלה תקנה מקצועי ותתחיל לשחוט ולסוע אם ילדים שגם נוסעים על סקייט... א: זה לא משנה העיקר שתהיה מוגן... ב. תתאמן על זה ג. אז יהיה לך תרגיל אם ריח טוב וצבע.. זה לא משנה.. העיקר שזה יהיה מחליק והעיקר שעווה ד. אמרתי לך כבר... בהצלחה אחי..

b e n i s h a i

New member
תומר מה אתה מדבר שטויותת

לך תקנה במגה ספורט אבל עדיף שתקנה כבר מקצועי סע בפנאן עם קסדה ומגנים תוך כמה כבר תהיה יציב עם הסקייט ואז כבר תסע בלי מגנים (אם באלך תיודע..)ושעווה כל נר מסכן ..

dotan0707

New member
אני כבר מתחיל לשלוט באולי, וגלגלים רכים זה יק

אני כבר מתחיל לשלוט באולי, וגלגלים רכים זה יקר יותר

b0redavid

New member
הסקייט הכי בטוח הוא מקצועי

אל תקנה חרא של מגה ספורט עם גלגלים מפלסטיק כזה, הוא לא יזוז (ואם יזוז אז יתקע ותעוף) וגם הצירים לא בטוחים (גומיות חרא)... ודווקא פחות נתקעים בגלגלים קשים (באבנים יענו), כי הם כזה מרחפים מהקרקע בזמן שרכים נצמדים כמו גומי. אז לקצר עניין, עצה: קנה מקצועי יד שניה - עכשיו תבוא לי בקטע של "אבל אני לא מבין בכלום וידפקו אותי!", ואתה תהיה צודק. אז אל תשבור את הראש, קפוץ לסטריט מאשין (חנות סקייט בבן יהודה 198), שם מבינים עניין ואולי יסדרו לך יד שניה במחיר טוב, עוזרים שם לאנשים טובים וזה.

shiker

New member
מה אתה רוצה לקנות דבר אלי יש לי הכל חח

ומי שיצחק עליך בספורתק אני יקרא לפרננדז הוא "יראה לו מי הבוס

למעלה