מחיקת הודעותיכם

מחיקת הודעותיכם

אני מתנצל על מחיקת הודעותיהם של מונימי, גלנטי, חגי וגלעד - מראש ציינתי שכל ההודעות הנוגעות לנושא זה יימחקו. במידה ואינכם מרוצים מכך וברצונכם להעלות זאת בפני הנהלת "תפוז" אתם מוזמנים להפנות טענותיכם לפורום משוב.

חגי

New member
DOD - אתה רגיש מדי. ממש לא מבין

אותך. במיוחד מצער אותי שאתה מוחק הודעות בהם אני הנושא המרכזי , קצת תשומת לב אף פעם לא הזיקה לי.

monimi

New member
חגי יש תשומת לב חיובית

ואולי כדאי שתתמקד בה .זה מאוד לא חכם לבקש תשומת לב בכל מחיר, גם אם היא שלילית.

חגי

New member
אל תדאג - ההערה שלך היתה מאד חיובית

וגם אם יש לך הערה קטנה אלי - אני תמיד שמח לשמע

monimi

New member
על איזה

נושא אתה מדבר?? אם לא נותנים לשוחח עליו מי יבין מדוע מחקת את ההודעות? ושוב אתה כניראה לא מבין מה תפקיד מנהל פורום זה לא להיות בולשוויק ולבקש שיכתבו את מה שעינך רוצות לראות. אתה צריך רק לפקח שלא יהיו ניבולים פה בפורום ולפי מה שעיני רואות ולשמחתי, את זה כמעט ואין.אז אנא אל תמחק סתם הודעות שלא מוצאות חן בעינך.

זה כל העניין

אף אחד לא צריך להבין מהו הנושא ויפה שעה אחת קודם. בתור מנהל הפורום דיקטטור יש לי את הזכות (והחובה) להוריד הודעות שאינן מקדמות את הפורום והספורט לשום מקום חיובי גם אם אין בהן ניבולי פה כלשונך (לא צריך להיות רשום בן זונה כדי לגרום לי למחוק הודעה ולחסום משתמשים). זה קל לבוא ולומר למישהו שטרח להקים וליצור פה משהו "אתה לא מבין מה תפקידך". ובכלל אם הפנית הודעה לחגי מדוע אתה צריך את הפורום בשביל זה? כנראה שאתה לא מבין את תפקידך כמשתמש בפורום - לשם כך קיימים המסרים האישיים.

hertzel1

New member
נפוליונים קטנים

מסימים בדרך כלל בגלות, בודדים ונשכחים. היה אחד כזה בפורום של מצנחי הרחיפה.

חגי

New member
לא יפה לצחוק על אנשים רק בגלל שהם

נמוכים ועם כובע מצחיק...

למעלה