מחיקת סמארטפון

rony143

New member
מחיקת סמארטפון

היי
יש לי מכשיר alcatel one touch ultra idol. האנטיוירוס שבו כשל במשימה ולא מנע כניסת וירוסים ולא התריע שהם נכנסו למכשיר. עכשיו המכשיר דפוק, שום דבר לא עזר למחוק את הוירוסים שהתחזו לקבצי מערכת, גם לא לאחר root.
עכשיו אין לי שום דרך לשלוט בו כי כל הזמן מופיעה הודעת שגיאה שלא נותנת לי לעשות שום דבר.
יש דרך אולי למחוק הכל ולהתקין את הפלאפון כולו מחדש, את כל קבצי המערכת?
או רעיון אחר?

BobboVilla

New member
אם הוירוסים חדרו עמוק מדי, יכול להיות שאין מנוס אלא לצרוב

את כל מערכת ההפעלה מחדש. תנסה לחפש firmware ושם הדגם המדויק שלך. עדיף לחפש באתר של אלקטל כדי לוודא שזה באמת מקורי ולא יכניס לך נוזקות/רוגלות אחרות.
&nbsp
אגב, סתם בשביל הסקרנות שלי, באיזה אנטיוירוס השתמשת?

rony143

New member
באתר של אלקטל אין...

חייב את מערכת ההפעלה של הדגם הספציפי הזה או שאפשר גם מערכות הפעלה אחרות?
יש מדריך טוב איך לעשות את זה דרך המחשב כשאין אפשרות להשתמש בסמארטפון? או שזה מסובך מדי ורק מקצוענים יכולים לסדר את זה?
השתמשתי בקספקרסקי :(

BobboVilla

New member
חייבים של המכשיר הרלוונטי

זה לא כמו ב-Windows, אלא זה כולל גם את הדרייברים. אם יש יבואן רשמי בארץ אז אולי שווה לנסות לפנות אליו.

amitp

New member
סתם שאלה טפשית,

אבל איך את/ה בטוח שמדובר ב"וירוס"? לא שדבר כזה הוא בלתי אפשרי, אבל הוא גם לא בדיוק נפוץ. תוכל לתאר מה בדיוק קרה ומה הודעת השגיאה?

rony143

New member
התחילו להופיע אפליקציות בפלאפון

שמעולם לא הורדתי. הסרתי אותן והן חזרו ביחד עם תגבורת. אז עשיתי סריקה עם האנטיוירוס (קספרסקי, ציינתי קודם) והוא אמר- אה, אגב, שכחתי לעדכן אותך אבל יש לך קצת טרויאנים.
מופיעות הודעות- לצערנו פעולת ה-page הופסקה.
לצערנו פעולת ה-quick swipe הופסקה
פעולת ה-hot sexy walpaper

אבי לב50

New member
מצטרף לשאלה של קודמי שבעיני איננה כלל טפשית אלא במקומה

ומוסיף שאלה משלי: על איזה אנטי וירוס אתה מדבר?
אני משתמש ב-AVG בגירסת הפרו (כן, על דברים טובים לטעמי אני מוכן לשלם, גם אם אחרים יגידו שזה מיותר) והיא מתריעה גם על חצי חשש.

blzvi

Active member
לא מאמין הוירוסים

האם יש אפשרות שהגדרת חשבון google נוסף ? או הגדרת בטלפון אחר את אותו חשבון google ?

למעלה