מחיקת קבצים מהשרת

achokler

New member
מחיקת קבצים מהשרת

משתמש מחק ספריות שלמות מהשרת, לאן הקבצים הולכים , האם יש סל מחזור כמו במחשב אישי? האם יש אפשרות אחרת מלבד שחזור מטייפ גיבוי? שרת sbs 2000

מיצו

New member
הקבצים הולכים

לעולם שכולו טוב. אין SALVAGE ב- W2K, אבל לו היה לך WIN2003 היית יכול להשתמש בפונקציה שנקראת VOLUME SHADOW COPY. כרגע האפשרות היחידה שלך היא לקוות שהשטח שהתפנה בעקבות המחיקה לא נכתב מחדש, ולהפעיל תוכנות הצלת קבצים שמשחזרות את המידע המחוק מהדיסק (או כמובן לשחזר מגיבוי).

פוֹלי

New member
לפעמים אני מתפללת שיהיה לי סל מחזור

בשרת קבצים הראשי, כזה שעובד בשיטת מעגל, מחזיק קבצים של שלושה ימים אחרונים, ואני הופכת להיות המאושרת שנשים, לא צריכה את הקלטות ופשוט עושה restore. אבל בסופו של דבר הקלטות עושות אחלה עבודה (וזה מניסיון כמעט על בסיס דו שבועי לצערי עם התופעות האלה שעובדות אצלנו), אפילו שכנעתי את עצמי להנות מזה...

noam01234

New member
פעם ניסיתי את התוכנה

MMM מתוך החבילה הזאת, זה נראה לי כמו לגרד את האוזן השמאלית עם יד ימין

מול

New member
יש עוד אחת חביבה

לא באה להחליף את הטייפ ,אבל שיחזור ברמת הספריה/קובץ נוח ביותר. איכות התוכנה לא ברמה גבוהה ,אבל מספקת ( אני משתמש בה לגיבוי ה docs & set (

noam01234

New member
מעבר לקלטות אפשר גם לעשות גיבוי

לדיסק בעזרת Backup Exec, אני אישית מריץ בנוסף לגיבוי על הקלטת עוד ג'וב של גיבוי הקבצים שהשתנו לדיסק

ScrollLock

New member
בטח שיש פתרונות. אפילו פשוטים

למעשה הקבצים לא "נעלמים" לאויר - הם פשוט מסומנים על ידי מערכת ההפעלה כמחוקים ועד שאין צורך בכך (מחסור בנפח אחסון), הם לא "נדרסים" על ידי קבצים אחרים. זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע. ישנן הרבה תוכנות שיודעות לשחזר קבצים שאבדו בדרך זו. אנחנו משתמשים ב- EasyRecovery pro 6 או ב- GetDataBack או (לעיתים) ב-Recover4all.

למעלה