מחירים כסף ו NX

TheParrot

New member
מחירים כסף ו NX

בעקבות הפתיחה של מקדש הזהב לכולנו יצאו דרופים טובים, ואני מניח שניצטרך את השירשור הזה לימים הבאים D: אז ככה , מישהו יודע כמה שווה GM scroll - Claw For ATT 100%?

Maple thief shield

עם פוטנציאל +8 int 2% int סתםםםם, באמת נראה לכם שזה ימכור? XD אה, וזה +3 LUK ו60% לKATARA, ו60% לPOLE ARM , שניהם לATT

Gen3siS

New member
עוד לא פתחתי את הפוטנציאל של המגן שלי ../images/Emo8.gif

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gifבדיקת מחיר!../images/Emo41.gif

אז מצאתי הרבה דברים עם פוטנציאל, הרוב לא משהו אבל אולי מישהו יודע כמה זה שווה?

בדיקת מחירים + התייעצות

ש לי המון. המון. המון. מוצרים למכור. עכשיו אני לא בטוח אם למכור אותם או לשים אותם בטרייד... אז כמה הם שווים בסקניה והאם מישהו רוצה משהו מתוכם?

הסקרול לBW לא שווה הרבה

וה100% ראיתי שעולה משהו בין 250 מיל ל500 מיל... חכה עם זה קצת, אחרי האיוונט המחירים בטוח יקפצו D:

כעיקרון בגלל שהוא בפייטר שהוא שחקן שוליים..

מכרתי אותו בסכום זעום שמספיק לי לגמרי.. 10 מיל + 64 מתכוני Wise Royal Pauldron + כמה אקוויפים ( אחד עם פוטנציאל נחמד ). אולי נדפקתי - אבל לא אכפת לי.

זה לא לפייטר ופייטר זה לא שחקן שוליים

יחי הדיוק בעובדות. פלדין משתמשים בזה. וזה לא מבוקש כי זה איטי וחרב מהירה.

לא לא לאא.. ../images/Emo3.gif

התכוונתי שהוא לא השחקן הראשי שלי ( קרייזי הראשית בסקניה ) אז לא משנה לי להפסיד כסף בעסקאות חליפין.. והפסדתי!

אבישי ר

New member
שאלה נובית ביותר

איך אנשים קונים חפצים ביותר ממקס מסוס? הרי אי אפשר להחזיק על הדמות שלך יותר ממקסמסוס וגם בטרייד אפשר לשים רק עד מקס מסוס מישהו יכול להסביר לי?

Hasselblad

New member
מאוד פשוט

מקס מסוס + חפצים שווים את שאר הסכום. לרוב מגילות לבנות/מגילות 50%/כפפות אתק (10 אתק לרוב)

אם מישהו מוצא בFM שיגיד לי

אני לא מצליחה למצוא
אם יש למישהו אני אשמח לקנות גם

למעלה