מחיקת הודעות

נחום33

New member
מחיקת הודעות

נמחקו לי מספר הודעות בפורום די לכיבוש ללא כל הצדקה. מה עוד שאני מתנגד עקרונית לכל כיבוש. האם מנהל הפורום כובש את הפורום בעצמו ומחליט את מי לנפנף? סלחו לי אבל האם הפורום הוא דמוקרטי ? האם הפורום הוא במה חופשית? אם אכן הוא כזה ,הרי שצורת הניהול היא די מוזרה. תודה על ההקשבה

נחום33

New member
מכיוון שלא עניתם הנהלה יקרה אחזור ש

מדוע מנהל פורום די לכיבוש מוחק בעזות מצח וללא כל סיבה הודעות רלוונטיות? אני חושב שמוזר לראות שפורום שהיסוד הכי חשוב שבו היה חייב להיות סובלנות -מקבלים מחיקות כדבר מובנה. סליחה על השאלה האם הפורום הזה די לכיבוש הוא במה חופשית? האם הסובלנות לאחר היא רק כאשר הוא מסכים ודבריו טובים בעיני המנהל. ההתנהלות היא לפחות מוזרה . ומה שמצחיק שאני שמאלני נבוך אמנם אבל שמאלני עם תו תקן. ומה שעצוב שאני נתקל בגסות רוח וצרות מוחין מאנשים בעלי יומרה לסובלנות.

הודעותיך לא נמחקו

ייתכן שאינך מכיר את מערכת הפורומים בתפוז. הודעות שזוכות לתגובה "קופצות" לראש העמוד, והסדר הכרונולוגי של העמוד משתנה בהתאם לתגובות ולדיונים בעמוד. אם תסתכל בדף, תראה שכל הודעותיך נמצאות שם. כמו כן ניתן לקרוא את הודעותיך בכרטיס האישי שלך, שיפתח ברגע שתלחץ על שם המשתמש שלך בפורום. בדקנו את לוח ההודעות המחוקות, ואנו מבטיחים לך נאמנה כי לא נמחקו כל הודעות שלך, למעט השאלה אודות ההודעות המחוקוה. הודעה זו נמחקה שכן אינה רלוונטית, משום שכאמור, לא נמחקו הודעות.

נחום33

New member
ועוד איך נמחקו לי הודעות

לפחות בהודעה אחת אתם מודים שהיא נמחקה. אולי מוטב שלא תמחקו בקלות כזאת הודעות . נדמה לי שמי שמכריז בקול תרועה שהוא אתר לדעות חופשיות צריך להיות זהיר יותר. חוץ מזה אני נשבע שהאיש מחק לי עוד הודעות. וזה די עצוב גם התגובה שלכם די מעציבה כי אני חדש בתפוז. וזה די מאכזב אבל כנראה שהסובלנות שלכם היא בערבון מוגבל. רלוונטיות היא בעיני המסתכל.

פגעסוס

Well-known member
נסה לבצע חיפוש...

יש את האופציה "חיפוש מתקדם" (נמצאת מעט מימין לחיפוש הרגיל). חפש שם בפורום "די לכיבוש" את ההודעות שנכתבו תחת שם המשתמש שלך. אני סמוך ובטוח שתמצא את כל ההודעות שרשמת למעט את ההודעה היחידה שנמחקה. להנהלת הפורומים יש גישה לארכיון הודעות מחוקות. הם יכולים לראות את כל ההודעות שנמחקו מהפורומים ואם הם אומרים שלא נמחקו הודעות שנכתבו על ידיך הם בוודאי בדקו. GYXOIO

למעלה