מחירים במכבי

DannyZ5

New member
המכתב שנשלח למכבי

זה נוסח המכתב ששלחתי אין זכויות יוצרים אתם רשאים להעתיק, לשנות קצת, להתאים אליכם ולשלוח גם. אולי זה יעזור לאן שולחים, כתובות מכבי =================================================================== ‏28 ליולי 2004 לכבוד קופת חולים מכבי פניות הציבור שלום רב, הנדון: מחיר מקלונים למד סוכר FreeStyle בקופ"ח מכבי לפני כחודשיים שלושה אובחנתי כחולה סוכרת. לשם בדיקות ביתיות הונחיתי לבצע בדיקות סוכר ביתיות ורכשתי מכשיר מסוג FreeStyle. במקביל אני חבר במספר פורומים באינטרנט בהם סוכרתיים מחליפים מידע רלוונטי. אחד הנושאים החמים הינו השוואת מחירים בין קופות החולים. מתברר, שכחבר בעל מגן זהב במכבי, אני משלם 31.70 ₪ לקופסא בעלת 50 מקלונים (ניתן לרכוש בהנחה רק בבית מרקחת של הקופה) לעומת חבר בקופת חולים כללית שמשלם רק 11 ₪. כלומר חבר במכבי משלם פי 3 מחבר בכללית. הפרש זה נראה לי מוגזם ביסודו ולדעתי עליכם לבדוק עדכון המחיר. קופ"ח מכבי מצטיירת כאן כקופה מאד יקרה למרות שהיא מתיימרת להיות בין הזולות. בבדיקה שערכתי, אדם פרטי יכול לרכוש את המוצר בארה"ב במחיר של 27-28$ שהם כ-130 ₪. אם מכבי אמורה למכור לי את המוצר ב-10%, הוא אינו אמור לעלות לי 31.70 ₪ אלא כמו שעולה לחבר הכללית. מכבי, אשר רוכשת בכמויות הרבה יותר גדולות מאשר אדם פרטי, בוודאי רוכשת במחיר אף יותר זול. מחיר שאינו מגיע למבוטחי הקופה. אודה לכם אם תוכלו לרענן את המחיר למבוטח כך שישאף למחיר אותו משלם חבר הכללית. אנא הודיעו לי החלטתכם ואשמח לעדכן את חברי הפורומים השונים לגביה ולפרסם בטבלאות ההשוואה את המחיר החדש (אם וכאשר). בברכה,

למעלה