מחיקת ``המסמכים שלי`` איך אני מוחק את הסמל של ``המסמכים שלי`` משולחן העבודה? את ``שכנים ברשת`` הצלחתי למחוק בעזרת תוכנת TweakUI אבל איך אני מוחק את ``המסמכים שלי`` ?