מחיקת הודעות פרסומת

TalReshef

New member
מחיקת הודעות פרסומת

מחקתי כעת הודעת פרסומת בפורום לחברת טפסי הימורים בעיקרון הגישה שלי היא להימנע ככל האפשר ממחיקה כלשהי וזו היום הפעם הראשונה שאני מוחק הודעה כלשהי. אם מישהו סבור שלא היה צורך למחוק זאת או לחילופין שהיו קודם לכן דברים שהמחיקה יפה להם ושלא נמחקו - אנא, שיציג כאן את דעתו.

ניקוי לכלוך וזיהום הם מחובתו של

השרת. בביה"ס - השרת בלתי נראה ותפקידו להיות בלתי מורגש ע"י התלמידים. אם מרגישים בחסרונו (למשל כשמצטברות ערימות לכלוך במסדרונות וסתימות בשירותים) אזי הוא אינו מתפקד כראוי. מה יחשב ללכלוך? זה דיון ממן אחר.

ויש גם שרתים נודניקים

שמעלים לדיון את שאלת הטיפול בבדלי סיגריות מול הגישה לפחיות שתיה ריקות, ומתעקשים לקיים דמוקרטיה כשכולם רק רוצים כבר ללכת לישון

אוקי. בשר משומר - לזרוק לפח

הודעות כפולות - גם. מחיקה לפי בקשה - רק אם המבקש הוא כותב ההודעה/תגובה. בשום פנים ואופן לא למחוק הודעה של א' כי ב' נפגע ומבקש זאת. לחכות שא' יחליט שצריך למחוק. וחוץ מזה יש חובה מוסרית ואתית למחוק הודעות מנהלתיות באשר הן. בייחוד של תפוז

TalReshef

New member
אז ככה

מחיקת הודעותיו של אדם עקב בקשתו שלו - כמובן אי מחיקת הודעותיו של אדם עקב בקשת זולתו - בודאי אלא אם כן זו מחיקת הודעות פוגעניות, וגם אז אדאג לתאם זאת עם הכותב. אם לא אוכל להשיג אותו אשמור את ההודעות ב-Pool כך שניתן לשחזר אם היתה טעות. הודעות מנהלתיות של תפוז... אתה ממש רוצה לסבך אותי?

shellyland

New member
"אלא אם כן זו מחיקת הודעה פוגענית"?

בחיאת טלל! ולגבי הודעות מנהלתיות - אין בכך שום סיבוך. אתה רשאי למחוק אותן כאוות נפשך.

למעלה