מחיקת browser cache

monshu

New member
מחיקת browser cache

הי חברים, אני כותבת איזה SCRIPT שפותח browser וכותב כתובת URL שמכילה את ה-user&password ונכנס לאפליקציה. הבעיה היא שאם אני מנסה לאחר מכן לפנות לאותו URL עם user/pass אחרים אני לא יכולה כי ה- user/pass הקודמים נמצאים עדיין ב- CACHE. האם יש פרמטר סטנדרטי שניתן לתת ב- URL שימחוק את ה- browser cache? יעל

galh

New member
את יכולה לנסות:

1. לבדוק אם יש לך אופציה להגיד לפונקציה שאת משתמשת (איזו?) לא להביא עמודים מה- cache. 2. אם יש לך שליטה על עמוד ה- HTML אז תגדירי אותו בתור no-cache ו- expired עם תאריך ישן, 1/1/1970.

monshu

New member
תודה על העזרה

אז זהו שה-login page שומר את ה-user/pass ב-cache ואין לי אפשרות לשנות זאת. לכן ב-script שאני כותבת רציתי למחוק את הcache לפני ה- login. יעל

galh

New member
איבדת אותי.

של מי ה- login page? איך הוא שומר את הנתונים? באיזה שפת סקריפט את משתמשת? באיזו מערכת הפעלה? הדרך היחידה ש- login page יכול לשמור נתונים אצלך זה לשלוח לך עוגיה (cookie בלעז). תמחקי את המידע הזה והוא לא ידע כלום עליך.

monshu

New member
את זה אני יודעת... אבל...

אני רוצה למחוק את ה cookie בכל login שה- script עושה ובגלל זה רציתי לדעת האם יש אופציה למחוק את ה- cookies באופן אוטומטי ולא ידני. ה- script נכתב ב-VB. יעל

galh

New member
אז למה לא אמרת? ../images/Emo3.gif

קוראים קצת ב- MSDN על הנושא Managing Cookies. יש שם הסבר על InternetSetCookie שמאפשר לך למחוק עוגיות. בשביל להשתמש בה צריך משהו בסגנון של:
Declare Function InternetSetCookie Lib "wininet.dll" Alias "InternetSetCookieA" (ByVal sUrl As String, ByVal sCookieName As String, ByVal sCookieData As String) As Long​

monshu

New member
אחלה, זה מה שחיפשתי ../images/Emo13.gif

תודה רבה על העזרה יעל

למעלה