מחיקת קבצים

udiko

New member
מחיקת קבצים

באתר שלי אני מאפשר מחיקת קבצים ע"י שימוש ב System.IO.File.Delete אחת לכמה ימים אני מקבל שגיאה שהגישה נדחית :
Error Message: Access to the path "xxxx\xxx.jpg" is denied. Stack Trace: at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String str) at System.IO.File.Delete(String path)​
מהם המצבים שבהם הגישה למחיקת קובץ נחסמת (אולי גישה במקביל באתר וצפיה באותו קובץ) ? איך אפשר להתגבר על הבעיה ? תודה

eofek

New member
זה יכול לקרות

כאשר מישהו אחר פתח אתהקובץ בתצורת Exclusive במקום אחר באותו זמן, או קודם לכן, אבל לא שחרר אותו עם Close כראוי ... זה יכול להיות Process אחר, או אפילו Thread אחר ...

udiko

New member
ניתן לראות את התמונה רק ע"י צפייה

בעמוד ספציפי באתר, אין פתיחה של קובץ התמונה בשום מקרה אלא רק הצגתו באתר ע" התג img

eofek

New member
תנסה לפרט קצת יותר

מה בדיוק מתבצע באתר ? היכן יושבות התמונות ? כיצד אתה מציג אותן ללקוח ? איזה פעולות אחרות הוא יכול לבצע על התמונות ? תחת איזה משתמש רץ IIS אצלך ? איזה הרשאות מיוחדות יש למשתמש הזה ?

udiko

New member
האתר מציג גלריית תמונות

לגולשים יש יכולת צפייה בתמונות בלבד ע"י גלישה באתר למנהל יש אפשרות למחיקת תמונות או להחלפתם באחרות (שגם מבצע קודם מחיקת תמונה קיימת) לאף אחד אין גישה ל FTP או דרך אחרת כל התמונות יושבות תחת מחיצה ספציפית בדרך כלל אין שום בעיה, אחת לכמה ימים מופיע שגיאה זו

eofek

New member
זה קורה עם תמונות שונות ?

עם תמונה ספציפית ? ? יש משהו שנראה לך משותף בין המקרים ?

udiko

New member
שמות התמונות למעשה תמיד שונות

כי הם מקבלים ID שלעולם לא יחזור על עצמו אני לא מצליח לעלות על איזו שהוא דפוס התנהגות שחוזר על עצמו זה קרה רק פעמיים עד עכשיו (האפליקציה חדשה)

eofek

New member
מה עוד רץ על השרת ?

אולי רץ אנטי וירוס/ מנוע אינדוקס או משהו שבאותו רגע במקרה תפס את הקובץ ?

למעלה