מחירים במכבי

DannyZ5

New member
מחירים במכבי

הייתי הבוקר בבית המרקחת של הקופה: מחירים: קופסת מקלוני פריסטייל (50 יח') - 31.70 גלוקומין 850 - 11.90 א. שושן, תעדכני טבלה ב. מי זה שקנה בכללית קופסה ב-11.00 ש"ח שיקום (ואז אני מבקש לסרוק לי חשבונית כי בא לי להתלונן על המחיר במכבי). מה זה
זה כפול 3 במחיר. ממש עיצבן אותי. אז אנא, מי שיכול לסרוק לי חשבונית של הכללית בה כתוב שחור ע"ג נייר את המחיר הנ"ל, שיסרוק וישלח.

יש לי קצת בעיות עם תיקון המאמרים

אבל מחר אני בקופ"ח כללית ואבדוק בדיוק כמה עולים הפריסטייל. בכל מקרה בשלב זה או אחר יוסף לטבלה
תמשיכו להוסיף נתונים

היי דני,

בדיוק שצריך את הסורק הוא לא עובד !!!
בכל אופן מולי יש קבלה של 4 חבילות של מקלוני בדיקה לפריסטייל, המחיר ל4 הוא 47.98 (מחיר ליחיד 11.99 שח) אשמח לשלוח לך פקס של הקבלה. אוהד

אוהד צודק המחיר לקופסא

הוא 11.99 המחיר שאתה שילמת הוא באמת מופקע אבל תיבדוק טוב ליפני שאתה צועק כי יכול להיות שבקופה שלך מגבילים אותך במיספר המקלונים ויכול להיות שעברת את המיכסה המוקצבת ולכן המחיר הגבוה

DannyZ5

New member
לא עברתי

ולא נעליים. היא רצתה למכור לי 4 קופסאות וקניתי 2 (הייתי קונה 4 בגלל התור שיש שם והחניה שאין שם) אבל המחיר ממש הפתיע אותי. אמרתי את זה לרוקחת ושאלתי לאן לשלוח מכתב תלונה. היא נתנה לי וגם ענתה במקומם שהיא כבר יודעת מה תהיה התשובה: "זה לא בסל וכל קופה מסבסדת את מה שלא בסל כראות עיניה" גם אם הייתי קונה קופסא אחת זה היה המחיר. לנסות ולשנות את זה לא יעלה הרבה - אז ננסה. הדבר האחרון שקופ"ח רוצה זה תדמית של יקרנית, n'est pas

מיימוש

New member
מחירים במכבי

דני הי, אני גם קונה בבית מקחת של מכבי ומשלמת 50 ש"ח לקופסא! אני אשמח לדעת איפה אתה קונה, כי מדובר בהבדל משמעותי מאוד!

DannyZ5

New member
בהשל"ה

לא יודע אם זה משנה - יש לך מגן זהב? ז"א יכול להיות שלכולם המחיר זהה ולא משנה אם יש מגן או לא. בנוסף: הייתי עכשיו בסופרפארם ושאלתי על המחיר: התשובה הייתה 11.00 ש"ח.... לחברי כללית. זאת אומרת שחברי כללית לא רק שמשלמים בזול, הם גם לא צריכים ללכת באופן מיוחד לבית מרקחת של הקופה - הם יכולים לקנות בכל סופרפארם (ואולי גם בעוד פארמים)...

אני חושבת שיש סופרפארם

שיש לו גם הסדר עם מכבי נדמה לי הניו - פארם שווה לברר לא? את מתנדב להתקשר למוקד של מכבי ולשאול
?

avramavi1

New member
לניו פארם יש הסדר עם מכבי וכללית

רק שאי אפשר לקבל שם אינסולין אלא רק בבית המרקחת

avramavi1

New member
ותפסיקו לבכות!!!!

כי אני בכללית מושלם ואני רוצה להגיד לכם שהם מגבילים אותי שם ל-4 קופסאות בחודש אתם יודעים את זה???!!! אז יופי אנחנו משלמים מחיר יותר נמוך אבל מגבילים אותנו במס' הקופסאות אז מה יש לכם להגיד עכשיו????????? וקופסא מקלונים לפריסטיל עולה בבית מרקחת פרטי כ350 אז ככה שאם נגמרים לי הסטיקים ואני צריך לקנות באופן פרטי... (ואל תגידו לי לכתוב מכתב ולהתלונן כי זה הכל סתם חרטה)

DannyZ5

New member
רק אם תפסיק לכעוס ../images/Emo92.gif

אוקיי, לי נראה 4 קופסאות - שיא, אבל יכול להיות שאתה צריך. עדיין שווה לי לנסות להתלונן למכבי - מי יודע, אולי אני אצליח
וכאשר אשלח, אני אידע את כל באי הפורום ואם עוד כמה חברי מכבי מתוקים ישלחו לשם אולי נזיז משהו. אנחנו הולכים להיות עם זה הרבה זמן. ולענינך הפרטי: לא יודע אם התכוונת ברצינות לכך שכאשר נגמר לך אתה קונה ב-350 ש"ח בבית מרקחת פרטי אבל אם כך הוא הדבר, למה שלא תקנה ישירות באינטרנט בארה"ב
יצא לך הרבה יותר זול
ׁ בבדיקה מהירה שעשיתי באתר diabetesnet - קופסא של 50 עולה 27.95$ (125.75 ש"ח) ועוד 5.25$ משלוח (23.62 ש"ח) יחד יוצא 150 ש"ח (רחוק מ-350 ש"ח ונדמה לי שעל תרופות אין מכס וגם על משלוח פחות מ-50$ אין מכס). אני קונה לאשתי כבר שנים עדשות מגע יומיות ישירות בארה"ב, יש על זה מכס, ואני עדיין חוסך לפחות 50% על פני רכישה בארץ. נכון, זה לא זמין כמו הבית מרקחת מעבר לפינה אבל אם את יודע שיש חודשים שאתה עובר את המכסה - קנה בארה"ב - 150 מול 350 - הבדל גדול - ולא השקעתי הרבה זמן - אם הייתי מחפש אולי הייתי מוצא יותר זול

avramavi1

New member
תודה רבה!!!!

האמת שרק פעם אחת קניתי בבית מרקחת פרטי כי יש לי חברים שאני לוקח מהם כשאני ממש על הקרשים ותודה רבה על העצה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avramavi1

New member
ואפשר לשאול איך מצאת את זה?

כי גם אני משתמש בעדשות (יומיות של סני דאי או חודשיות של DISPO)

DannyZ5

New member
בקלות

מנועי חיפוש. הבעיה היתה למצא חברה שגם שולחת מחוץ לארה"ב. מצחיק, הגעתי גם ל-eBay, כן, גם שם מוכרים - משהו כמו - משומש במצב טוב כאילו שמדובר במאפרה. יש שם אחד שמוכר 300 סטיקים והוא מפרט את תאריכי התפוגה: 02/2004, 05/2004 כנראה הוא לא שם לב שזה כבר עבר. בכל אופן זה משהו שלא הייתי קונה ב-eBay. לעניין העדשות - תן יותר פרטים כדי שאוכל למצוא ורצוי בשפת במקור (יענו אנגלית) ובפרטי (כי תיכף ירדו עלינו כל האחרים כי זה לא שייך)

אופס עכשיו ראיתי

שכתבת שלא נדיד לך לפנות אליהם - אני אישית חושבת שזה טעות - אמנם לוקח להם זמן אבל הם מגיבים וברצינות !! בכל מקרה היתה פה המלצה לבקש מהרופא עוד מרשם ולגשת לסופרפארם ולקנות במקביל באותו חודש עוד. הקשר של המחשבים שלהם לקוי - אבל אני לא אמרתי לך את זה

avramavi1

New member
אבל הרופא לא רושם יותר

אני יודע שהקשר ביניהם לקוי אבל הרופא בעצמו לא מוכן לתת מרשם ליותר מ-4

רופא הסוכרת או רופא המשפחה?

ניתן לבקש גם מרשמים במרפאות הסוכרת. הם בוודאי לא יתנגדו שתבדוק יותר.

avramavi1

New member
רופא המשפחה לא מסכים ליותר מ-4

אבל גם אם יתנו לי מרשם ממרפאת הסוכרת אני עדין צריך ללכת לרופא המשפחה כדי שיאשר אותו וידפיס אותו על הנייר המיוחד של קופ"ח (והוא ל ידפיס כי הוא כבר נתן לי 4)

למעלה