מחירון לוטרינרים

מחירון לוטרינרים

מישהו נתקל פעם במשהו כזה? כמה אתם משלמים עבור בדיקה, חיסון וכד'?

gaia20

New member
לא נתקלתי במחירון

אבל אני יכולה להגיד לך שהוטרינר של הכלבה שלי לקח לי בפעם האחרונה שהיתי אצלו, 100 ש"ח עבור ביקור שכלל ניקוי יסודי של אוזניים, בדיקה של עור אחרי תספורת, בדיקת ציפורניים, מדידת חום, וריקון הבלוטות המסריחות בתוסיק עבור כלבת הוא לוקח לי 100 פלוס, בערך 130 אבל אני כבר לא זוכרת עבור תולעת הפארק לוקח לי בסביבות ה 50 ש"ח תילוע בסביבות ה 30 ש"ח

lilithmm

New member
מחירון

במחירון כתובים כמה דברים שלא תואמים את מחירי השוק. ראו בעצמכם באתר פטנט. אני לא משלמת ולא שילמתי לעולם על בדיקה. חיסונים אני עושה במועצה. טיפולים אחרים אני משלמת מחיר רגיל עד מחיר נמוך מאוד. יש לי מחירים לחיות נטושות (משהו כמו 100 שח לשעת עבודה ועלות החומרים), ומחירים מיחדים בשבילי, למשל עיקור חתולה 200 שח. אני מתנגדת למלחמה נגד הוטרינרים, המלחמה שנועדה להוריד להם את המחירים לתחתית ולגרום להם לשנוא את המקצוע. ווטרינר שעוזר לי אם בעלי חיים, מטפל בהם במסירות ולוקח על עצמו את רוב העלויות, כשאני אגש אליו לטיפול בבע"ח שלי אני לא אברר מחיר. מה שהוא יגיד, קדוש לי. יש לי וטרינר נוסף שלקח לי על עיקור וחיסונים של כלבה נטושה 550ש"ח ועוד בכה אח"כ ואמר שחלק מהחיסונים הוא הסכים לעשות באותה עלות בטעות. וודאי שאני לא חוזרת אליו. אני חושבת שאנחנו צריכים לתגמל את הוטרינרים שעוזרים לנו עם בע"ח נטושים ולא לומר מילה כשאנחנו מטפלים בבע"ח שלנו. באופן כללי, לי לא נראה שצריך לגבות עבור בדיקה. אני גם לא הולכת לרופא שיניים שגובה עבור בדיקה.

Oogi

New member
אצלי:

בדיקה - חינם חיסון משושה - 120 ש"ח חיסון כלבת (ללא שבב) - 50 ש"ח

האפי לי

New member
מצאנו וטרינר מקסים

שלא דורש כסף על ביקור. היום בשוק יש המון וטרינרים לחלקם פשוט היה פחות מזל מאחרים וזה הוביל אותם לאי הגזמה כספית למשל על טיפול בקרדיות הוא לקח מחיר מצחיק של עלות הטיפות והזריקה

האפי לי

New member
ועוד תוספת לגביו

בדיוק כמו הוטרינר הקודם שהיה לנו שניהם מטפלים מטעם עמותה. הקודם היה שוחט אותנו במחירים ונתן הרגשה שזה על חשבון חצי מהחתולי רחוב שבהם הוא טיפל השבוע, לעומת זאת לוטרינר שלנו עכשיו יש חבורה ענקית של חתולי חצר שאף אחד לא אימץ ונשארו ליד המרפאה שלו, למרות זאת אנחנו לפעמים נבוכים מהמחירים הנמוכים שלו ומהשירות האדיב, מהנחמדות וממה שהוא עושה למענינו. הוא גם הגיע למספר ביקורי בית אצלינו ואצל שכנים והקודם השחטן לעומתו לא קיבל אותנו ללא תור קבוע מראש ומעולם, גם במצב חירום לא הגיע לביתנו למרות שהמרפאה שלו הרבה יותר קרובה. בקיצור לילית אמרה נכון- זה לא נכון להלחם עד חורמה במחירי הוטרינרים אבל זה שיש 10 יותר מוכרים לא עושה אותם בהכרח הכי נעימים או הכי טובים זה עושה אותם בעיקר הכי יקרים ועמוסים בעבודה

© Tweety ©

New member
לוטרינר שלי

יש על השולחן מחירון בהקשר למחיר שאמורים לקחת לחיסון,עיקור,סירוס וכו'. למה?

למעלה