מחירון מוטו

gal80gs

New member
מחירון מוטו

האם זה הגיוני שמחירון מוטו הוריד את ערך האופנוע שלי ב-5500 שח מהחודש שעבר? BMW R80GS 1997

כר דשא

New member
תלוי את מי שואלים ../images/Emo152.gif

אם תשאל במוטו יגידו לך שכן. בקישור מופעים סדרת ידיעות על נסיון שנעשה לאזן את מחירון מוטו.

gal80gs

New member
לא הגיוני

איך זה הגיוני שהאופנוע איבד יותר מ-10% מהערך שלו בחודש אחד לאחר ששמר על מחיר קבוע במשך שנתיים?

Xטיל

New member
או באופן אחר...

האם זה הגיוני שאופנוע יאבד 10% מערכו במשך שנתיים? כן, האם זה הגיוני שאופנוע ישמור על ערכו במשך 23 חודשים ואז יאבד מערכו 10% במשך חודש? לדעתי לא, אבל זה ההגיון של גב"ב למרות שהוא כבר הצהיר שמדיניות של ירידות ערך חדות לעתים רחוקות הם לא צורת ניהול נכונה של מחירון.

Tolki

New member
אולי זאת בדיוק הסיבה לפיחות החד

תחשוב קצת בהגיון, במקום לעדכן כל שנה כמו שצריכים לעשות , עידכנו רק לאחר שנתיים . אז או שהיו מורידים לך כל שנה 5% או שאחרי שנתיים 10%. נראה לי שזאת לא תופעה חדשה, לכלים שהם קצת אקזוטיים . גם לקטנוע שלי (Aprilia SrLC) היה מקרה דומה. מקווה שהבנת את המסר שניסיתי להעביר

raanansh

New member
בהחלט כן

אם התחילו להביא דגם חדש או שנתון חדש אז זה בהחלט משפיע ... מצד שני , זה במת ירידה עצבנית במחירון... המחירון של הכלי שלי עלה דווק באיזה אלפייה..

alfred

New member
במקרה של הGS, אלפרד לא מבין

איך קשור מחירון מוטו לעניין. הרי מעולם לא היה קשר בין מחיר העסקאות בשוק, לבין מחירון מוטו. אלפרד (וברוך הבא, אגב), היה נשאר רגוע.

gal80gs

New member
אז מה קובע

הכל טוב ויפה אבל אם אני רוצה למכור את האופנוע וכל פוץ שמתקשר אומר מציע לי סכום התחלתי שהוא פחות ממחירון מוטו, אז כנראה שהסטנדרט למחיר של אופנוע משומש הוא מחירון מוטו, אלא אם כן יש לך סטנדרט אחר. ובשביל החוויה באופנוע חדש (מה לעשות, תמיד חושבים על האופנוע הבא, לפחות אני) צריך לקבל כמה שיותר על האופנוע הישן

v f r

New member
תגובות למחירון מוטו

המחירון האחרון של הבוקסר הזה אינו ראלי בעליל וזאת בנוסף למחיר הראלי של האופנוע שהוא בדרך כלל גבוה ממחיר המחירון הפיחות החד בשער המטבע האירופאי.כל שנותר לעשות הוא למלא את הדואר של גיא בן ברק בתגובות זועמות על פרסום מחירון זה . במקרה אחר ER5 הדבר עזר והמחירים טפסו חזרה.

zataomm

New member
תמים תהיה עם ה' אלוהיך...

באמת נראה לך שכמה פקסים/מיילים/טלפונים מבעלי ER, העלו תהיות בליבו של גב"ב שאולי ההורדה במחירו של האופנוע הייתה מוגזמת? הטלפון היחידי שחדר את ליבו הערל (אם כבר תנ"ך, אז עד הסוף) היה מגדי אבירם מבעלי מטרו (זו רק השערה, יתכן שמישהו אחר בחברה הפעיל את הלחץ הנדרש) המפרסמים מספר 1 של מוטו. או במילים אחרות: money talks bulshit goes (ודי לחכימא...). ולבעל ה- GS, אני יכול לשלוח לך מכתב ששלחתי לגב"ב אודות ירידת מחירו הדרסטית של אופנועי, רק תחליף את שם האופנוע במכתב. או מאידך תחסוך לעצמך בול, אני אכתוב לך מכתב תגובה מתאים (גודל השוק, ביקוש, הפסקת היבוא, עליית היורו, דגמים חדשים, רוצה עוד?).

כRובי

New member
ה"בכלל" כנראה מתייחס לשאר

העיתונים שמופקים במערכת (הגה , עיתון חי וכו'..)

C O L T

New member
אני כבר רואה...

עשרות אלפי מכתבים מבעלי בימרים זועמים, המציפים את הדואר של מוטו ועוצרים לחלוטין את תפקוד המערכת עם שקי הדואר. נו באמת.

עשרות אלפי מכתבים?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אולי התכוונת למאות אלפי מכתבים?

v f r

New member
אוי אחי קטני האמונה

בואו ואספר לכם סיפור לפני כמה שנים הייתי הבעלים הגאה של לנציה דדרה(אחלה אוטו נהרג בתאונה) למרות שאין הרבה מכוניות כאלה בארץ המחיר במחירון יצחק לוי ירד בעיקביות בכל חודש.התקשרתי למשרדו של הנ"ל ודברתי עם אחד השמאים והוא הסביר לי שהמחיר נקבע לפי היצע וביקוש. אני מצידי הסברתי לו כי בחודשים שקדמו לשיחתנו לא הוצעה אף דדרה למכירה ולכן לא היה שוק של היצע וביקוש ולכן המחירים שקבעו למכונית היו דמיוניים. הבחור הבטיח לבדוק את הנושא ולהפתעתי בחודשים לאחר שיחתינו המחיר התחיל לטפס חזרה. אני לא יודע אם יש קשר בין המקרים אבל לפעמים יש הפתעות.

למעלה